Δίδυμοι – Μηνιαίες προβλέψεις Ιουλίου 2023

Επαγγελματικά – Οικονομικά

 

Τις τρεις πρώτες βδομάδες του Ιουλίου θα βρίσκεται ο Ήλιος στον 2ο ηλιακό οίκο του ζωδίου σας, τον κατ’ εξοχήν οικονομικό οίκο του ωροσκοπίου. Τώρα η προσοχή σας θα στραφεί στα αποκτήματα σας, στην περιουσία και στην γενικότερη οικονομική σας κατάσταση. Η διέλευση αυτή του Ήλιου θα σας κάνει την περίοδο αυτή πιο γενναιόδωρους με τους γύρω σας. Μπορεί να σας κάνει όμως και λίγο πιο θεατρίνους αναφορικά με τις συναισθηματικές σας σχέσεις και να μπείτε στον πειρασμό να χρησιμοποιήσετε το ταίρι σας για να βελτιώσετε την δική σας εικόνα. Στις αρχές του μήνα φροντίστε να κρατήσετε για τον εαυτό σας τα καινούργια επαγγελματικά σχέδια που μπορεί να έχετε. Μετά τις 12 Ιουλίου η ατμόσφαιρα θα είναι αρκετά τεταμένη, με πολλές διαμάχες και συγκρούσεις. Κάποιοι ίσως παραιτηθούν από την δουλειά τους, άλλοι ίσως να απολυθούν. Το τελευταίο δεκαήμερο που θα περάσει ο Ήλιος στον 3ο οίκο του ωροσκοπίου σας και στο ζώδιο του Λέοντα, ξεκινάει μια περίοδος με έντονη κινητικότητα, επαφές, διαπραγματεύσεις, αποδράσεις και ταξίδια, επαγγελματικά ή αναψυχής. Το κλίμα στην δουλειά αλλάζει άμεσα προς το καλύτερο πλέον και επανέρχεται σταδιακά η ηρεμία. Ο Ερμής θα εισέλθει στις 11 Ιουλίου στον 3ο οίκο σας, σηματοδοτώντας μια κατάλληλη χρονική περίοδο για να αλλάξετε δουλειά ή να αγοράσετε ένα νέο  μεταφορικό μέσο, όσοι έχετε σκοπό να κάνετε τέτοιου είδους κινήσεις. Στις 28 του μήνα περνάει στον 4ο οίκο και στρέφει πλέον την προσοχή σας σε ζητήματα οικογένειας. Το πρώτο δεκαήμερο του μήνα σας στηρίζει σε ζητήματα οικονομικής φύσης, ενώ κατά το δεύτερο δεκαήμερο θα σας βοηθήσει να συλλέξετε πληροφορίες, που σας χρειάζονται για να προσελκύσετε τα κατάλληλα άτομα. Το πρώτο μισό του μήνα θα είναι πολύ πιο παραγωγικό από το υπόλοιπο, οπότε σχεδιάστε ανάλογα τις διακοπές ή την ξεκούραση σας.

 

Αισθηματικά – Κοινωνικά

 

Η Αφροδίτη θα συνεχίσει την διέλευση της στον Λέοντα και στον 3ο ηλιακό οίκο του ωροσκοπίου σας (επικοινωνία, αδέλφια και συγγενείς) καθ’ όλη την διάρκεια του μήνα, έναν τομέα της ζωής σας που έχει άμεση σχέση με την επικοινωνία σας. Θα έχετε την δυνατότητα και τις ευκαιρίες το διάστημα αυτό να διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο και να συνάψετε καινούργιες επαφές. Τα ενδιαφέροντα σας θα είναι πολλά, η κοινωνική σας ζωή έντονη, και οι ρυθμοί ζωής συναρπαστικοί. Μόνο που βαριέστε πολύ γρήγορα, οι επαφές είναι επιφανειακές και διαδέχονται η μια την άλλη. Οι δεσμευμένοι θα έχετε την ευκαιρία να διασκεδάσετε και να ταξιδέψετε, να περάσετε καλά με το ταίρι σας ή με φιλικές παρέες. Οι αδέσμευτοι θα έχετε πολλές ευκαιρίες για επαφές και γνωριμίες, μια έντονη ερωτική ζωή, αλλά οι σχέσεις δεν αναμένεται να έχουν ιδιαίτερη διάρκεια, ιδιαίτερα μετά την έναρξη της ανάδρομης πορείας της Αφροδίτης. Στις 23 Ιουλίου θα βρεθεί η Αφροδίτη σε στάση για να γυρίσει ανάδρομη στο ζώδιο του Λέοντα, και το διάστημα της ανάδρομης πορείας της αναμένονται αρκετά προβλήματα, τόσο στις αισθηματικές σχέσεις, όσο και στα τρέχοντα οικονομικά σας. Οι σχέση με το ταίρι σας θα αντιμετωπίσει ξαφνικά πολλά σκαμπανεβάσματα και αρκετές στιγμές έντασης, τις οποίες θα πρέπει να διαχειριστείτε με προσοχή για να μην εκτραχυνθούν οι καταστάσεις. Αναφορικά με τα οικονομικά σας, περιορίστε τις δαπάνες σας στις απολύτως απαραίτητες. Μην εμπιστεύεστε κανέναν και μην δίνετε βάση σε υποσχέσεις για μεγάλα κέρδη.

 

Η Πανσέληνος στις 3 Ιουλίου στον Αιγόκερω και στον 8ο οίκο του ωροσκοπίου σας (σεξ, πάθη και αναγέννηση) σας δίνει την δυνατότητα και την ευκαιρία να κάνετε αναπροσαρμογές στην ζωή σας, εάν τις κρίνετε απαραίτητες. Όσα σας κρατάνε δέσμιους στο παρελθόν θα πρέπει φύγουν. Προσοχή θα χρειαστεί τις μέρες αυτές στην υγεία σας. Αφιερώστε περισσότερο χρόνο στον εαυτό σας ή στους οικείους σας. Η Νέα Σελήνη στις 17 Ιουλίου στον Καρκίνο και στον 2ο οίκο, αυτόν των οικονομικών σας, αφήνει σοβαρές υποσχέσεις για αύξηση των εισοδημάτων σας. Θα πρέπει όμως να περιορίσετε αισθητά τις δαπάνες, κυρίως τις σπατάλες σας. Η Νέα Σελήνη δεν ενδείκνυται για αυθορμητισμούς και ανεξέλεγκτες καταστάσεις. Τα πάντα θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικά υπολογισμένα, ειδικά στον οικονομικό τομέα, εάν θέλετε να αποφύγετε απογοητεύσεις.

 

Ευνοϊκές μέρες για τον Ιούλιο: 6, 15, 20, 24, 25

Δυσμενείς μέρες για τον Ιούλιο: 1, 3, 9, 22

Περισσότερα άρθρα
Load More In Δίδυμοι

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Κριός – Μηνιαίες προβλέψεις Σεπτεμβρίου 2023

  Επαγγελματικά – Οικονομικά Ο Ήλιος ενεργοποιεί το μεγαλύτερο μέρους του Σεπτεμβρίου…