Καρκίνος – Μηνιαίες προβλέψεις Οκτωβρίου 2023

Επαγγελματικά – Οικονομικά

 

Ο Ήλιος διέρχεται το μεγαλύτερο μέρος του μήνα τον 4ο ηλιακό σας οίκο, κάτι που υποδεικνύει ότι θα σας απασχολήσουν ζητήματα οικογένειας και σπιτιού. Γίνεται επιτακτική για σας η ανάγκη το διάστημα αυτό να νοιώσετε οργανικό κομμάτι της οικογένειας με την στενότερη ή την ευρύτερη της έννοια. Επισκέψεις στα πάτρια εδάφη, στην πόλη ή την περιοχή που πέρασε κανείς τα παιδικά του χρόνια δεν θα πρέπει να αποκλειστούν. Μπορεί επίσης να εμπλακείτε ενεργά στην  διευθέτηση διαφορών μεταξύ συγγενών, ώστε να επιλυθούν χρόνια προβλήματα και να εξομαλυνθούν οι σχέσεις. Στις 23 Οκτωβρίου μετακινείται ο Ήλιος στον Σκορπιό και στον 5ο ηλιακό σας οίκο, στρέφοντας την προσοχή σας κατά το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα στην δημιουργική πλευρά του χαρακτήρα σας ή στα ζητήματα που απασχολούν τα παιδιά σας. Ο Ερμής θα συμπορεύεται το διάστημα αυτό με τον Ήλιο, διερχόμενος μεταξύ 5 και 22 του μήνα τον 4ο ηλιακό σας οίκο. Με την διέλευση αυτή ίσως να μετακομίσετε σε μια νέα κατοικία, να ξεκινήσετε εργασίες επισκευών ή ανακαίνισης στο σπίτι σας, ενδεχομένως όμως και να ξεκινήσετε μια δική σας επιχειρηματική πρωτοβουλία ή να ενταχθείτε σε μια υπάρχουσα επιχείρηση σαν μέτοχος ή συνεταίρος. Στις 22 του μήνα που περνάει ο πλανήτης στον 5ο οίκο του ωροσκοπίου σας, στρέφεται η προσοχή σας στους απογόνους σας, σε δημιουργικές δραστηριότητες αλλά και στην διασκέδαση και χαλάρωση. Με τις διελεύσεις του αυτές δίνει ο Ερμής την δυνατότητα στο ζώδιο σας να ασχοληθείτε με κάτι που πραγματικά σας αρέσει, με αποτέλεσμα κάποιοι μεταξύ σας να αλλάξετε καριέρα μέσα στον μήνα.

 

Αισθηματικά – Κοινωνικά

 

Η Αφροδίτη εισέρχεται στην Παρθένο και στον 3ο ηλιακό οίκο του ωροσκοπίου σας στις 9 Οκτωβρίου, έναν τομέα της ζωής σας που έχει άμεση σχέση με την επικοινωνία σας. Κλείνει με την διέλευση της αυτή έναν πολύμηνο κύκλο στον Λέοντα, που έφερε πολλές προκλήσεις για όλες τις σχέσεις, ερωτικές, φιλικές και επαγγελματικές, κυρίως λόγω της ανάδρομης πορείας της. Τώρα πια θα έχετε την δυνατότητα και τις ευκαιρίες το διάστημα που ακολουθεί να διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο και να συνάψετε καινούργιες επαφές. Τα ενδιαφέροντα σας θα είναι πολλά, η κοινωνική σας ζωή έντονη, και οι ρυθμοί ζωής συναρπαστικοί. Μόνο που βαριέστε πολύ γρήγορα, οι επαφές είναι επιφανειακές και διαδέχονται η μια την άλλη. Οι δεσμευμένοι θα έχετε την ευκαιρία το διάστημα αυτό να διασκεδάσετε και να ταξιδέψετε, να περάσετε καλά με το ταίρι σας ή με φιλικές παρέες. Οι αδέσμευτοι θα έχετε πολλές ευκαιρίες για επαφές και γνωριμίες, μια έντονη ερωτική ζωή, αλλά οι σχέσεις δεν αναμένεται να έχουν ιδιαίτερη διάρκεια. Απλά απολαύστε τες, όσο θα διαρκούν.

 

Η Νέα Σελήνη-Δακτυλιοειδής Έκλειψη Ηλίου στις 14 Οκτωβρίου στον Ζυγό και στον 4ο ηλιακό σας οίκο φέρνει στο προσκήνιο καταστάσεις που έχουν σχέση με το σπίτι ή την οικογένεια, ακόμη και με την καταγωγή ή τις ρίζες σας. Θα αφιερώσετε αρκετό χρόνο στα αγαπημένα σας πρόσωπα ή σε συγγενείς και θα έρθετε πιο κοντά με άτομα του συγγενικού σας περιβάλλοντος που δεν είχατε ιδιαίτερη επαφή τα τελευταία χρόνια.

 

Η Πανσέληνος-Μερική Έκλειψη Σελήνης στον Ταύρο και στον 11ο ηλιακό οίκο του ωροσκοπίου σας ίσως να φέρει μια ένταση και αρκετούς διαπληκτισμούς με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Αποφύγετε να δείχνετε την δυσαρέσκεια σας, εάν μπορείτε να κρύψετε την αρνητική σας στάση απέναντι σε μια κατάσταση ή ένα πρόσωπο. Δεν αποκλείεται επίσης να δείτε τις μέρες αυτές μια όχι και τόσο κολακευτική πλευρά του χαρακτήρα ενός ατόμου που εμπιστευόσασταν. Μια εκδήλωση που σκοπεύατε να συμμετέχετε ίσως αντιμετωπίσει πολλά προβλήματα, ενώ μια σημαντική συνάντηση σας μπορεί να ακυρωθεί, να αναβληθεί ή να διακοπεί απροσδόκητα.

 

Ευνοϊκές μέρες για τον Οκτώβριο: 2, 7, 16, 25, 302, 

Δυσμενείς μέρες για τον Οκτώβριο: 5, 9, 14, 27

Περισσότερα άρθρα
Load More In Καρκίνος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Ιχθείς – Μηνιαίες προβλέψεις Ιουνίου 2024

Επαγγελματικά – Οικονομικά   Ο Ήλιος διέρχεται το μεγαλύτερο μέρος του μήνα το ζώδιο των Δ…