ΔΙΔΥΜΟΙ – ΜΗΝΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2018

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΚΑΡΙΕΡΑ

Τα επαγγελματικά σας θα βρίσκονται στο προσκήνιο με το ξεκίνημα του καινούργιου χρόνου, φίλοι Δίδυμοι! Ο μήνας αυτός σημαδεύεται από μεγάλη προσπάθεια που πρέπει να καταβάλετε, προκλήσεις που θα πρέπει να αντιμετωπίσετε, αποφάσεις που θα πρέπει να πάρετε και από αποτελεσματικότητα που θα πρέπει να επιδείξετε. Είναι δηλαδή κάθε άλλο παρά ξεκούραστος. Θα πρέπει να ακολουθήσετε ένα σχεδιασμό στις δράσεις σας, ιεραρχώντας προτεραιότητες, για να μπορέσετε να τα βγάλετε πέρα. Οι Άρης και Δίας από τον οίκο των επαγγελματικών σας, σας παρέχουν την ενέργεια που χρειάζεστε για να αντεπεξέλθετε με επιτυχία στο έργο σας. Θα πρέπει όμως να αποφύγετε εντάσεις και διαπληκτισμούς με συναδέλφους ή συνεργάτες, καθώς μπορεί να προκύψουν προβλήματα από παρανοήσεις. Φροντίστε να προβάλετε τον εαυτό σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε άτομα που έχουν σημαντική επιρροή, για να μπορέσετε να βελτιώσετε την θέση σας! Στον οικονομικό τομέα, με πολλούς πλανήτες να διελαύνουν από τον 8ο οίκο σας (Πλούτωνας, Κρόνος, Ήλιος, Αφροδίτη και Ερμής),  ζητήματα που αφορούν το χρήμα θα βρεθούν στο προσκήνιο! Θα μπορούσε αυτό να σημαίνει μια καινούργια επιχειρηματική δράση, επενδύσεις σε μια επιχείρηση που ήδη έχετε, αξιοποίηση κάποιων περιουσιακών στοιχείων σας ή όμως και επαναφορά ζητημάτων που αφορούν Τράπεζες, εφορία, ασφαλιστικά ταμεία κλπ., για την επίλυση τους. Πρέπει σε κάθε περίπτωση οι ενέργειες σας να βασίζονται σε καλό σχεδιασμό και με μακροχρόνιο ορίζοντα.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ – ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Σε ένα πολύπλοκο πλανητικό σκηνικό δεν είναι δυνατό να μην επηρεάζονται και τα συναισθηματικά σας! Μην ταράζεστε όμως, γιατί δεν είναι όλα αρνητικά! Κατά την διάρκεια του πρώτου δεκαήμερου του Γενάρη, ο πλανήτης σας Ερμής βρίσκεται ακόμη στον οίκο του ζευγαριού, μια διέλευση που ξεκίνησε από τον Νοέμβριο. Ήδη μέχρι τη στιγμή αυτή θα πρέπει να έχετε πάρει τα μαθήματα σας. Εάν θελήσετε να ρίξετε νερό στο κρασί σας και να επιλέξετε τον δρόμο της ειρηνικής συνεννόησης με το ταίρι σας, ο μήνας αυτός προσφέρει για τους δεσμευμένους του ζωδίου ευκαιρίες επίλυσης θεμάτων και εμβάθυνσης της σχέσης. Είστε πιο θερμοί και επικοινωνιακοί με το ταίρι σας και μπορείτε να ανακαλύπτετε νέες πτυχές της προσωπικότητας του που ποτέ δεν προσέξατε ή είχατε προ πολλού λησμονήσει. Το δεύτερο δεκαήμερο του μήνα είναι αρκετά πιο ήρεμο ενώ το τρίτο ευνοούνται τα ταξίδια, οι αποδράσεις και οι πιο πνευματικές δράσεις.

Ως προς τους ελεύθερους σκοπευτές του ζωδίου σας, η επικοινωνία θα αποτελέσει το σημαντικότερο όπλο σας αυτό τον μήνα. Με έναν μαγικό και ανεξήγητο τρόπο φαίνεται ότι μιλάτε στην καρδιά κάποιων ατόμων και λόγω του γεγονότος αυτού γίνεστε αποδέκτες πολλών ερωτικών εξομολογήσεων.  Το τελευταίο δεκαήμερο θα βιώσετε νέες και πρωτόγνωρες ερωτικές εμπειρίες…

Περισσότερα άρθρα
Load More In Δίδυμοι

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Ιχθείς – Μηνιαίες προβλέψεις Απριλίου 2024

Επαγγελματικά – Οικονομικά Τις τρεις πρώτες βδομάδες του Απριλίου θα βρίσκεται ο Ήλιος στο…