Κριός – Ημερήσιες προβλέψεις Μαρτίου 2020

Κυριακή 1.3.2020 Σελήνη στον Ταύρο (σε γέμιση)

Τα πράγματα είναι καλύτερα σήμερα, όσο αναφορά συζητήσεις που μπορείτε να κάνετε. Ευνοούνται η κοινωνική ζωή και οι σχέσεις με τους συγγενείς.

Δευτέρα 2.3.2020 Σελήνη στους Διδύμους (σε γέμιση)

Η μέρα είναι θετική και μπορείτε να ασχοληθείτε με την κοινωνική σας ζωή. Μην αφήνετε προοπτικές ανεκμετάλλευτες! Οργανωθείτε στον εργασιακό τομέα και μην ριψοκινδυνεύετε οικονομικά.

Τρίτη 3.3.2020 Σελήνη στους Διδύμους (σε γέμιση)

Ερωτικά και τρυφερά συναισθήματα κρύβει η σημερινή μέρα και την επισημοποίηση δεσμού, για όσους θέλουν να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Τετάρτη 4.3.2020 Σελήνη στον Καρκίνο (σε γέμιση)

Τα άστρα συνθέτουν ένα ερωτικό σκηνικό, δίνοντας σας ευκαιρίες για την βελτίωση του ερωτικού σας δεσμού ή την δημιουργία ενός νέου.

Πέμπτη 5.3.2020 Σελήνη στον Καρκίνο (σε γέμιση)

Έχετε συσσωρεύσει μεγάλη κούραση. Ο πλανητικός συνδυασμός είναι αρκετά πιεστικός. Μια οικονομική απογοήτευση θα σας γεμίσει με εντάσεις.

Παρασκευή 6.3.2020 Σελήνη στον Λέοντα (σε γέμιση)

Στα αισθηματικά θα επανέρθει επανασύνδεση με σχέση από το παρελθόν. Προσοχή όμως στις εντάσεις. Αποφύγετε  περιττές σπατάλες και έξοδα.

Σάββατο 7.3.2020 Σελήνη στον Λέοντα (σε γέμιση)

Αντιρρήσεις και ασυνεννοησίες θα πάνε το πρόγραμμα σας πίσω. Καλύτερα να αφεθείτε να σας οδηγήσει η μέρα, διότι το πλανητικό σκηνικό ορθώνει εμπόδια

Κυριακή 8.3.2020 Σελήνη στην Παρθένο (σε γέμιση)

Επιλέξετε μία δραστηριότητα που θα ανανεώσει τη διάθεση σας και θα σας κάνει να ξαναβρείτε τη φόρμα σας και την καλή εξωτερική σας εμφάνιση.

Δευτέρα 9.3.2020 Πανσέληνος στην Παρθένο

Τα άστρα σας βοηθούν να κινηθείτε με περισσότερη ευελιξία και διπλωματία στη πορεία που έχετε χαράξει, κάνοντας τους απαραίτητους συμβιβασμούς ή απλά δείχνοντας ότι έχετε την διάθεση να τους κάνετε…

Τρίτη 10.3.2020 Σελήνη στον Ζυγό (σε χάση)

(Επιστροφή Ερμή σε ορθή κίνηση – Ανάδρομος από 17 Φεβρουαρίου)

Κρυφές καταστάσεις και συγκρούσεις με το φιλικό σας περιβάλλον θα σας προβληματίσουν ιδιαίτερα. Οι δυσκολίες ξεπερνιούνται με υπομονή. Να έχετε πίστη στον εαυτό σας.

Τετάρτη 11.3.2020 (Σελήνη στον Ζυγό – σε χάση)

Ευχάριστα γεγονότα όσον αφορά  την κοινωνική και επαγγελματική σας άνοδο θα σας γεμίσουν με αισιοδοξία και ικανοποίηση.

Πέμπτη 12.3.2020 (Σελήνη στον Σκορπιό – σε χάση)

Η μέρα είναι θετική και μπορείτε να ασχοληθείτε με την κοινωνική σας ζωή. Μην αφήνετε προοπτικές ανεκμετάλλευτες. Οργανωθείτε στον εργασιακό τομέα και μην ριψοκινδυνεύετε οικονομικά

Παρασκευή 13.3.2020 (Σελήνη στον Σκορπιό – σε χάση)

Αφιερώστε χρόνο στον εαυτό σας. Προς το βράδυ κοινωνικές επαφές με αγαπημένα πρόσωπα ή συνεργάτες θα σας φτιάξουν το κέφι και τη διάθεση.
Σάββατο 14.3.2020 (Σελήνη στον Σκορπιό – σε χάση)

 

Οικονομικής φύσης είναι τα θέματα που θα κλιθείτε να αντιμετωπίσετε σήμερα! Αν και συνήθως προσγειωμένοι, μπαίνετε σε περιττά και μεγάλα έξοδα για χάρη τρίτων ατόμων…

Κυριακή 15.3.2020 (Σελήνη στον Τοξότη – σε χάση)

Μπορεί να χρειαστεί να αναβάλετε μια συζήτηση, μια συνάντηση η μια μετακίνηση σήμερα. Αυτό τελικά μπορεί να αποβεί προς όφελος σας, γιατί θα έχετε την ευκαιρία να σκεφτείτε ακόμη μια φόρα τι πρέπει να πείτε ή να κάνετε.

Δευτέρα 16.3.2020 (Σελήνη στον Τοξότη – σε χάση)

Μη δίνετε σημασία στις απαιτήσεις των άλλων και αποφύγετε εκνευρισμούς και εντάσεις. Κοιτάτε την δουλειά σας, γιατί τα άστρα σας ανοίγουν καινούργιους ορίζοντες.

Τρίτη 17.3.2020 (Σελήνη στον Αιγόκερω – σε χάση)

Δεν είναι ανάγκη να τα κάνετε όλα μαζί. Βάλτε προτεραιότητες και αρχίστε από τα σημαντικότερα, αρκεί η ματιά σας να είναι αυστηρή και  κριτική.

Τετάρτη 18.3.2020 (Σελήνη στον Αιγόκερω – σε χάση)

Προσοχή στις εξαπατήσεις. Οικονομικές παγίδες και κάποιοι σας υπονομεύουν μυστικά.  Μια μικρή αδιαθεσία σας ταλαιπωρεί.

Πέμπτη 19.3.202 (Σελήνη στον Υδροχόο – σε χάση)

Είστε σε έναν πολύ καλό δρόμο, τον οποίο έχετε χαράξει με πολύ δουλειά και πολύ προσπάθεια. Γι’ αυτό και θα σας οδηγήσει στην επιτυχία.

Παρασκευή 20.3.2020 (Σελήνη στον Υδροχόο – σε χάση)

Τα οικονομικά ζητήματα σας απασχολούν, ίσως παραπάνω απ’ ότι πρέπει. Ηρεμήστε λίγο, φορτιστείτε με θετική ενέργεια και θα νιώσετε καλύτερα.

Σάββατο 21.3.2020 (Σελήνη στον Υδροχόο – σε χάση)

Να μιλάτε συχνά και να εξωτερικεύετε τα παράπονα σας και ότι σας απασχολεί σε κάποιο πρόσωπο που νιώθετε κοντά σας και σας καταλαβαίνει.
Κυριακή 22.3.2020 (Σελήνη στους Ιχθείς – σε χάση)

Ετοιμαστείτε να δεχτείτε απρόσμενες επισκέψεις από φίλους. Θα υπάρξουν ανταλλαγές ιδεών και απόψεων με δημιουργικό τρόπο, με αποτέλεσμα να νιώσετε ικανοποίηση στο τέλος της ημέρας.

Δευτέρα 23.3.2020 (Σελήνη στους Ιχθείς – σε χάση)

Η ένταση είναι αυτή που κυριαρχεί στο ερωτικό παιχνίδι, αλλά οι κανόνες μπορούν εντελώς ξαφνικά να αλλάξουν. Επέλεξε αν θα τους ακολουθήσετε ή αν θα αποχωρήσετε από τη σχέση αυτή.

Τρίτη 24.3.2020 (Νέα Σελήνη στον Κριό)

Η αισθηματική σας ζωή γίνεται τόσο σημαντική, που κι αν ακόμα είστε μοναχικό άτομο, τώρα εκφράζετε χωρίς κανένα φόβο την επιθυμία σας να προχωρήσετε σε μια καινούργια σχέση.

Τετάρτη 25.3.2020 (Σελήνη στον Κριό – σε γέμιση)

Η δουλειά σας χρειάζεται οργάνωση, κάτι που χάσατε τις προηγούμενες μέρες και σας έχει βγάλει από τους στόχους σας.

Πέμπτη 26.3.2020 (Σελήνη στον Κριό – σε γέμιση)

Τα επαγγελματικά σας δυσκολεύουν, όμως εσείς ξέρετε πώς να κερδίζετε τους άλλους. Εκμεταλλευτείτε τα ταλέντα σας και πιστέψτε στον εαυτό σας! Σύντομα θα δείτε τους κόπους σας να ανταμείβονται.
Παρασκευή 27.3.2020 (Σελήνη στον Ταύρο – σε γέμιση)

Η σημερινή μέρα είναι καλή για σκέψη, αφού θα είστε ήρεμοι και σε θέση να κάνετε έναν ουσιαστικό διάλογο με τον εαυτό σας.

Σάββατο 28.3.2020 (Σελήνη στον Ταύρο – σε γέμιση)

Αφοσιωθείτε με όλη σας την ψυχή σε μια ιδέα ή σε ένα σκοπό. Ακόμα και αν γίνει μέσα από την αυτοθυσία σας, να ξέρετε ότι θα υπάρχει όφελος.

Κυριακή 29.3.2020 (Σελήνη στους Διδύμους – σε γέμιση)

Μην βγάζετε τον κακό σας εαυτό και εκνευρίζεστε με τους φίλους και συνεργάτες. Ξεσπάτε σε λάθος άτομα εξαιτίας της κούρασης και της έντασης που προκαλεί το πλανητικό σύστημα σήμερα.

Δευτέρα 30.3.2020 (Σελήνη στους Διδύμους – σε γέμιση)

Μην επενδύετε άλλο στη προβολή σας. Είναι καιρός για οικονομία

Λένε ότι όταν κάποιος πιάσει πάτο, ο μόνος δρόμος που έχει να ακολουθήσει είναι η πορεία προς το ουρανό και τα αστέρια!

Τρίτη 31.3.2020 (Σελήνη στους Διδύμους – σε γέμιση)

Προχωρήστε στον δρόμο σας, σας περιμένουν θετικές εκπλήξεις.

Μέσα από την αγάπη και την αποδοχή του εαυτού σας, επιλέγετε και  αυτούς που βάζετε στη ζωή σας…

                                   

Load More In Ημερήσιες προβλέψεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Κριός – Ημερήσιες προβλέψεις Αυγούστου 2022

Δευτέρα 01.08.2022 (Σελή…