Δίδυμοι – Μηνιαίες προβλέψεις Αυγούστου 2023

Επαγγελματικά – Οικονομικά

 Τις τρείς πρώτες εβδομάδες του Αυγούστου φιλοξενείται ο Ήλιος στον 3ο ηλιακό σας οίκο (επικοινωνία, αδέλφια, συγγενείς) και θα υπάρξει αυξημένη πνευματική δραστηριότητα. Σας ελκύει η κάθε μορφής επικοινωνία και οι εργασίες που σχετίζονται με επαφές με κόσμο. Είναι για σας ένας μήνας κινητικότητας και δράσης και κάποιοι του ζωδίου σας ίσως να χρειαστεί να μετακινηθείτε ή να ταξιδέψετε για τις ανάγκες της δουλειάς σας. Από τις μετακινήσεις δε αυτές θα αποκομίσετε νέες εμπειρίες που θα σας φανούν εξαιρετικά χρήσιμες στο μέλλον. Το δεύτερο δεκαήμερο του μήνα μπορεί με τις τρέχουσες πλανητικές επιρροές να αλλάξουν ριζικά κάποιες από τις σχέσεις σας. Η επικοινωνία θα δυσκολέψει, κάτι που θα οφείλεται στην αυξημένη συναισθηματικότητα και την έλλειψη λογικής αντιμετώπισης των καταστάσεων. Εάν δεν προσέξετε, μπορούν οι καταστάσεις να πάρουν ανεξέλεγκτες διαστάσεις και να οδηγηθείτε σε διαζύγια ή στην απότομη διακοπή συνεργασιών ή συνεταιρισμών. Την τελευταία βδομάδα του μήνα μετακινείται ο Ήλιος στον 4ο οίκο του ωροσκοπίου σας και στον ζώδιο της Παρθένου, αυξάνοντας την ανάγκη σας για οικογενειακή θαλπωρή. Ο χώρος σας, η οικογένεια και τα αγαπημένα σας πρόσωπα βρίσκονται στο επίκεντρο του κόσμου σας. Ο Ερμής θα βρίσκεται όλο τον μήνα στον 4ο οίκο του ωροσκοπίου σας, στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας. Ίσως να επισκεφτείτε τους γονείς σας το διάστημα αυτό, εάν μένουν μακριά, ή μπορεί να εκδράμετε στον τόπο καταγωγής σας, όπου περάσατε τα παιδικά σας χρόνια. Κάποιες φορές, όταν διέρχεται ο Ερμής τον 4ο οίκο, οι άνθρωποι αρχίζουν να συλλέγουν βιβλία ή να εμπλουτίζουν την βιβλιοθήκη του σπιτιού τους. Επιτυχία στις επαγγελματικές τους ασχολίες θα έχουν όσοι Δίδυμοι ασχολούνται με κτηματομεσιτικά, οργανώνουν μετακομίσεις κατοικιών και γραφείων, οι σχεδιαστές εσωτερικού χώρου και οι διακοσμητές. Ας έχετε κατά νου όμως, ότι δεν θα πρέπει να εκπονείτε μακροχρόνια σχέδια μέσα στον Αύγουστο, μια και μετά τις 23 του μήνα γυρίζει ο Ερμής ανάδρομος και υπάρχει σοβαρή επιβράδυνση των εξελίξεων. Εάν έχετε σχεδιάσει διακοπές για την τελευταία βδομάδα του Αυγούστου ή σκοπεύετε να ανακαινίσετε τον χώρο σας, προετοιμαστείτε για σοβαρά προβλήματα, αναβολές και απρόβλεπτα.

Αισθηματικά – Κοινωνικά

Η Αφροδίτη θα παραμείνει στον 3ο οίκο του ωροσκοπίου σας καθ’ όλη την διάρκεια του Αυγούστου, κινούμενη ανάδρομα, ασκώντας πίεση στις επικοινωνίες και στις σχέσεις σας με συγγενικά πρόσωπα. Αποτελεί μια δύσκολη περίοδο, μια και όχι μόνο δεν ευνοεί νέες επαφές και επικοινωνίες, αλλά προκαλεί προβλήματα και παρεξηγήσεις στις υπάρχουσες σχέσεις. Θα πρέπει να είστε προσεκτικοί μέσα στον Αύγουστο, γιατί ενδεχομένως να υποστείτε οικονομικές απώλειες εξ΄ αιτίας κάποιων σχέσεων σας. Εάν βρίσκεστε σε μια φάση διαπραγμάτευσης για την σύναψη μιας συμφωνίας, συνιστάται πολύ μεγάλη προσοχή στις πληροφορίες που λαμβάνετε, γιατί μπορεί να μην είναι απόλυτα ακριβείς. Όχι απαραίτητα επειδή θα θελήσουν να σας εξαπατήσουν, αλλά ίσως να έχουν και οι ίδιοι εξαπατηθεί ή να έχουν κάνει λανθασμένες εκτιμήσεις.

Η Πανσέληνος της 1ης Αυγούστου στον Υδροχόο και στον 9ο ηλιακό οίκο του ωροσκοπίου σας (εξερεύνηση, ανώτατη εκπαίδευση και ταξίδια) μπορεί να φέρει απροσδόκητα γεγονότα. Εστιάστε σε ζητήματα σπουδών, ταξιδιών, σεμιναρίων ή στην επίλυση νομικών θεμάτων. Ιεραρχήστε εκ νέου τις προτεραιότητες σας, ξεκαθαρίστε θολές περιοχές της ζωής σας και αναπροσαρμόστε αρχές, θέσεις και απόψεις.

Η Νέα Σελήνη της 16ης Αυγούστου στον Λέοντα και στον 3ο οίκο του ωροσκοπίου σας θα σας αναγκάσει να αλλάξετε σχέδια, επειδή θα υπάρξουν απρόβλεπτες εξελίξεις. Αναζητήστε πληροφορίες που θα σας βοηθήσουν να βρείτε λύσεις στα προβλήματα σας. Είναι μια πολύ καλή χρονική περίοδος για διδασκαλία, σπουδές ή την έναρξη της δικής σας επιχειρηματικής προσπάθειας, ειδικά εάν είστε άτομο δημιουργικό. Ευνοείται η συγγραφή, η επιμέλεια και η έκδοση λογοτεχνικών έργων.

Η Πανσέληνος στους Ιχθείς στις 31 Αυγούστου και στον 10ο οίκο του ωροσκοπίου σας (καριέρα και δημόσιος βίος) προβλέπεται να φέρει θετικές εξελίξεις σε ζητήματα φήμης, καταξίωσης και δημόσιας προβολής. Απρόβλεπτες εξελίξεις θα επηρεάσουν θετικά την καριέρα σας, ενώ εάν ασχολείστε με την συγγραφή, το διάστημα αυτό θα ολοκληρώσετε ένα ογκώδες συγγραφικό έργο. Η Πανσέληνος στους Ιχθείς θα αποκαλύψει μυστικά και θα σας δοθούν απαντήσεις σε ζητήματα που σας βασάνιζαν.

 

Ευνοϊκές μέρες για τον Αύγουστο: 2, 10, 14, 17, 24, 29

Δυσμενείς μέρες για τον Αύγουστο:  1, 5, 8, 20, 26, 27

Περισσότερα άρθρα
Load More In Δίδυμοι

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Κριός – Μηνιαίες προβλέψεις Σεπτεμβρίου 2023

  Επαγγελματικά – Οικονομικά Ο Ήλιος ενεργοποιεί το μεγαλύτερο μέρους του Σεπτεμβρίου…