ΙΧΘΕΙΣ – Μηνιαίες ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις Σεπτεμβρίου 2019

ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ-ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

 

Ο οίκος του ωροσκοπίου σας που σχετίζεται με τις σχέσεις, τη συντροφικότητα και τον γάμο είναι ιδιαίτερα ενεργοποιημένος αυτό το μήνα, καθώς πραγματοποιεί διέλευση ο Άρης (καθ όλη τη διάρκεια του μήνα), η Αφροδίτης και ο Ερμής (μέχρι της 14.9) και ο Ήλιος(μέχρι τις 23.9). Λόγω των όψεων αυτών έρχονται στην επιφάνεια όλες σας οι ανησυχίες και οι προβληματισμοί για την ζωή σας μέσα στην σχέση ή τον γάμο, ενώ εάν είστε ελεύθεροι,  σκέφτεστε τα βάρη και τις δεσμεύσεις που φέρνει μια σχέση μαζί της.

 

Πολλοί εκπρόσωποι του ζωδίου σας, που έχετε μόνιμη σχέση, ανυπομονείτε να φτιάξετε ότι μπορεί να φτιαχτεί στην σχέση. Και εάν αυτό είναι δύσκολο ή αδύνατο πλέον να συμβεί, και είχατε πάρει απόφαση να αποδεχτείτε την κατάσταση όπως έχει και να συνεχίσετε τη ζωή σας, τώρα θα έχετε την ευκαιρία και την δυνατότητα να πάρετε πιο ριζοσπαστικές αποφάσεις.

 

Είτε είστε ελεύθεροι, είτε δεσμευμένοι, τον Σεπτέμβριο του 2019 θα σας χαρακτηρίζει το μυστήριο, η χαρισματική σας προσωπικότητα θα αναδειχτεί, η γοητεία και η σαγήνη σας θα σας οδηγήσουν σε κατακτήσεις άνευ προηγουμένου! Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου μπορείτε να εμφυσήσετε νέα πνοή στην σχέση ή το γάμο σας, να δημιουργήσετε πιο εύκολα μια  ζεστή και ρομαντική ατμόσφαιρα μεταξύ σας, να εμβαθύνετε την επικοινωνία μεταξύ σας και να ξαναβρείτε το δρόμο σας προς τον αισθησιασμό…

 

Το δεύτερο μισό του μήνα ωστόσο η συναισθηματική ζωή κάποιων Ιχθύων θα είναι κάπως περίπλοκη. Αυτό αφορά όσους έχουν εξωσυζυγικές σχέσεις, εμπλέκονται με παντρεμένους ή έχουν συνάψει σχέσεις με σκοπό την αποκόμιση οικονομικού οφέλους. Η υπερβολικά πλούσια κοινωνική ζωή και η διαρκής ένταση και κίνηση θα βάλει σε υποψία τους συντρόφους σας και θα αρχίσει να ξετυλίγεται το κουβάρι… Μπορεί όμως και κάποιοι φίλοι σας να ασκούν πολύ κακή επιρροή επάνω σας το διάστημα αυτό, οδηγώντας σας σε κραιπάλες και ξεφαντώματα. Προσέξτε λοιπόν με τους κάνετε παρέα την περίοδο αυτή και μέχρι ποιού σημείου είστε διατεθειμένοι να αφεθείτε, έχοντας κατά νου ότι κινδυνεύετε να τινάξετε την σχέση σας στον αέρα…

Σημαντικοί αριθμοί: 1, 3 και 8

 

Σημαντικές ημερομηνίες: 13, 14, 22, 24 και 28

 

Συμβουλή

 

Πολλά θα συμβούν στην ζωή σας μέσα στο μήνα, και δεν έχετε την πολυτέλεια να κολλήσετε σε βιώματα και αποτυχίες του παρελθόντος. Κατεβείτε από τα σύννεφα, προσγειωθείτε στην πραγματικότητα και επικεντρώστε την προσοχή σας στις κοσμογονικές αλλαγές που έρχονται!

Περισσότερα άρθρα
Load More In Ερωτικές Προβλέψεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Ιχθείς – Μηνιαίες ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις Δεκεμβρίου από την Αλίντα Κανάκη !

Επαγγελματικά – Καριέρα    Πολλές συζητήσεις και παρεξηγήσεις με τα προβλήματα που θα προκ…