Ζυγός – Μηνιαίες προβλέψεις Δεκεμβρίου 2022

 Επαγγελματικά – Οικονομικά

 Τις τρείς πρώτες εβδομάδες του Δεκεμβρίου φιλοξενείται ο Ήλιος στον 3ο ηλιακό σας οίκο (επικοινωνία, αδέλφια, συγγενείς) και θα υπάρξει αυξημένη πνευματική δραστηριότητα. Σας ελκύει κάθε μορφής επικοινωνία και οι εργασίες που σχετίζονται με επαφές με κόσμο. Είναι για σας ένας μήνας κινητικότητας και δράσης και κάποιοι του ζωδίου σας ίσως να χρειαστεί να μετακινηθούν ή να ταξιδέψουν για τις ανάγκες της δουλειάς τους. Από τις μετακινήσεις δε αυτές θα αποκομίσουν νέες εμπειρίες που θα τους φανούν εξαιρετικά χρήσιμες στο μέλλον. Ο Ερμής θα βρίσκεται κατά τις πρώτες μέρες του μήνα στον 3ο οίκο, για να περάσει στις 13 Δεκεμβρίου στον 4ο (οικογένεια, ρίζες και παιδιά). Ίσως να αποφασίσετε να παρακολουθήσετε στις αρχές του μήνα κάποια σύντομης διάρκειας μαθήματα ενημέρωσης πάνω στα δρώμενα της δουλειά σας, ενώ οι επαφές σας με πελάτες θα είναι πολλές. Προς τα μέσα του μήνα που έρχεται στο προσκήνιο η οικογένεια, αυτό μπορεί να σημαίνει για την επαγγελματική σας ζωή ότι θα υπάρξει ένα σύντομο διάστημα εργασίας από το σπίτι, ότι ενδεχομένως να ξεκινήσετε μια συνεργασία με συγγενείς ή να αναλάβετε την διαχείριση της οικογενειακής σας επιχείρησης. Ιδέες θα έχετε πολλές μέσα στον μήνα λόγω της γόνιμη φαντασία σας, δεν θα είστε ωστόσο πρόθυμοι να εμπιστευθείτε απόψεις ή ιδέες τρίτων

 

Αισθηματικά – Κοινωνικά

Ο 4ος ηλιακός σας οίκος ενεργοποιείται από την Αφροδίτη μετά τις 10 του μήνα, ο τομέας της ζωής σας που σχετίζεται με την οικογένεια και την οικογενειακή σας εστία. Εάν είστε σε μόνιμη σχέση, τότε θα διανύσετε μέσα στον μήνα αυτό μια αρκετά ήρεμη περίοδο. Θα αφιερώσετε αρκετό χρόνο και ενέργεια να δημιουργήσετε ένα ειρηνικό και άνετο περιβάλλον για σας και την οικογένεια σας. Θα απολαύσετε ενδεχομένως τον ρόλο του οικοδεσπότη ή της οικοδέσποινας, υποδεχόμενοι φίλους και συγγενείς. Οι ελεύθεροι του ζωδίου σας δεν θα έχουν ιδιαίτερη όρεξη για εξόδους και επαφές, αλλά θα προτιμήσουν την άνεση και θαλπωρή του χώρου τους, με αποτέλεσμα να περιοριστούν αισθητά οι πιθανότητες τους για μια νέα γνωριμία.

Η Πανσέληνος στους Διδύμους στις 8 Δεκεμβρίου θα σας προβληματίσει, καθώς θα αναλογιστείτε προς τα που κατευθύνεται η ζωή σας και ίσως να μην μείνετε ευχαριστημένοι από την διαπίστωση σας. Μπορεί να επανεξετάσετε ως εκ τούτου μελλοντικά σχέδια και στρατηγικές. Η Νέα Σελήνη στον Κριό στις 23 Δεκεμβρίου από την άλλη αναμένεται να εγείρει ζητήματα σπιτιού, οικογένειας ή καταγωγής. Κάποιοι θα κάνουν μια πρόταση γάμου, κάποιοι θα μετακομίσουν, για άλλους θα ανοίξει μια νέα σελίδα στην οικογενειακή τους ζωή.

 

Ευνοϊκές μέρες για τον Δεκέμβριο: 3, 7, 12, 17, 21, 25, 29

Δυσμενείς μέρες για τον Δεκέμβριο: 1, 5, 9, 15, 19, 23, 27

 

Αλίντα Κανάκη

Περισσότερα άρθρα
Load More In Ζυγός

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Κριός – Μηνιαίες προβλέψεις Σεπτεμβρίου 2023

  Επαγγελματικά – Οικονομικά Ο Ήλιος ενεργοποιεί το μεγαλύτερο μέρους του Σεπτεμβρίου…