Ιχθείς – Μηνιαίες ερωτικές προβλέψεις Μαΐου

Οι αστρολογικές προβλέψεις του μήνα δείχνουν ότι θα πρέπει να αποφύγετε να εμπλέξετε συνεργασίες με συγγενικά σας πρόσωπα, γιατί θα υπάρξουν διαφωνίες και συγκρούσεις μεταξύ σας. Ακούστε την γνώμη τους, αλλά πάρτε τις τελικές αποφάσεις μόνοι και ανεπηρέαστοι, αφού ζυγίσετε καλά τα υπέρ και τα κατά.  Μετά το πέρασμα της Πανσελήνου  στον Σκορπιό στις 19  του μήνα τα πράγματα δείχνουν να πηγαίνουν καλύτερα με κοινωνικές εμφανίσεις και ψυχαγωγία που θα αναπτερώσει το ηθικό σας. Όσοι ενδιαφέρεστε να επιτύχετε ένα δάνειο ή μια χρηματοδότηση, κάντε το μετά τις 15 του μήνα και την διέλευση της Αφροδίτης από τον 5ο οίκο σας, για να έχετε περισσότερες πιθανότητες επιτυχίας. Κινηθείτε δυναμικά και δεν θα χάσετε. Με την επιρροή της Πανσελήνου  και την αντίθεση Άρη αποφύγετε παρεξηγήσεις με τον σύντροφο σας. Αυτή είναι μια ιδιαίτερα τυχερή στιγμή για πολλούς από εσάς που θα καταλήξετε στα σκαλιά της εκκλησίας ή σε μόνιμη σχέση στον τομέα της ζωής σας. Αν ωστόσο κάποιοι από εσάς αντιμετωπίζετε μεγαλύτερες δυσκολίες ή χάσματα αγεφύρωτα στις σχέσεις σας, μπορείτε να καταλήξετε σε φιλικό διακανονισμό ή οριστικό χωρισμό. Πολλές οικογενειακές υποχρεώσεις και υπερκινητικότητα γύρω από τα κοινωνικά δρώμενα θα σας εξαντλήσουν όλο το διάστημα μέχρι και τα μέσα του μήνα. Οι δεσμευμένοι αποφύγετε διαφωνίες και μη δίνετε διαστάσεις στα θέματα που θα προκύψουν. Ελέγξτε την συμπεριφορά σας και περιορίστε την κτητικότητα και τις απαιτήσεις σας.  Οι singles, παλιές καταστάσεις και πρόσωπα θα παρουσιαστούν ξαφνικά στη ζωή σας με την ανάδρομη πορεία του Πλούτωνα και θα σας απασχολήσουν με ιδιαίτερο τρόπο. Το ωροσκόπιο σας λέει ότι στο πρώτο μισό του μήνα ίσως να αναπολείτε προηγούμενες σχέσεις. Τώρα έχετε την ευκαιρία να αναλύσετε τις καταστάσεις και να συνειδητοποιήσετε τα λάθη που κάνατε. Πριν αποφασίσετε όμως να κινηθείτε προς μια επανασύνδεση, θα πρέπει να είστε σίγουροι ότι αυτή την φορά η σχέση σας αυτή θα έχει περισσότερες πιθανότητες επιτυχίας. Αλλιώς, απολαύστε πάθη και ερωτικές στιγμές που θα φορτίσουν τις μπαταρίες σας με θετική ενέργεια και αισιοδοξία! Τα άστρα σας βοηθούν να βρείτε το ταίρι που σας ταιριάζει. Νέες γνωριμίες θα ευνοηθούν σημαντικά με τη βοήθεια του πλανητικού σκηνικού με την διέλευση του Ήλιου από τον 6ο οίκο σας. Προσέξτε όμως λίγο τη διατροφή σας. Τροφές πικάντικες και λιπαρές καλύτερα να τις αποφύγετε, γιατί θα επιβαρύνουν σημαντικά το στομάχι σας και θα σας προσθέσουν κιλά…

Θετικά επηρεάζονται οι τομείς της θρησκείας, της απομόνωσης, των εχθρών του σπιτιού, της τροφής, ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς των φίλων, της δημοσιότητας, της πολιτικής του έρωτα, της ζωής, των παιδιών, της δημιουργίας. Η πανσέληνος της 19-05-2019 επηρεάζει τον τομέα εκπαίδευσης και μακρινών ταξιδιών.

Αστρολογικές όψεις για τα ερωτικά :

 Η Αφροδίτη σε σύνοδο ενισχύει το τομέα των σχέσεων  χαρίζοντας αρμονία και καλύτερο τρόπο.

Ο Άρης σε εξάγωνο δίνει ευκαιρίες στον αισθηματικό σας τομέα διοχετεύοντας δημιουργικά την ενέργεια και τον ρομαντισμό .

Ο Δίας σε τρίγωνο συνεργάζεται αρμονικά χαρίζοντας τύχη και δύναμη  ευνοώντας τον τομέα του έρωτα.

Ο Κρόνος σε τετράγωνο παρεμβάλει εμπόδια στα ερωτικά σας (προσοχή στον υπερβολικό έλεγχο και συγκράτηση).

Ο Πλούτωνας σε τετράγωνο παρεμβάλει εμπόδια στον τομέα των σχέσεων (υπερβολική μοιρολατρία).

Ο Ερμής αλλάζει ζώδιο και περνάει στο ζώδιο του Ταύρου την 07-05-2019  στο 3ο οίκο σας, τα αδέρφια η μετακίνηση το περιβάλλον, η εκπαίδευση επηρεάζονται. Στις 21-05-2019 περνά στον 4ο οίκο σας.

Το σπίτι και η οικογενειακή ζωή και οι γονείς προέχουν.

Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 901 1513 403!

Αλίντα Κανάκη

Περισσότερα άρθρα
Load More In Αστρολογικές προβλέψεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Ιχθείς – Ημερήσιες προβλέψεις Μαρτίου 2024

Παρασκευή 01.03.2024 (Σελήνη στον Σκορπιό – σε χάση) Με την διαίσθηση σας σε έξαρση θα μπο…