Ιχθείς – Μηνιαίες προβλέψεις Απριλίου 2023

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Τις τρεις πρώτες βδομάδες του μήνα θα βρίσκεται ο Ήλιος στον 2ο ηλιακό οίκο του ζωδίου σας, τον κατεξοχήν οικονομικό οίκο του ωροσκοπίου. Τώρα η προσοχή σας θα στραφεί στα αποκτήματα σας, στην περιουσία και στην γενικότερη οικονομική σας κατάσταση. Η διέλευση αυτή του Ήλιου θα σας κάνει την περίοδο αυτή πιο γενναιόδωρους με τους γύρω σας. Μπορεί να σας κάνει όμως και λίγο πιο θεατρίνους αναφορικά με τις συναισθηματικές σας σχέσεις και να μπείτε στον πειρασμό να χρησιμοποιήσετε το ταίρι σας για να βελτιώσετε την δική σας εικόνα. Το τελευταίο δεκαήμερο που θα περάσει ο Ήλιος στον 3ο οίκο του ωροσκοπίου σας, ξεκινάει μια περίοδος με έντονη κινητικότητα, επαφές, διαπραγματεύσεις, αποδράσεις και ταξίδια, επαγγελματικά ή αναψυχής. Και ο Ερμής θα εισέλθει στις 3 Απριλίου στον 3ο οίκο σας, σηματοδοτώντας μια κατάλληλη χρονική περίοδο για να αλλάξετε δουλειά ή να αγοράσετε ένα νέο  μεταφορικό μέσο, όσοι έχετε σκοπό να κάνετε τέτοιου είδους κινήσεις. Στις 21.04 ωστόσο γυρίζει ανάδρομος, οπότε καλό θα ήταν να έχετε ολοκληρώσει μέχρι τότε τις αλλαγές ή μεταβολές που θέλετε.

 

Αισθηματικά – Κοινωνικά

 Η Αφροδίτη θα διέρχεται τον 3ο ηλιακό οίκο του ωροσκοπίου σας το διάστημα μέχρι τις 11 Απριλίου, έναν τομέα της ζωής σας που έχει άμεση σχέση με την επικοινωνία σας. Το πρώτο μισό του μήνα θα έχετε την δυνατότητα και τις ευκαιρίες να διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο και να συνάψετε καινούργιες επαφές. Τα ενδιαφέροντα σας θα είναι πολλά, η κοινωνική σας ζωή έντονη, και οι ρυθμοί ζωής συναρπαστικοί. Μόνο που βαριέστε πολύ γρήγορα, οι επαφές είναι επιφανειακές και διαδέχονται η μια την άλλη. Οι δεσμευμένοι θα έχετε την ευκαιρία το διάστημα αυτό να διασκεδάσετε και να ταξιδέψετε, να περάσετε καλά με το ταίρι σας ή με φιλικές παρέες. Οι αδέσμευτοι θα έχετε πολλές ευκαιρίες για επαφές και γνωριμίες, μια έντονη ερωτική ζωή, αλλά οι σχέσεις δεν αναμένεται να έχουν ιδιαίτερη διάρκεια. Απλά απολαύστε τες, όσο θα διαρκούν. Μετά τις 11 Απριλίου, που η Αφροδίτη περνάει στον 4ο οίκο, αφιερώνετε περισσότερο χρόνο στο σπίτι και την οικογένεια. Είναι η χρονική στιγμή που μπορείτε να κάνετε βελτιώσεις στον χώρο σας, να αναβαθμίσετε αισθητικά το σπίτι σας και να του δώσετε ένα νέο αέρα. Και οι σχέσεις σας με τα άτομα της οικογένειας ευνοούνται το διάστημα αυτό. Επωφεληθείτε από την θέση αυτή της Αφροδίτης και εξομαλύνετε τις σχέσεις σας.

Η Πανσέληνος της 6 Απριλίου στον Ζυγό επηρεάζει το ζώδιο σας σε ζητήματα του 8ου οίκου (σεξ, πάθη και αναγέννηση) και συνιστά να προσπαθήσετε να διατηρήσετε τις ισορροπίες μεταξύ σας και των ατόμων που σας περιβάλουν. Μην αναβάλετε κάτι που μπορείτε να τακτοποιήσετε σήμερα. Αμοιβές από υπηρεσίες που προσφέρατε στο παρελθόν μπορεί να πληρωθούν τις μέρες αυτές.

Η Νέα Σελήνη-Ηλιακή έκλειψη της 20 Απριλίου στον Κριό άπτεται ζητημάτων του 2ου οίκου του ωροσκοπίου σας και αγγίζει την υλική πλευρά της ζωής σας. Είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν έκτακτα έξοδα ή να πρέπει να αντιμετωπίσετε δαπάνες σημαντικού ύψους για ένα ακίνητο σας, που δεν υπολογίσατε. Πολλοί όμως μεταξύ σας μπορεί να βρείτε μια νέα πηγή εισοδήματος και να βελτιώσει την οικονομική σας κατάσταση. Προσοχή ωστόσο τις δαπάνες σας.

 

Ευνοϊκές μέρες για τον Απρίλιο: 4, 8, 12, 16, 21, 26

Δυσμενείς μέρες για τον Απρίλιο:  6, 10, 14, 18, 24, 29

 

 

 

 

Περισσότερα άρθρα
Load More In Ιχθείς

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Κριός – Μηνιαίες προβλέψεις Μαρτίου 2024

Επαγγελματικά – Οικονομικά   Μέσα στον Μάρτιο περνούν κάποιοι σημαντικοί πλανήτες στο…