Ζυγός – Ημερήσιες προβλέψεις Ιανουαρίου 2022

Σάββατο 01.01.2022 (Σελήνη στον Τοξότη – σε χάση)

Το πλανητικό σύστημα σήμερα είναι μπερδεμένο. Μην αφήνετε τη ζήλια να χαλάσει τη σχέση σας. Αποφύγετε εντάσεις και λογομαχίες με τον σύντροφο σας. Οι ρίξεις μπορεί να είναι οριστικές.

Κυριακή 02.01.2022 (Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω)

Συνεπείς στα ραντεβού και στις συζητήσεις σας θα πρέπει να είστε σήμερα. Το πλανητικό σύστημα σας γεμίζει με αναστολές και ανασφάλειες συναισθηματικά. Αποφύγετε οποιαδήποτε επένδυση.

Δευτέρα 03.01.2022 (Σελήνη στον Αιγόκερω – σε γέμιση)

Σκέφτεστε νέα οικονομικά ανοίγματα. Καλύτερα να τα κάνετε πράξη τον επόμενο μήνα όμως. Προς το βράδυ η μέρα θα γίνει αρκετά απατηλή με κίνδυνο να μαλώσετε εξαιτίας παρεξηγήσεων.

Τρίτη  04.01.2022 (Σελήνη στον Υδροχόο – σε γέμιση)

Ορισμένα ζητήματα που έχουν να κάνουν με την υγεία σας, καλά θα κάνετε να τα φροντίσετε. Θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί στις συμφωνίες. Μην οδηγείτε βιαστικά και απερίσκεπτα.

Τετάρτη  05.01.2022 (Σελήνη στον Υδροχόο – σε γέμιση)

Το πλανητικό σύστημα και τα άστρα σήμερα σας καλούν να αναλάβετε τις υποχρεώσεις σας στον χώρο του σπιτιού σας, που από καιρό έχετε παραμελήσει.

Πέμπτη  06.01.2022 (Σελήνη στους Ιχθείς – σε γέμιση)

Το πλανητικό σύστημα σας δημιουργεί ένταση τόσο στον αισθηματικό όσο και στον επαγγελματικό τομέα. Προς το βράδυ η μέρα θα γίνει αρκετά απατηλή με κίνδυνο να μαλώσετε εξαιτίας παρεξηγήσεων.

Παρασκευή  07.01.2022 (Σελήνη στους Ιχθείς – σε γέμιση)

Μπορεί κάποιοι με τους οποίους είχατε αντιθέσεις τελευταία να κάνουν μια προσπάθεια συμφιλίωσης σήμερα. Να μην δεχτείτε, μόνο αν είστε σίγουροι ότι δεν θα βλάψετε τα συμφέροντα σας αργότερα.

Σάββατο 08.01.2022 (Σελήνη στον Κριό – σε γέμιση)

Το πλανητικό σύστημα σας προκαλεί απογοήτευση και πικρία από τον περίγυρο σας. Στις σχέσεις σας με τους γύρω γίνετε πιο συντηρητικοί και μη δίνετε αφορμή για σχόλια.

Κυριακή  09.01.2022 (Σελήνη στον Κριό – σε γέμιση)

Προσοχή στις εντάσεις και παρεξηγήσεις με άτομα που βρίσκονται ψηλότερα από σας. Δείξτε υπομονή και μεγάλη προσοχή τόσο στα  οικογενειακά όσο και στα επαγγελματικά θέματα.

Δευτέρα 10.01.2022 (Σελήνη στον Κριό – σε γέμιση)

Το πλανητικό σύστημα προκαλεί καθυστερήσεις και εμπόδια, τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον αισθηματικό τομέα. Προσοχή στις μετακινήσεις. Σύντομα όμως θα έχετε ευχάριστες εκπλήξεις προς όφελος σας σε όλους τους τομείς.

Τρίτη 11.01.2022 (Σελήνη στον Ταύρο – σε γέμιση)

Από αισθηματικής πλευράς τα πράγματα είναι αρκετά καλύτερα. Η αισιοδοξία θα επανέλθει στην καρδιά σας, ενώ στον επαγγελματικό τομέα θα ταχτοποιήσετε ένα σημαντικό οικονομικό ζήτημα.

Τετάρτη 12.01.2022 (Σελήνη στον Ταύρο  – σε γέμιση)

Θα ήταν φοβερά επιζήμιο να θυμώσετε σήμερα! Αν η συμπεριφορά των γύρω σας δεν σας αρέσει, απλά αγνοήστε τους. Οι πλανητικές η συνθήκες είναι τέτοιες, που μπορεί να ξαφνιαστείτε από το ενδιαφέρον κάποιου για σας.

Πέμπτη 13.01.2022 (Σελήνη στους Διδύμους – σε γέμιση)

Η σημερινή μέρα μπορεί να φέρει αρκετές νέες νίκες! Η επιτυχία σας μπορεί να αφορά επαγγελματικά θέματα. Υπάρχει μια πιθανότητα να αυξηθεί ο μισθός σας ή να πάρετε ένα μικρό μπόνους. Το απόγευμα ίσως να αισθανθείτε την ανάγκη εκτόνωσης.

Παρασκευή 14.01.2022 (Σελήνη στους Διδύμους– σε γέμιση)

(Ανάδρομος Ερμής στον Υδροχόο– ανάδρομος μέχρι τις 04.02)

Το πλανητικό σύστημα σήμερα ευνοεί ταξίδια και αναπροσαρμογές στα επαγγελματικά σας σχέδια. Μην απογοητεύεστε και αφιερώστε χρόνο στις κοινωνικές επαφές και την ψυχαγωγία σας.

Σάββατο 15.01.2022 (Σελήνη στους Διδύμους – σε γέμιση)

Το πλανητικό σύστημα και τα άστρα σας καλούν να αναλάβετε τις υποχρεώσεις σας στον χώρο του σπιτιού σας, που από καιρό έχετε παραμελήσει. Τα αγαπημένα σας πρόσωπα το δικαιούνται!

Κυριακή 16.01.2022 (Σελήνη στον Καρκίνο – σε γέμιση)

Σήμερα είστε λιγότερο αισιόδοξοι και πιθανόν να σας απασχολήσουν θέματα οικονομικής φύσεως. Η αισθηματική σας ζωή έχει τον πρώτο λόγο και θα πρέπει να ρίξετε το βάρος στην αποκατάσταση της ηρεμίας στη σχέση σας.

Δευτέρα 17.01.2022 (Σελήνη στον Καρκίνο – σε γέμιση)

Θα νιώσετε κάποιον εκνευρισμό επειδή θα βγουν στην επιφάνεια παράπονα σχετικά με την πορεία σας, τους συναδέλφους ή τον σύντροφο σας. Κρατήστε χαμηλούς τόνους, από το βράδυ θα νιώθετε καλύτερα.

Τρίτη 18.01.2022 (Πανσέληνος  στον Καρκίνο)

(Ορθόδρομος Ουρανός στον Ταύρο – ανάδρομος από 20.08.21)

Θέματα καριέρας σας δυσκολεύουν, όμως εσείς ξέρετε πώς να κερδίζετε τους άλλους. Εκμεταλλευτείτε τα ταλέντα και πιστέψτε στον εαυτό σας και σύντομα θα δείτε τους κόπους σας να ανταμείβονται.

Τετάρτη 19.01.2022 (Σελήνη στον Λέοντα – σε χάση)

Το ταίρι σας μπορεί να σας δώσει μια απογοήτευση σήμερα. Αποφύγετε περιττά έξοδα και μην φέρεστε με απερισκεψία και βιασύνη, για να μην κάνετε πολύ μεγαλύτερη ζημιά από αυτή που θα μπορούσε να γίνει.

Πέμπτη 20.01.2022 (Σελήνη στον Λέοντα – σε χάση)

Ο σύντροφος της ζωής σας θα μπερδευτεί αρκετά με τη συμπεριφορά σας… Από τη μια τα ξεσπάσματα σας τον τελευταίο καιρό, και από την άλλη η ρομαντική διάθεση σας σήμερα…

Παρασκευή 21.01.2022 (Σελήνη στην Παρθένο– σε χάση)

Αργά το βράδυ προσπαθήστε να μη δυσαρεστήσετε κάποιον από τους συγγενείς σας. Μην κάνετε παρανοήσεις και μοιραστείτε με ήπιο τρόπο τα συναισθήματα και τις σκέψεις σας με το σύντροφο σας.

Σάββατο 22.01.2022 (Σελήνη στην Παρθένο – σε χάση)

Μπορεί να χρειαστεί να αναβάλετε μια συζήτηση μια συνάντηση ή μια μετακίνηση σήμερα. Αυτό τελικά μπορεί να αποβεί προς όφελος σας γιατί έτσι θα έχετε την ευκαιρία να σκεφτείτε ακόμη μια φόρα ότι πρέπει να πείτε ή να κάνετε.

Κυριακή 23.01.2022 (Σελήνη στον Ζυγό – σε χάση)

Συνειδητοποιήστε  τι ακριβώς θέλετε και τι αποζητάτε από τη ζωή. Τα άστρα σήμερα μπορούν να  σας βοηθήσουν να το πετύχετε. Είναι σημαντικό για τις επόμενες κινήσεις σας.

Δευτέρα 24.01.2022 (Σελήνη στον Ζυγό – σε χάση)

Η ανάγκη σας για ριζική αλλαγή πολλών δεδομένων στη ζωή σας είναι έντονη και επιτακτική! Το πλανητικό σκηνικό σας βοηθάει να το συνειδητοποιήσετε και να ξεκινήσετε την αναδιοργάνωση της ζωής σας…

Τρίτη 25.01.2022 (Σελήνη στον Σκορπιό – σε χάση)

Η μέρα είναι αρκετά καλύτερη από την χθεσινή και μπορείτε να ασχοληθείτε με την κοινωνική σας ζωή. Μην αφήνετε προοπτικές ανεκμετάλλευτες. Οργανωθείτε στον εργασιακό τομέα και μην ριψοκινδυνεύετε οικονομικά.

Τετάρτη 26.01.2022 (Σελήνη στην Σκορπιό – σε χάση)

Τα άστρα φέρνουν στην επιφάνεια υποθέσεις που από καιρό σας έχουν ταλαιπωρήσει. Αν και δεν λείπουν τα απρόοπτα, η κατάληξη θα είναι θετική, λιγάκι αργότερα όμως.

Πέμπτη 27.01.2022 (Σελήνη στον Τοξότη– σε χάση)

Το πλανητικό θα σας φέρει εύνοια στα οικονομικά. Κάποιες ανακατατάξεις στον επαγγελματικό χώρο θα αποδειχτούν προς όφελος σας. Πάθος και έρωτας κυριαρχεί συναισθηματικά.

Παρασκευή 28.01.2022 (Σελήνη στον Τοξότη – σε χάση)

Αμφιβάλετε για τις ικανότητες σας και η ανασφάλεια δεν σας αφήνει να κάνετε αυτό που ξέρετε να κάνετε καλά. Κάντε ένα μικρό διάλειμμα, επικεντρώστε την προσοχή σας στα καθήκοντα σας και εφορμήστε.

Σάββατο 29.01.2022 (Σελήνη στον Αιγόκερω – σε χάση)

(Ορθόδρομη Αφροδίτη στον Αιγόκερω – ανάδρομη από 19.12.21)

Οι απόψεις σας είναι απόλυτες σήμερα. Δεν θα αφήσετε κανέναν να σας κλείσει τον δρόμο. Δεν θα επιτρέψετε να σας ορθώσουν εμπόδια στο νέο δρόμο της ζωής σας, που εσείς επιλέξατε.

Κυριακή 30.01.2022 (Σελήνη στον Αιγόκερω – σε χάση)

Θέλετε να μοιραστείτε κάποια πράγματα με τον σύντροφό σας, αλλά δεν είστε απόλυτα σίγουροι ότι αυτό θα ήταν το σωστό. Μην κάνετε βιαστικές κινήσεις, ειδικά εάν υπάρχουν συνέπειες.

Δευτέρα 31.01.2022 (Σελήνη στον Υδροχόο  – σε χάση)

Η φαντασία και η διαίσθηση σας μπορεί να είναι σχετική με την αισθηματική σας ζωή. Προς το βράδυ η ατμόσφαιρα είναι πιο ζωντανή και νιώθετε έντονα την ανάγκη για δράση!

 

 

 

Περισσότερα άρθρα
Load More In Ζυγός

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Κριός- Ημερήσιες προβλέψεις Μαΐου 2024

Τετάρτη 01.05.2024 (Σελήνη στον Υδροχόο – σε χάση) Σήμερα αναμένεται να έρθουν στο προσκήν…