ΚΡΙΟΣ – Ημερήσιες προβλέψεις Σεπτεμβρίου 2018

ΣΑΒΒΑΤΟ 1.9.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Ο μήνας ξεκινάει με την διάθεση να κάνετε καινούργια πράγματα στη ζωή σας, να δοκιμάσετε τα όρια σας και να πειραματιστείτε. Προσοχή μόνο από την υπερβολή που είναι ο κακός σας εαυτός…                                  

ΚΥΡΙΑΚΗ 2.9.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Κατεβάστε λίγο τους τόνους και προσέξτε την συμπεριφορά σας, όταν και εάν πρόκειται να έρθετε σήμερα σε επαφή με άτομα που καθορίζουν τη τύχη σας…

ΔΕΥΤΕΡΑ 3.9.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Αφεθείτε και επικοινωνήστε, χωρίς αναστολές και μύχιες σκέψεις. Η μέρα προσφέρεται για διασκέδαση και χαρά.

ΤΡΙΤΗ 4.9.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Κάποια πράγματα δεν σας βγαίνουν όπως τα προγραμματίσατε και δεν σας χωρά ο τόπος. Χαλαρώστε και θα βρείτε τις λύσεις που ενδείκνυνται…

ΤΕΤΑΡΤΗ 5.9.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Έχετε το πείσμα να πετύχετε, έχετε τα σωστά κίνητρα, χρειάζεται όμως και ένα πλάνο, βάσει του οποίου θα πρέπει να κινηθείτε.

ΠΕΜΠΤΗ 6.9.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

ΚΡΟΝΟΣ ΟΡΘΟΔΡΟΜΟΣ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΑΠΟ 17/4/18

Είστε ακάματοι και το μυαλό σας δεν ξεκουράζετε ποτέ. Φροντίστε όμως να βρείτε χρόνο για την προσωπική σας ευχαρίστηση αλλά και την πραγματική επαφή με τους δικούς σας ανθρώπους.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 7.9.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Θέλετε να βρίσκεστε στο επίκεντρο των τεκταινόμενων, αλλά έχετε ανάγκη και από κάποιες στιγμές ξεκούρασης. Φροντίστε τον εαυτό σας!

ΣΑΒΒΑΤΟ 8.9.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Οι φοβίες σας δεν σας αφήνουν να χαρείτε τη στιγμή! Αποβάλετε αρνητικά συναισθήματα και φοβίες για το μέλλον και αφεθείτε στο τώρα και το σήμερα.

ΚΥΡΙΑΚΗ  9.9.2018 (ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ)

Σήμερα υπάρχει μια εσωτερική ένταση που δεν ξέρετε που να την αποδώσετε. Μέρα είναι και θα περάσει… κάντε λίγη υπομονή

ΔΕΥΤΕΡΑ 10.9.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ  – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Αποφύγετε τις αιχμηρές και ανώφελες κρίσεις για συνεργάτες ή συναδέλφους, γιατί θα παρεξηγηθείτε και ίσως όχι άδικα.

ΤΡΙΤΗ 11.9.2018 (ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Οι καθημερινές σας υποχρεώσεις τρέχουν, το μυαλό σας όμως είναι στα ταξίδια, την διασκέδαση και τις καινούργιες εμπειρίες που θέλετε να αποκομίσετε. Αν μπορείτε να τα συνδυάσετε, ακόμη καλύτερα

ΤΕΤΑΡΤΗ 12.9.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Κάποια ένταση θα παρατηρηθεί με το ταίρι σας, που θα σας δημιουργήσει ένα αίσθημα ανησυχίας. Το μόνο που χρειάζεται είναι προσεκτικοί χειρισμοί και ένας ειλικρινής διάλογος.

ΠΕΜΠΤΗ 13.9.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ –ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Η μέρα προσφέρεται για επαναξιολόγηση της επαγγελματικής ή της προσωπικής σας πορείας και την επαναχάραξη της μελλοντικής σας διαδρομής. Το ταίρι σας θα είναι έτσι και αλλιώς απασχολημένο σήμερα…

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 14.9.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Χαρακτηριστικό της σημερινής μέρας είναι η χαρακτηριστική σας ανυπομονησία που θα σας βάλει σε μπελάδες! Είτε θα έχετε πρόβλημα με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, ίσως όμως και με εκπροσώπους του νόμου…

ΣΑΒΒΑΤΟ 15.9.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Οι βραδινές ώρες είναι ιδανικές για φιλικές συναναστροφές και χαλάρωση. Τυχόν προβλήματα με το ταίρι σας μπορούν σήμερα να γεφυρωθούν.

ΚΥΡΙΑΚΗ 16.9.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Η μέρα σε γενικές γραμμές είναι ευνοϊκή για σας και τα συμφέροντα σας. Μην ξεχνάτε να συγχωρείτε άτομα που μπορεί να σας έβλαψαν απερίσκεπτα. Αξίζουν μια δεύτερη ευκαιρία.

ΔΕΥΤΕΡΑ 17.9.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ  ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Με ομαδική δουλειά μπορείτε να καταστρώσετε να μελλοντικά σας σχέδια, να εξερευνήσετε τα καινούργια δεδομένα στο χώρο δουλειά σας και να αποφασίσετε πως θα κινηθείτε στο μέλλον.

ΤΡΙΤΗ 18.9.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Για την επιτυχή επίλυση τυχόν προβλημάτων, προσωπικών ή επαγγελματικών, συνιστάται η αντισυμβατική και η ανατρεπτική προσέγγιση των καταστάσεων.

ΤΕΤΑΡΤΗ 19.9.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Αποφύγετε την επιθετική σας τακτική στο χώρο δουλειάς και προσπαθήσετε να συμβιβαστείτε για να μπορέσετε να συνεργαστείτε αρμονικά.

ΠΕΜΠΤΗ 20.9.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Είναι μια μέρα που τίποτε δεν μπορεί να μπει εμπόδιο στο δρόμο που χαράξατε. Προσοχή όμως στην συμπεριφορά σας, γιατί κάποιοι σας θεωρούν εγωιστές και θα σας το δείξουν κατάμουτρα…

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 21.9.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Η φιλοδοξία σας δεν κρύβεται, μην αναμειγνύετε όμως φιλία ή έρωτα με δουλειά, γιατί θα χάσετε και στους δύο τομείς της ζωής σας.

ΣΑΒΒΑΤΟ 22.9.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Αποφύγετε τα καταναλωτικά ξεσπάσματα, δεν θα ήταν όμως και σκόπιμο και κάνετε υπερβολική οικονομία, ώστε να αισθάνεστε πιεσμένοι. Πάν μέτρον άριστον…

ΚΥΡΙΑΚΗ 23.9.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Ένα οικονομικό θέμα φαίνεται να σας απασχολεί καθ όλη την διάρκεια της μέρας. Ιδιαίτερα έντονο θα είναι για όσους είχαν ένα πρόσφατο χωρισμό ή την διάλυση μιας συνεργασίας!

ΔΕΥΤΕΡΑ 24.9.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Έχετε μια εύνοια στα επαγγελματικά σας σήμερα, ειδικά όσο αφορά τις συνθήκες κάτω από τις οποίες καλείστε να δουλέψετε. Μια θετική αλλαγή βρίσκεται μπροστά σας.

ΤΡΙΤΗ 25.9.2018 (ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ)

Φροντίστε τα λεγόμενα σας και οι υποσχέσεις που δίνετε να συνάδουν με τις πράξεις σας. Σε αντίθετη περίπτωση κάνετε κακό στην επαγγελματική σας εικόνα.

ΤΕΤΑΡΤΗ 26.9.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Ίσως να χρειαστεί να κάνετε κάποιες αλλαγές ή αναπροσαρμογές σε εταιρικές συμβάσεις σήμερα. Μελετήστε καλά τις τροποποιήσεις πριν υπογράψετε!

ΠΕΜΠΤΗ 27.9.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Άλλο είναι να πιστεύετε στις ικανότητες σας, και άλλο είναι να θεωρείτε ότι είστε μικρός Θεός. Κατεβείτε από το καλάμι και δείτε τα πράγματα με ρεαλισμό.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 28.9.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ– ΣΕ ΧΑΣΗ)

Ημέρα αφιερωμένη στην οικογένεια η σημερινή, που θα σας χαρίσει ηρεμία και δυνατότητα ξεκούρασης και χαλάρωσης με αγαπημένα πρόσωπα.

ΣΑΒΒΑΤΟ 29.9.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Μην προσπαθείτε να διευθετήσετε προβλήματα τις πρωινές ώρες, γιατί δεν θα σας βγαίνει τίποτε από αυτά που επιδιώκετε. Μετά το μεσημέρι υπάρχει μεγαλύτερη εύνοια…

ΚΥΡΙΑΚΗ 30.9.2018 (ΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ– ΣΕ ΧΑΣΗ)

ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ ΟΡΘΟΔΡΟΜΟΣ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΑΠΟ 22/4/18

Το πλανητικό σκηνικό σας δίνει μια επιπλέον ώθηση, καθώς και περισσότερη ενέργεια να κυνηγήσετε τους στόχους σας.

Περισσότερα άρθρα
Load More In Ημερήσιες προβλέψεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Ιχθείς – Ημερήσιες προβλέψεις Απριλίου 2024

Δευτέρα 01.04.2024 (Σελήνη στον Αιγόκερω – σε χάση) Κάποια προδοσία, μικρή ή μεγαλύτερη θα…