ΚΡΙΟΣ – Ημερήσιες προβλέψεις Νοεμβρίου 2018

ΠΕΜΠΤΗ 1.11.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Ο ανεξέλεγκτος αυθορμητισμός που σας διακρίνει μπορεί να σας δημιουργήσει για άλλη μια φορά προβλήματα. Είστε έτοιμοι όμως να διεκδικήσετε με κάθε δυνατό μέσο το άτομο που σας ενδιαφέρει.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 2.11.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Η μέρα είναι ιδανική για μια απόδραση ή ένα ταξίδι που θα σας απομακρύνει από τις έγνοιες και θα φορτίσει τις μπαταρίες σας. Η απόδραση δε αυτή θα μπορούσε να έχει και ερωτικό χαρακτήρα.

ΣΑΒΒΑΤΟ 3.11.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Έντονο τα συναίσθημα σήμερα! Η μέρα είναι πολύ καλή να έρθετε κοντά με το ταίρι σας και να διευθετήσετε με ηρεμία και σε συνεργασία προβλήματα σχέσης ή οικογενειακά που μπορεί να υπήρχαν.

ΚΥΡΙΑΚΗ 4.11.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Η μέρα έχει πολλές υποχρεώσεις και έντονη κινητικότητα σε εργασιακό επίπεδο. Δείξτε τον καλύτερο εαυτό σας και δεν θα χάσετε. Σχέδια για ένα ταξίδι μπορεί να ευοδωθούν.

ΔΕΥΤΕΡΑ 5.11.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Έχετε μια θετική στάση σήμερα, κάτι που θα σας βοηθήσει να φέρετε τα καθήκοντα σας με επιτυχία σε πέρας. Επαφές με το εξωτερικό δεν πρέπει να αποκλείονται.

ΤΡΙΤΗ 6.11.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Μπορεί να υπάρξουν παρεξηγήσεις και παρανοήσεις σήμερα, γι αυτό προσοχή στις πράξεις και τα λεγόμενα σας. Θέματα σπιτιού και οικογένειας απαιτούν την προσοχή σας.

ΤΕΤΑΡΤΗ 7.11.2018 (ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ)

Δεν θα μπορέσετε εύκολα να αποφύγετε εντάσεις σε επαγγελματικό επίπεδο, που θα αποσπάσουν την προσοχή σας από τα καθήκοντα σας. Προσοχή στις εξαπατήσεις!!!

ΠΕΜΠΤΗ 8.11.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Ίσως χρειαστεί να δώσετε την μάχη σας σήμερα για να μπορέσετε να περάσετε τις απόψεις σας. Πέρα από τα λογικά επιχειρήματα σας θα πρέπει να σας στηρίζουν στην μάχη αυτή και αξιόπιστοι σύμμαχοι.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ  9.11.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Οικονομικά θέματα ενδεχομένως να σας ταράξουν, μια συνάντηση όμως με αγαπητό σας άτομο μπορεί να εξισορροπήσει την κατάσταση, να σας χαλαρώσει και να αντλήσετε δύναμη για την συνέχεια.

ΣΑΒΒΑΤΟ 10.11.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ– ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Από την μια πλευρά υπάρχουν οι υποχρεώσεις απέναντι στην οικογένεια ή φίλους, από την άλλη όμως ο έρωτας σας κλείνει το μάτι. Η απόφαση είναι δική σας.

ΚΥΡΙΑΚΗ 11.11.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Η τύχη σας παίζει παιχνίδια και κάποια στιγμή ίσως αισθανθείτε ευάλωτοι. Αποδεχτείτε την κατάσταση και μην αντιμάχεστε, εάν δεν υπάρχει περιθώριο επιβολής των απόψεων σας.

ΔΕΥΤΕΡΑ 12.11.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Σήμερα αντιμετωπίστε τα απρόοπτα με αξιοπρέπεια και προσπαθήσετε να κρατήσετε τις θέσεις σας με κάθε θυσία. Μπόρα είναι και θα περάσει…

ΤΡΙΤΗ 13.11.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ –ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο… Μην χρονοτριβείτε και ενεργήσετε με αποφασιστικότητα και αυτοπεποίθηση. Άλλωστε, ο τολμών νικά έλεγαν οι αρχαίοι μας πρόγονοι…

ΤΕΤΑΡΤΗ 14.11.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Προσοχή θα πρέπει να επιδείξετε στις εξαπατήσεις σήμερα. Μια τυχαία συνάντηση όμως μπορεί να φωτίσει την μέρα σας και να την αλλάξει προς το καλύτερο.

ΠΕΜΠΤΗ 15.11.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Οι επιτυχίες στον επαγγελματικό τομέα κάνουν δειλά την εμφάνιση τους, θέματα ενός ακινήτου όμως δεν αποκλείεται να σας αγχώσουν. Μην κάνετε σπασμωδικές κινήσεις!

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 16.11.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΟΡΘΟΔΡΟΜΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ – ΑΝΑΔΡΟΜΗ ΑΠΟ 5/10

ΕΡΜΗΣ ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ – ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΕΩΣ 6/12

Προσοχή στις καταχρήσεις, μια που είστε εκ των πραγμάτων επιρρεπείς! Βάλτε σε τάξη τα οικονομικά σας, γιατί φαίνεται σαν να έχετε χάσει τον μπούσουλα…

ΣΑΒΒΑΤΟ 17.11.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ  ΙΧΘΕΙΣ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Δεν χρειάζεται άγχος, παρά μόνο σύνεση στην διαχείριση των οικονομικών σας. Η μέρα προσφέρεται για ευχάριστες κοινωνικές επαφές και διασκέδαση.

ΚΥΡΙΑΚΗ 18.11.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Ευνοϊκή μέρα η σημερινή για την επικοινωνία σας, κάτι που θα σας επιτρέψει να ρυθμίσετε ευνοϊκά θέματα καριέρας. Ίσως να χρειαστεί να επενδύσετε χρόνο σε θέματα οικογενειακά, μια και θα χρειαστούν την βοήθεια σας.

ΔΕΥΤΕΡΑ 19.11.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Έντονοι οι ρυθμοί δουλειάς, αρκετές οι υποχρεώσεις σας, αρκετή και η προσοχή που θα πρέπει να επιδείξετε τουλάχιστον όσον αφορά θέματα συμβολαίων και συμβάσεων, για να αποφευχθούν λάθη και παραλήψεις.

ΤΡΙΤΗ 20.11.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Δεν είναι δύσκολη η μέρα, μια και κάποια θέματα φαίνεται να πήραν τον δρόμο τους. Φροντίστε την υγεία σας και προσέξτε την διατροφή σας. Αποφύγετε υπερβολές ως προς το φαγητό ή το ποτό.

ΤΕΤΑΡΤΗ 21.11.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Εάν διαπιστώσετε ότι οι υποθέσεις σας έχουν βαλτώσει, ίσως θα έπρεπε να ενεργοποιήσετε κάποιους μηχανισμούς προώθησης…

ΠΕΜΠΤΗ 22.11.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΤΑΥΡΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Χαλαρώστε σήμερα και διασκεδάστε με φίλους! Έχετε ανάγκη να ξεσκάσετε μετά από μια φορτωμένη βδομάδα. Και δεν αποκλείεται να σας συμβεί κάτι όμορφο εκεί έξω…

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 23.11.2018 (ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ)

Η μέρα είναι προσανατολισμένη στις προσωπικές σας ανάγκες. Ασχοληθείτε με τον εαυτό σας, φροντίστε τον οργανισμό σας και την διατροφή σας, αυτό δεν σημαίνει όμως ότι πρέπει να απομονωθείτε.

ΣΑΒΒΑΤΟ 24.11.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΟΡΘΟΔΡΟΜΟΣ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ – ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΑΠΟ 14/6

Αρκετές οι κοινωνικές υποχρεώσεις, σημαντικές όμως και οι προσωπικές ανάγκες. Κάπου θα πρέπει να βρείτε τις ισορροπίες. Η οικογένεια σας μπορεί να σας προσφέρει την χαλάρωση και την θαλπωρή που έχετε ανάγκη.

ΚΥΡΙΑΚΗ 25.11.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Επιδίωξη σας θα είναι να αυξήσετε την παραγωγικότητα σας μέσα από την σκληρή δουλειά, μην αγνοείτε όμως το τι διαδραματίζεται γύρω σας. Εκμεταλλευτείτε τις πληροφορίες που καταφθάνουν στα αυτιά σας και επαναπροσδιορίστε την στρατηγική σας.

ΔΕΥΤΕΡΑ 26.11.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Νομικά θέματα θα βρεθούν στον δρόμο σας. Υπάρχουν λύσεις, αρκεί να σκεφτείτε λογικά και ψύχραιμα. Άτομα από το επαγγελματικό ή το φιλικό σας περιβάλλον μπορεί να σας φανούν χρήσιμα στην στρατηγική που θα ακολουθήσετε.

ΤΡΙΤΗ 27.11.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Οι παράτολμες κινήσεις σας σε οικονομικό τομέα στο παρελθόν είναι αυτές που δυσκολεύουν την διαχείριση σας αυτή την στιγμή. Το βράδυ είναι ιδιαίτερα ερωτικό και προσφέρεται για αναθέρμανση των ερωτικών σας σχέσεων.

ΤΕΤΑΡΤΗ 28.11.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ– ΣΕ ΧΑΣΗ)

Κάποια πράγματα που διαισθανόσασταν ότι δεν πήγαιναν καλά τον τελευταίο καιρό, ήρθε η πραγματικότητα να σας επιβεβαιώσει. Αποδεχτείτε όσα ήρθαν στην επιφάνεια και προχωρήστε μπροστά όσο πιο γρήγορα μπορείτε.

ΠΕΜΠΤΗ 29.11.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ– ΣΕ ΧΑΣΗ)

Αξιολογήστε εκ νέου την πορεία και τους στόχους σας, τόσο σε προσωπικό όσο και σε συναισθηματικό επίπεδο. Δεν είναι αρμονική μέρα για τις σχέσεις σας και θα πρέπει να είστε προσεκτικοί στις διατυπώσεις σας.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 30.11.2018 (ΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Θα πρέπει να μάθετε να λέτε «όχι» σε ότι δεν σας εκφράζει και θεωρείτε ότι δεν σας χρησιμεύει. Ιδανική μέρα η σημερινή για να ξεκινήσετε την νέα σας ζωή με επιλογές που να σας εξυπηρετούν …

 

Αλίντα Κανάκη

Περισσότερα άρθρα
Load More In Ημερήσιες προβλέψεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Ιχθείς – Ημερήσιες προβλέψεις Απριλίου 2024

Δευτέρα 01.04.2024 (Σελήνη στον Αιγόκερω – σε χάση) Κάποια προδοσία, μικρή ή μεγαλύτερη θα…