ΔΙΔΥΜΟΙ – Ημερήσιες προβλέψεις Σεπτεμβρίου 2018

ΣΑΒΒΑΤΟ 1.9.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Η μέρα προσφέρεται για κινήσεις που θα έχουν σχέση με την ακίνητη περιουσία σας και προοιωνίζονται εξαιρετικά αποδοτικές.

ΚΥΡΙΑΚΗ 2.9.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Ίσως να υπάρξει η ξαφνική ανάγκη να κάνετε ένα απρογραμμάτιστο επαγγελματικό ταξίδι σήμερα, θα πρέπει όμως να είστε προσεκτικοί στο δρόμο.

ΔΕΥΤΕΡΑ 3.9.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Ευχάριστα νέα θα φέρει η μέρα για όσους από το ζώδιο σας έχουν επαφή με το εξωτερικό και βρίσκονται σε αναμονή μιας απάντησης.

ΤΡΙΤΗ 4.9.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Μην αναλαμβάνετε απερίσκεπτα νέες αρμοδιότητες, γιατί είναι απόλυτα βέβαιο ότι δεν θα μπορέσετε να τα βγάλετε πέρα. Μετά το μεσημέρι εστιάστε σε πρακτικά ζητήματα που ζητούν λύσεις.

ΤΕΤΑΡΤΗ 5.9.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Προβλήματα οικογενειακά ή επαγγελματικά, ανάλογα τι αντιμετωπίζετε αυτή την περίοδο θα βρίσκονται στο επίκεντρο της μέρας και ζητούν επιτακτικά λύσεις!

ΠΕΜΠΤΗ 6.9.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

ΚΡΟΝΟΣ ΟΡΘΟΔΡΟΜΟΣ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΑΠΟ 17/4/18

Μετά από μακρά κυοφορία, σήμερα είναι η μέρα των τελικών αποφάσεων για ένα ζήτημα που σας απασχολεί εδώ και καιρό. Θα ξελαφρώσετε επιτέλους, γνωρίζοντας τα επόμενα σας βήματα.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 7.9.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Η μέρα είναι γεμάτη έρωτα και δημιουργικότητα. Μια ερωτική γνωριμία είναι πολύ πιθανή σήμερα!

ΣΑΒΒΑΤΟ 8.9.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Ξεχάστε τη ρουτίνα, αφήστε κατά μέρους τα προβλήματα της καθημερινότητας και τακτοποιήστε τις υποθέσεις σας με δημιουργικό τρόπο!

ΚΥΡΙΑΚΗ  9.9.2018 (ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ)

Είναι ισχυρό το ενδεχόμενο να αντιμετωπίσετε σημαντικά προβλήματα με τους συνεργάτες σας ή με τις δημόσιες αρχές. Χειριστείτε τα με προσοχή και περίσκεψη!

ΔΕΥΤΕΡΑ 10.9.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ  – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Μπορείτε να κάνετε σημαντικές αλλαγές στη ζωή σας σήμερα, κυρίως ως προς τον τρόπο που αντιμετωπίζετε την καθημερινότητα σας. Αποβάλετε κάθε τι που σας φορτίζει αρνητικά!

ΤΡΙΤΗ 11.9.2018 (ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Είναι μια εξαιρετική μέρα για φιλόδοξες προσπάθειες η σημερινή. Ιδιαίτερα ευνοημένοι είναι όσοι ασχολούνται με τον αθλητισμό, τα μέσα ενημέρωσης και τη διαφήμιση ή τις επιχειρήσεις.

ΤΕΤΑΡΤΗ 12.9.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Δώστε το περιθώριο στους συνεργάτες ή τους συναδέλφους σας να βγουν μπροστά και σεις ακολουθήστε. Μην το βλέπετε σαν ήττα, αλλά σαν μια έξυπνη στρατηγική!

ΠΕΜΠΤΗ 13.9.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ –ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Όσοι από εσάς βρίσκονται σε σχέση ή είναι παντρεμένοι, αναμένεται να ασχοληθούν σοβαρά με τη σχέση τους. Πρέπει να επιλυθούν χρόνια προβλήματα και να αποκατασταθεί η επικοινωνία.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 14.9.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Είναι πολύ πιθανό να δεχτείτε κάποια λεκτική επίθεση κατά τη δια΄ρκεια της μέρας. Δείξτε ψυχραιμία!

ΣΑΒΒΑΤΟ 15.9.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Είναι ευκαιρία να αξιοποιήσετε σήμερα τα πολύπλευρα σας ταλέντα κατά την επικοινωνία σας με άτομα που μόλις γνωρίσατε και που μπορούν να διαδραματίσουν σημαντικό ρόλο αναφορικά με το επαγγελματικό σας μέλλον.

ΚΥΡΙΑΚΗ 16.9.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Δεν θα ήταν κακή ιδέα να αφήσετε κάποια χρήματα στην άκρη για ώρα ανάγκης! Σήμερα είναι η κατάλληλη μέρα και ένα καλό ξεκίνημα για αποταμίευση.

ΔΕΥΤΕΡΑ 17.9.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ  ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Τις απογευματινές ή βραδινές ώρες θα βρίσκεστε σε δίλημμα, μια και άλλα θα σας υπαγορεύει η λογική και άλλα θα σας ωθεί το συν αίσθημα να κάνετε…

ΤΡΙΤΗ 18.9.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Μια αναπάντεχη τόνωση του εισοδήματος σας θα προκύψει κατά τη διάρκεια της μέρας και θα έχετε τη παρόρμηση να καταφύγετε αμέσως σε καταναλωτικής φύσης αγορές. Συγκρατηθείτε όμως!

ΤΕΤΑΡΤΗ 19.9.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Καλύτερα να κρατήσετε τις απόψεις σας ή τα μελλοντικά σας σχέδια για τον εαυτό σας σήμερα, μια και υπάρχει ο κίνδυνος να εκτεθείτε χωρίς λόγο.

ΠΕΜΠΤΗ 20.9.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Έχετε μια τάση να παραβλέπετε τους οικονομικούς κινδύνους που ενέχουν οι αποφάσεις σας. Χρειάζεται μεγάλη προσοχή γιατί θα χάσετε πολλά!!!

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 21.9.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Μια μικρή και επιπόλαια ένταση με φίλους ή αγαπημένα πρόσωπα θα σας αναγκάσει να κάνετε ένα βήμα πίσω και να αφήσετε ελεύθερο πεδίο στους άλλους.

ΣΑΒΒΑΤΟ 22.9.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Προσοχή στα οικονομικά σας, καθώς υπάρχει το ενδεχόμενο να σας ζητήσουν δανεικά… Θα ήταν προτιμότερο να ικανοποιήσετε τις προσωπικές σας ανάγκες, παρά να δανείσετε χρήματα.

ΚΥΡΙΑΚΗ 23.9.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Η ανάγκη σας να πολλαπλασιάσετε να κέρδη ή τα εισοδήματα σας είναι απόλυτα κατανοητή, δεν είναι όμως εφικτή υπό τις παρούσες συνθήκες. Προσοχή στις κινήσεις σας!

ΔΕΥΤΕΡΑ 24.9.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Τα επαγγελματικά σας εξελίσσονται όπως ελπίζατε, αποφύγετε όμως πιεστικές κινήσεις και προσπαθήστε να μείνετε πιστοί στους στόχους σας. Προσοχή στην οδήγηση!!!

ΤΡΙΤΗ 25.9.2018 (ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ)

Είναι δύσκολο να σας ανταγωνιστούν στην ταχύτητα, την επιδεξιότητα ή την εξυπνάδα! Με ευκολία μπορείτε να παρακάμψετε εμπόδια και να προχωρήσετε στο δρόμο που χαράξατε.

ΤΕΤΑΡΤΗ 26.9.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Θα βρίσκεστε στο επίκεντρο που ενδιαφέροντος, καθώς οι γύρω σας θα απολαμβάνουν τις έξυπνες και πνευματώδεις συζητήσεις μαζί σας.

ΠΕΜΠΤΗ 27.9.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Ημέρα καταναλωτικής κραιπάλης η σημερινή για τους περισσότερους Διδύμους. Κάτι που είχατε προγραμματίσει να αγοράσετε, ίσως σας βγει πολύ ακριβότερο από ότι αρχικά υπολογίσατε…

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 28.9.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ– ΣΕ ΧΑΣΗ)

Οι γεύσεις θα καθορίσουν τη μέρα σας σήμερα, καθώς θα απολαύσετε υπέροχες γεύσεις! Προσοχή όμως μην το παρακάνετε!!!

ΣΑΒΒΑΤΟ 29.9.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Αποφύγετε κάθε περιττή δαπάνη, όπως και κάθε καινούργιο ξεκίνημα. Δεν είναι από τις μέρες που ευνοούν την επέκταση. Περιοριστείτε στα γνωστά και τετριμμένα…

ΚΥΡΙΑΚΗ 30.9.2018 (ΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ– ΣΕ ΧΑΣΗ)

ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ ΟΡΘΟΔΡΟΜΟΣ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΑΠΟ 22/4/18

Τα βλέπετε όλα μαύρα αλλά δεν είναι αυτή η πραγματικότητα. Τονώστε την αυτοπεποίθηση σας και βρείτε την αισιοδοξία σας να παλέψετε.

Περισσότερα άρθρα
Load More In Δίδυμοι

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Κριός – Ημερήσιες προβλέψεις Ιουλίου 2024

Δευτέρα 01.07.2024 (Σελήνη στον Ταύρο – σε χάση) Εάν έχετε φροντίσει να βάλετε την προσωπι…