ΚΡΙΟΣ – Ημερήσιες προβλέψεις Ιουνίου 2019

ΣΑΒΒΑΤΟ 1.6.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Επανεξετάσετε θέματα εργασιακά από το παρελθόν. Μη χάσετε την ευκαιρία να εκδηλώσετε την αγάπη σας στο σύντροφο της ζωής σας. Οι πλανήτες φέρνουν στην επιφάνεια οικογενειακά προβλήματα και ζητήματα ακίνητης περιουσίας. Προσπαθήστε να τα χειριστείτε με διπλωματία. Προσοχή στα οικονομικά σας!

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 2.6.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ– ΣΕ ΧΑΣΗ)

Ότι εκκρεμότητες έχετε, καλά θα κάνετε να τις τακτοποιήσετε σύντομα. Τα επαγγελματικά καλυτερεύουν και οι ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν θα σας ανταμείψουν. Αιφνιδιάστε ευχάριστα το ταίρι σας με ένα ρομαντικό δείπνο! Τα άστρα θα κάνουν τα πράγματα από αισθηματικής πλευράς πιο αισιόδοξα. Το κλίμα θα είναι εξαιρετικό και θα συμβάλει κατά πολύ στην θετική ατμόσφαιρα στη σχέση.

 

ΔΕΥΤΕΡΑ 3.6.2019 (ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ)

Η ψυχική κούραση που αισθάνεστε θα πρέπει να εκτονωθεί, για να μην σας δημιουργήσει άλλου είδους προβλήματα. Δείτε τα πράγματα με άλλη ματιά και δώστε τέλος σε υποθέσεις που σας έχουν κοστίσει σε χρόνο και ενέργεια! Κοινωνικοποιηθείτε και χαρείτε ανάλαφρες στιγμές με αγαπημένα φιλικά πρόσωπα

ΤΡΙΤΗ 4.6.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Ρίξτε βάρος της προσπάθειας σας, για να προωθήσετε μελλοντικά τα επαγγελματικά σας σχέδια. Προσοχή όμως στην υπερβολική σας σιγουριά! Υπάρχει κίνδυνος να εκτεθείτε ανεπανόρθωτα στο μέλλον… Η διαίσθηση σας σήμερα αναφορικά με την αισθηματική σας ζωή μπορεί να είναι απατηλή!

ΤΕΤΑΡΤΗ 5.6.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Οι δυσκολίες στον επαγγελματικό τομέα σας κουράζουν, με αποτέλεσμα να ξεσπάτε τα νεύρα σας στον/στην σύντροφο σας. Οι λογομαχίες θα είναι εις βάρος σας, αν γίνετε προκλητικοί, σε όποιο τομέα της ζωής σας αφήσετε να ξεσπάσουν! Με ηρεμία μπορεί να λυθεί κάθε ζήτημα. Χαλαρώστε και μην επιβαρύνετε περισσότερο την κατάσταση.

ΠΕΜΠΤΗ 6.6.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ– ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Το πλανητικό σκηνικό θα φέρει μια εσωτερική πάλη και θα σας κάνει πολύ απαιτητικούς και υπερβολικούς σε αυτά που ζητάτε. Φερθείτε ανάλογα με τις περιστάσεις. Συμβιβαστείτε με τις συνθήκες, γιατί θα τα χάσετε όλα! Δεν κερδίζονται οι αγώνες, ούτε με αναποφασιστικότητα, ούτε και με άσκοπες εκρήξεις θυμού. Δείξτε διαλλακτικότητα και εκμεταλλευτείτε τα προσόντα σας στο έπακρο. Η διπλωματία θα σας δώσει τη νίκη!

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 7.6.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ– ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Επειδή σήμερα θα έχετε την τάση να μην ανέχεστε καμίας μορφή καταπίεση από το περιβάλλον σας, αποφύγετε πρόσωπα και καταστάσεις που θα σας δημιουργήσουν πρόβλημα. Το πλανητικό σκηνικό σας γεμίζει με ανυπομονησία, καθώς σκέφτεστε συνέχεια τις προσωπικές σας επιθυμίες και λιγότερο την δουλειά σας.

ΣΑΒΒΑΤΟ 8.6.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Οι πλανήτες δημιουργούν οικογενειακά προβλήματα και φέρνουν κληρονομικά ζητήματα στην επιφάνεια για να λυθούν. Οι λογομαχίες θα είναι εις βάρος σας, αν γίνετε προκλητικοί. Προσέχετε επίσης μην κάνετε λάθη στη δουλειά σας εξ αιτίας των προβλημάτων που αντιμετωπίσετε. Από αισθηματικής πλευράς υπάρχουν ενδείξεις, ότι θα υπάρξει μια φάση βελτίωσης των σχέσεων σας!

ΚΥΡΙΑΚΗ 9.6.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ– ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Διώξτε την πλάνη που σας βασανίζει! Οι δυσκολίες ξεπερνιούνται με υπομονή. Να έχετε πίστη στον εαυτό σας και στους γύρω σας. Μην βιάζεστε να βγάλετε συμπεράσματα, εξαιτίας της έντασης που επικρατεί. Δείξτε εμπιστοσύνη στο ταίρι σας και βγείτε από τη ρουτίνα των επαγγελματικών σας.

ΔΕΥΤΕΡΑ 10.6.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Ξεκινήστε τη μέρα με μια πιο υγιεινή διατροφή. Κόψτε όλες τις κακές διατροφικές συνήθειες και ιδιαίτερα παντός είδους καταχρήσεις. Γίνετε πιο αισιόδοξοι και δεχτείτε τη συμπαράσταση των φίλων σας. Τολμήστε καινούργιες κοινωνικές συναναστροφές! Από πλευράς υγείας και εργασίας, θα σημειωθεί βελτίωση, και τα οικονομικά σας θα πάνε καλύτερα, αν τα χειριστείτε με προσοχή

ΤΡΙΤΗ 11.6.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Ερωτευθείτε, διασκεδάστε, χαρείτε…Είναι η κατάλληλη εποχή για να βρείτε επιτέλους το ταίρι σας οι ελεύθεροι.  Οργανώστε τα επαγγελματικά σας και μη σπαταλάτε το χρόνο σας σε ανούσια πράγματα. Προσπαθήστε να διατηρήσετε την αυτοκυριαρχία σας και να μην εμπλακείτε εύκολα και αβασάνιστα σε ερωτικά καβγαδάκια ή σε δολοπλοκίες σε επίπεδο δουλείας.

ΤΕΤΑΡΤΗ 12.6.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Ευκαιρίες σε επαγγελματικά και κοινωνικά θέματα θα υπάρξουν σήμερα, αρκεί να τολμήσετε και να βγάλετε τις παρωπίδες. Κρυφές ερωτικές σχέσεις μπορεί να αποκαλυφθούν, αν δεν είστε προσεκτικοί . Προστατεύεστε όσο μπορείτε τη σχέση σας από τρίτα πρόσωπα και από έξωθεν παρεμβολές. Το κλίμα μπορεί να γίνει πολύ βαρύ, εάν δεν λάβετε μέτρα.

 

ΠΕΜΠΤΗ 13.6.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Ξεκινήστε τη μέρα με μια πιο υγιεινή διατροφή. Κόψτε όλες τις κακές διατροφικές συνήθειες και ιδιαίτερα παντός είδους καταχρήσεις και αλκοολούχα ποτά. Επιλέξετε μία δραστηριότητα που θα ανανεώσει τη διάθεση σας και θα σας κάνει να ξαναβρείτε τη φόρμα και την εξωτερική σας εμφάνιση. Μπορείτε με κατάλληλους χειρισμούς να πείσετε τούς πάντες στο επαγγελματικό σας περιβάλλον και να περάσετε από τη θεωρία στην πράξη.

 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 14.6.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Κοιτάξτε να μείνετε λίγο μόνοι με τον εαυτό σας και να σκεφτείτε, ποιοι άνθρωποι από τον περίγυρό σας θέλουν το καλό σας. Μόνο έτσι θα καταλήξετε σε ασφαλή συμπεράσματα, για το ποιοι είναι οι πραγματικοί σας φίλοι. Κάποια δεδομένα στις σχέσεις σας πιθανό να αλλάξουν, παρόλο που μπορεί να μην είστε σε ετοιμότητα για κάτι τέτοιο. Αναγκαστικά θα πρέπει να προσαρμοστείτε στα νέα δεδομένα.

 

ΣΑΒΒΑΤΟ 15.6.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Σε ότι κάνετε, φροντίστε να είστε ο εαυτός σας. Οι συνθήκες εργασίας σας παρουσιάζουν καθυστερήσεις, κάτι που φέρνει στρες. Οι σχέσεις σας με το σύντροφο σας μπερδεύονται κάπως. Μην αφήσετε την απαισιοδοξία και το άγχος σας να χαλάσει το κέφι των ανθρώπων που σας αγαπάνε. Ευνοούνται οι επαφές και οι συναντήσεις με αγαπημένα πρόσωπα.

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 16.6.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Θα πρέπει να αναλάβετε περισσότερες ευθύνες στην δουλειά σας, αλλά υπάρχει ο κίνδυνος να γίνετε αυταρχικοί. Φροντίστε να βρείτε ισορροπία και μέτρο, για να φέρετε τα επιθυμητά αποτελέσματα. Στα συναισθηματικά σας, ένα νέο ερωτικό ενδιαφέρον θα υπάρξει στην ζωή σας, στο πρόσωπο ενός ατόμου που ενσαρκώνει ότι ακριβώς ζητούσατε από τον σύντροφό σας! Προσέξτε όμως να μην τα κάνετε θάλασσα…

ΔΕΥΤΕΡΑ 17.6.2019 (ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ)

Κάποιοι από εσάς θα βρίσκεστε λίγο-πολύ στον κόσμο σας σήμερα, και ως εκ τούτου θα είστε χαλαροί. Οι υπόλοιποι θα παλεύετε να τακτοποιήσετε τις οικονομικές σας εκκρεμότητες. Το βραδάκι ευνοούνται έξοδοι με αγαπημένα πρόσωπα, μην το παρακάνετε όμως με τις κραιπάλες… Και αύριο μέρα είναι…

ΤΡΙΤΗ 18.6.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Απρόβλεπτο το πρόγραμμα σας σήμερα, εάν είστε ελεύθεροι επαγγελματίες, μια και μπορεί να βρεθείτε για έκτακτους επαγγελματικούς λόγους σε περιοχές που δεν έχετε επισπευτεί ποτέ! Είναι μια εξαιρετική μέρα να επεκτείνετε τον κύκλο των γνωριμιών σας και των κοινωνικών σας επαφών, γιατί μέσα από την διαδικασία αυτή θα ανανεωθείτε.

ΤΕΤΑΡΤΗ 19.6.2019(ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Η εργασιακή σας μέρα είναι ήρεμη και δημιουργική! Έχετε τον χρόνο και την διαύγεια να οργανώσετε την δουλειά σας και να επεξεργαστείτε επαγγελματικά πλάνα που αφορούν το μέλλον. Αφήστε την καθημερινότητα και τα ασήμαντα πράγματα που σας βασανίζουν στην άκρη και κάντε μια βόλτας στην φύση, να πάρετε καινούργια δύναμη και ενέργεια για να συνεχίσετε την προσπάθεια σας.

ΠΕΜΠΤΗ 20.6.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Δώστε βάση στα όσα σας λέει ο προϊστάμενος σας σήμερα, μια και οι συμβουλές του αποσκοπούν στο να βελτιώσουν την επίδοση σας. Συνάδελφοι είναι πρόθυμοι να σας βοηθήσουν να ολοκληρώσετε το έργο σας. Θα πρέπει επιτέλους να κατανοήσετε ότι δεν είναι δυνατόν να έχετε πάντοτε τον τελευταίο λόγο, και ναι, δεν είστε αλάνθαστοι…

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 21.6.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΣΤΙΣ 18Ο43΄ΤΩΝ ΙΧΘΕΙΩΝ – ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΜΕΧΡΙ 27 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ)

Οι κεραίες σας θα είναι τεντωμένες σήμερα και θα συλλαμβάνετε τις λεπτές εκείνες δονήσεις που θα σας επισημαίνουν ότι κάτι στον χώρο της δουλειάς σας εξυφαίνεται γύρω σας… Κατά το δεύτερο μισό της μέρας θα κλιθείτε να αντιμετωπίσετε κάποιες σοβαρές καταστάσεις, οπότε είναι πολύ σημαντικό να μην προτρέχει η γλώσσα σας της διανοίας…                            

ΣΑΒΒΑΤΟ 22.6.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Προσέξτε την συμπεριφορά σας κατά την εξέλιξη της μέρας, γιατί μπορεί να αποτελέσει την Αχίλλειο πτέρνα σας. Η ζήλια και η απληστία  δεν δικαιολογούνται… Μην ξύνετε παλιές πληγές και μη γίνεστε εριστικοί, γιατί εσείς θα χάσετε. Χειριστείτε τις προσωπικές ή επαγγελματικές σας συνομιλίες με πολύ τακτ…

ΚΥΡΙΑΚΗ 23.6.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ– ΣΕ ΧΑΣΗ)

Είμαι πολύ σημαντικό να συνδυάσετε στη δουλειά σας την δημιουργικότητα με τη πειθαρχεία, την εργατικότητα με την συνέπεια για να έχετε τα αποτελέσματα που επιθυμείτε. Το απόγευμα προσφέρεται για προσωπική φροντίδα και ψώνια που θα έχουν σχέση με ρούχα και καλλυντικά. Φροντίστε όμως να μην ξεφύγετε από τον προϋπολογισμό σας!

ΔΕΥΤΕΡΑ 24.6.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ– ΣΕ ΧΑΣΗ)

Σήμερα είστε λίγο εκτός ελέγχου, με πολύ άγχος που δεν σας αφήνει να διεκπεραιώσετε τις υποθέσεις σας με τον τρόπο που θα έπρεπε ή θα θέλατε. Ένα πρόβλημα στο σπίτι, μια μικρή αδιαθεσία ή ένα μικρό πρόβλημα στο χώρο της δουλειάς δεν σας αφήνει να συγκεντρωθείτε… Χαλαρώστε! Το άγχος σας είναι καταστροφικό και θα πρέπει να το αποβάλετε…

ΤΡΙΤΗ 25.6.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ– ΣΕ ΧΑΣΗ)

Όσο πιο γρήγορα θα ενεργοποιηθείτε, τόσο πιο γρήγορα θα τελειώσετε τη δουλειά σας. Τα μόνα εμπόδια που υπάρχουν στο δρόμο σας προς την επιτυχία είναι η δική σας τεμπελιά και η ανεύθυνη μερικές φορές συμπεριφορά σας. Σήμερα ωστόσο ίσως να πρέπει να αφιερώσετε αρκετό από το χρόνο σας να ενημερώσετε νέους συναδέλφους στα καθήκοντα τους, κάτι που σας φέρνει στα πρόθυρα νευρικής κατάρρευσης…

ΤΕΤΑΡΤΗ 26.6.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ– ΣΕ ΧΑΣΗ)

Αν και συνήθως ήρεμοι και ψύχραιμοι, σήμερα κινδυνεύετε να κάνετε μια από εκείνες τις σπάνιες εκρήξεις σας! Αντικείμενο της οργής σας ενδεχομένως πρόσωπο της οικογένειας σας ή γείτονας! Κάποια πρόσφατα γεγονότα θα δείξουν σήμερα τον αντίκτυπο που είχαν στην προσωπική σας ζωή! Αποδεχτείτε κάποια πράγματα και μην χάνετε χρόνο και δυνάμεις προσπαθώντας το ακατόρθωτο…                                 

ΠΕΜΠΤΗ 27.6.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Ένα επαγγελματικό ραντεβού που επιδιώκατε για πολύ καιρό, σήμερα έχει μεγάλες πιθανότητες να πραγματοποιηθεί. Χρειάζεται όμως προσεκτικό χειρισμό γιατί μπορεί να υπερεκτιμήσετε τις ικανότητες σας. Επίσης η ταχύτητα και η απροσεξία στον χώρο δουλειάς μπορεί να σας στοιχίσει. Προσέξτε περισσότερο τις κινήσεις σας και επικεντρωθείτε στα καθήκοντα σας.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 28.6.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ– ΣΕ ΧΑΣΗ)

Σημαντικές εμπειρίες θα αποκομίσετε σήμερα σε επαγγελματικό επίπεδο. Δώστε τον καλύτερο σας εαυτό σε μια πιθανή συνέντευξη για δουλειά και η τύχη είναι με το μέρος σας. Θα πρέπει όμως πρώτα να κλείσετε παλιές υποθέσεις πριν ξεκινήσετε κάτι καινούργιο. Εάν είστε καχύποπτοι με κάποιες κινήσεις γύρω σας, φροντίστε να μάθετε τι συμβαίνει με πλάγια μέσα…

ΣΑΒΒΑΤΟ 29.6.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Θετική η σημερινή μέρα να καλλιεργήσετε τον κοινωνικό σας περίγυρο και να διευρύνεται το δίκτυο των πελατών σας. Μπορείτε να μεταπείσετε και τους πιο σκεπτικούς και αναποφάσιστους! Μια γνωριμία θα σας ελκύσει ερωτικά και θα χτυπήσει η καρδιά σας και πάλι. Εάν διαβλέψετε ότι είναι ένα άτομο ειλικρινές, προχωρήστε και οι πλανητικές συγκυρίες σας ευνοούν ,αν βέβαια είστε αδέσμευτοι…

ΚΥΡΙΑΚΗ 30.6.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Είναι δύσκολο να σας ανταγωνιστούν στην ταχύτητα, την επιδεξιότητα ή την εξυπνάδα! Με ευκολία μπορείτε να παρακάμψετε εμπόδια και να προχωρήσετε στο δρόμο που χαράξατε. Καλύτερα όμως να κρατήσετε τις απόψεις σας ή τα μελλοντικά σας σχέδια για τον εαυτό σας σήμερα, μια και υπάρχει ο κίνδυνος να εκτεθείτε χωρίς λόγο.

Περισσότερα άρθρα
Load More In Ημερήσιες προβλέψεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Κριός – Ημερήσιες προβλέψεις Φεβρουαρίου 2022

Τρίτη 01.02.2022 (Νέα Σελή&nu…