Κριός – Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις και τα τυχερά νούμερα από 16/9 έως και 22/9/2019 !

Επαγγελματικά – καριέρα

 

Αποφύγετε συγκρούσεις με μεγαλύτερα και υψηλά ιστάμενα πρόσωπα στον επαγγελματικό τομέα και κινηθείτε με μεθοδικότητα και πραγματισμό για να αποφύγετε λάθη και κακοτοπιές με αντίκτυπο τον οικονομικό τομέα με τον Πλούτωνα σε ανάδρομη πορεία να σας πιέζει με καθυστερήσεις.

Μην πάρετε βιαστικές αποφάσεις για σοβαρά θέματα καριέρας μέχρι τέλος της εβδομάδος, γιατί μπορεί να γίνουν λάθη με σοβαρά επακόλουθα μελλοντικά, ενώ στην συνέχεια θα συναντήσετε πρόσωπα από το παρελθόν που θα συμβάλουν σημαντικά στα μελλοντικά σας σχέδια.

Καλό θα ήταν να μείνετε ψύχραιμοι και να αφήσετε τις ριζικές αλλαγές για αργότερα. Ξεπεράσετε το άγχος που σας προκαλεί η δουλειά σας και χειριστείτε με σύνεση τα χρήματα σας για να μπορέσετε να αντεπεξέλθετε μετά την στασιμότητα του προηγούμενων ημερών .

 

Αισθηματικά – κοινωνικά   

 

Το άστρα σας δίνουν την δυνατότητα, έστω και σιωπηλοί να πείσετε το αντίθετο φίλο… Οι πλανήτες στη νέα θέση τους με τον Ερμή και την Αφροδίτη στον Ζυγό, σας  κάνουν ιδιαίτερα επικοινωνιακούς, γι’ αυτό, δώστε προτεραιότητα στις νέες γνωριμίες που θα προκύψουν, ενώ προσπαθήστε να λύσετε τα προβλήματα σας με ήρεμο τρόπο, αν θέλετε να κρατήσετε τη σχέση σας. Προς το τέλος της εβδομάδος θα γοητεύσετε τον περίγυρο σας και η ανανεωμένη σας εμφάνιση θα σας γεμίσει με αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία.

 

Ευνοούνται: Φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή , Κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα .

Δοκιμάζονται: Επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς , Μακρινά ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα .

Τυχεροί αριθμοί: 30, 21, 12, 3, 22, 8.

Περισσότερα άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Κριός – Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από 25/11 έως 1/12/2019 από την Αλίντα Κανάκη !

Επαγγελματικά &Mu…