ΖΥΓΟΣ – ΜΗΝΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΙΟΥΛΙΟΥ 2018

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΚΑΡΙΕΡΑ

Φίλοι μου Ζυγοί, ο Ιούλιος απαιτεί από σας να εφαρμόσετε στην πράξη το ζωδιακός σας σύμβολο: Να ζυγίσετε προσεκτικά τις καταστάσεις και να διατηρήσετε τις ισορροπίες σε μια εποχή που οι νεωτερισμοί και τα ξαφνικά ξεσπάσματα δεν ευνοούνται. Την περίοδο αυτή θα αισθάνεστε ότι σας περιορίζουν, δεν σας αφήνουν να κινηθείτε ελεύθερα, έχοντας σας βάλει σε ασφυκτικά πλάνα ή απαιτητικές υποχρεώσεις. Προσπαθήστε να μην αντιδράσετε σπασμωδικά, γιατί τα προβλήματα που θα δημιουργήσετε θα είναι περισσότερα από αυτά που θα θελήσετε να λύσετε. Άλλωστε σε ένα μήνα με μια μερική ηλιακή (13/7) και μια ολική σεληνιακή έκλειψη (27/7), καθώς και έναν ανάδρομο Ερμή (26/7), προβλέπονται πολλές ανατροπές, καθυστερήσεις αλλά και απρόοπτα. Κάντε υπομονή, βρείτε τα σημεία ισορροπίας και θα βγείτε αλώβητοι από την περίοδο αυτή. Το ίδιο αίσθημα ισορροπίας θα πρέπει να διέπει και τις οικονομικές σας συναλλαγές. Ο Ιούλιος είναι μεν μήνας διακοπών και συνήθως χαλαρώνουμε για να περάσουμε καλά και να ξεδώσουμε λίγο, εάν ξεφύγετε όμως από τα οικονομικά σας θα ταλαιπωρηθείτε αρκετά σε βάθος χρόνου.

 

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ – ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Μην παίζετε με την φωτιά, όσοι από σας έχουν μια μόνιμη σχέση! Έχετε την τάση να προκαλείτε αυτή την περίοδο και να φτάνετε τα νεύρα και την αντοχή του συντρόφου σας στα άκρα. Κάποιες στιγμές θα μπορούσε να είναι ανεκτό, με δεδομένο όμως ότι θα προσελκύετε την προσοχή του αντίθετου φύλλου και η διάθεση σας για φλερτ θα είναι έκδηλη, τα πράγματα μπορεί να φτάσουν στα άκρα σε σχέση με τον σύντροφό σας, μια και θα προκύψουν και σκηνές ζηλοτυπίες, είτε προχωρήσετε, είτε όχι σε εξωσυζυγικά νυχτοπερπατήματα…

Οι ελεύθεροι θα αισθανθούν σαν το ψάρι στο νερό αυτή την περίοδο, μια και θα βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος του αντίθετου φύλλου.  Πειραματιστείτε με νέες γνωριμίες και σεξουαλικές επαφές, διασκεδάστε, περάστε καλά, μόνο μην βάλετε στόχο να κάνετε κάτι μονιμότερο, ειδικά το δεύτερο δεκαήμερο του μήνα με τον ανάδρομο Ερμή.

Περισσότερα άρθρα
Load More In Ζυγός

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Κριός – Μηνιαίες προβλέψεις Φεβρουαρίου 2024

Επαγγελματικά – Οικονομικά   Μέχρι τις 19 Φεβρουαρίου θα ενεργοποιεί ο Ήλιος τον 11ο …