Κριός – Ημερήσιες προβλέψεις Φεβρουαρίου 2020

Σαββάτο 1.2.2020 (Σελήνη στον Ταύρο – σε γέμιση)

Είστε αρκετά συντηρητικοί για να προσπαθήσετε ή να επενδύσετε σε νέα πράγματα. Η μέρα αυτή όμως θα σας δείξει με τον τρόπο της ότι κακώς δεν επενδύσατε σε κάτι νέο τον καιρό που έπρεπε…

Κυριακή 2.2.2020 (Σελήνη στον Ταύρο – σε γέμιση)

Έχετε την τάση να ξανοίγεστε οικονομικά σήμερα, αλλά δεν θα ήταν μια σοφή επιλογή! Άλλωστε τα άτομα που σας περιβάλλουν και σας ενδιαφέρουν δεν εστιάζουν στο πορτοφόλι σας αλλά στον ψυχικό σας κόσμο.

Δευτέρα  3.2.2020 (Σελήνη στους Διδύμους – σε γέμιση)

Η μέρα προσφέρετε για χαλαρή συντροφιά με φιλικές παρέες που θα σας βοηθήσουν να ξεφύγετε από τα τετριμμένα και να περάσετε καλά. Και που ξέρετε…

Τρίτη 4.2.2020 (Σελήνη στους Διδύμους – σε γέμιση)

Έχετε υψηλές προσδοκίες από την σημερινή μέρα, η υπεραισιοδοξία όμως ή οι πολύ υψηλοί στόχοι μπορεί να αποδειχτούν μπούμερανγκ. Συντονίστε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τόσο τις δράσεις σας, αλλά και τους συνεργάτες ή συναδέλφους σας, για να επιτύχετε ένα καλό τελικό αποτέλεσμα.

Τετάρτη 5.2.2020 (Σελήνη στους Διδύμους – σε γέμιση)

Φαίνεται σαν να έχετε λύσει τα περισσότερα τρέχοντα προβλήματα σας και σήμερα είστε ήρεμοι και ικανοποιημένοι. Ρίξτε όμως και μια ματιά στους γύρω σας, γιατί άτομα δικά σας χρειάζονται την βοήθεια και την στήριξη σας…

Πέμπτη 6.2.2020 (Σελήνη στον Καρκίνο – σε γέμιση)

Είναι μια καλή μέρα η σημερινή για να λύσετε εκκρεμείς οικογενειακές υποθέσεις. Η ευγένεια και η γενναιοδωρία του χαρακτήρα σας θα διαδραματίσουν σημαντικό ρόλο, εάν καταφέρετε να χαλαρώσετε και αφεθείτε να εκφραστείτε ελεύθερα.

Παρασκευή 7.2.2020 (Σελήνη στο Καρκίνο – σε γέμιση)

Η μέρα είναι ιδανική να δείτε με προσοχή τα οικονομικά σας και να κάνετε έναν σοβαρό μελλοντικό προγραμματισμό, ώστε οι εξελίξεις των επόμενων μηνών να μην σας βρουν απροετοίμαστους.

Σαββάτο  8.2.2020 (Σελήνη στον Λέοντα – σε γέμιση)

Δεν είναι από τις καλύτερες σας μέρες η σημερινή από άποψη επικοινωνίας. Είστε ιδιαίτερα σαρκαστικοί και περιπαικτικοί με τους γύρω σας και αυτό μπορεί να ενοχλήσει πολλούς                        

Κυριακή 9.2.2020 (Πανσέληνος στον Λέοντα)

Σήμερα είναι η κατάλληλη μέρα να εφαρμόσετε έναν νέο, πιο πνευματικό τρόπο αντιμετώπισης των καταστάσεων ή μια πιο ισορροπημένη και φιλοσοφημένη αντιμετώπιση της ζωής.                       

Δευτέρα 10.2.2020 (Σελήνη στην Παρθένο – σε χάση)

Ίσως να είναι μια καλή μέρα να εντάξετε στο πρόγραμμα σας την γυμναστική σήμερα, μια και έχετε συσσωρευμένη ενέργεια που πρέπει να την διοχετεύσετε κάπου.  

Τρίτη 11.2.2020 (Σελήνη στην Παρθένο – σε χάση)

Η μέρα σας θα έχει αρκετές ανατροπές και τα αντίστοιχα σκαμπανεβάσματα διάθεσης. Φροντίστε να βρείτε κάποιες στιγμές μέσα στην μέρα, να αποστασιοποιηθείτε από τα προβλήματα και να δείτε καθαρά μπροστά σας.

Τετάρτη 12.2.2020 (Σελήνη στον Ζυγό – σε χάση)

Ημέρα αναπροσαρμογής και για σας, κυρίως στην προσωπική σας ζωή! Μην φοβόσαστε πάντως τις αλλαγές. Στους δεσμευμένους υπάρχουν κάποια  προβλήματα επικοινωνίας.

Πέμπτη 13.2.2020 (Σελήνη στον Ζυγό – σε χάση)

Είναι μια θετική και ήρεμη μέρα για σας η σημερινή. Αισθάνεστε γεμάτοι από την αρμονική σας ερωτική σχέση και ο ήλιος λάμπει για σας. Ένα μικρό συννεφάκι ίσως να παρουσιαστεί, μια και θα υπάρξουν παράπονα από φίλους ότι τους παραμελείτε…

Παρασκευή 14.2.2020 (Σελήνη στον Σκορπιό – σε χάση)

Η μέρα είναι ιδιαίτερα ερωτική! Για τους αδέσμευτους μπορεί να φέρει μια νέα γνωριμία και ίσως μια σχέση σε κάποιο μελλοντικό στάδιο, ενώ για τους δεσμευμένους όμορφες ερωτικές στιγμές με το ταίρι τους.

Σαββάτο  15.2.2020 (Σελήνη στον Σκορπιό – σε χάση)

Ψυχολογικά δεν είστε στα καλύτερα σας σήμερα. Όλο κάτι σας λείπει, όλο και κάτι θα θέλατε που δεν σας πετυχαίνει. Αντί να γκρινιάζετε για αυτά που δεν έχετε, καλό θα ήταν να ασχοληθείτε με τις υποθέσεις σας και να φέρετε αποτελέσματα.

Κυριακή 16.2.2020 (Σελήνη στον Τοξότη – σε χάση)

Η μέρα είναι αρκετά φορτωμένη με υποχρεώσεις σε επαγγελματικό επίπεδο και θα πρέπει να κάνετε μια σωστή ιεράρχηση προτεραιοτήτων για να μπορέσετε να τα βγάλετε πέρα.

Δευτέρα 17.2.2020 (Σελήνη στον Τοξότη – σε χάση)

(Ερμής ανάδρομος στους Ιχθείς – Ανάδρομος μέχρι τις 10 Μαρτίου)

Αισθάνεστε σήμερα σαν να ξαναγεννιέται μια ερωτική σχέση σας ή να αναβιώνουν οι παλιές καλές εποχές. Όλα είναι λίγο ομιχλώδη και εσείς μάλλον αδυνατείτε να βρείτε λογικές εξηγήσεις.                                 

Τρίτη 18.2.2020 (Σελήνη στον Αιγόκερω – σε χάση)

Ημέρα αποφάσεων, ίσως στον τομέα της καριέρας, ίσως όμως και στον τομέα των αισθηματικών σχέσεων. Εάν η απόφαση σας είναι απόρροια σοβαρής σκέψης, το αποτέλεσμα θα είναι θεαματικό στο άμεσο μέλλον.

Τετάρτη 19.2.2020 (Σελήνη στον Αιγόκερω – σε χάση)

Μην αφήνετε τα μικρά και ασήμαντα να μας βγάζουν από το πλάνο σας. Θα πρέπει να μείνετε επικεντρωμένοι στους στόχους και στο έργο σας, αγνοώντας ότι δεν έχει και τόση σημασία.

Πέμπτη 20.2.2020 (Σελήνη στον Αιγόκερω – σε χάση)

Ημέρα περισυλλογής η σημερινή, αγαπητοί φίλοι! Θα πρέπει να συλλογιστείτε τι είναι αυτό που θέλετε να επιτύχετε ή που να οδηγήσετε την ζωή σας και πως θα το πετύχετε αυτό.

Παρασκευή 21.2.2020 (Σελήνη στον Υδροχόο – σε χάση)

Με αναπτερωμένη ψυχολογία η μέρα σας θα μπορούσε να χαρακτηριστεί όχι μόνο ήρεμη αλλά και πετυχημένη. Μην αγνοείτε όμως όσους γύρω σας χρειάζονται την στήριξης σας…

Σαββάτο 22.2.2020 (Σελήνη στον Υδροχόο – σε χάση)

Η σχέση σας είναι σε καλό δρόμο, κάτι φαίνεται όμως να σας προβληματίζει σήμερα ή να σας δημιουργεί το αίσθημα του ανικανοποίητου. Θα πρέπει να αναζητήσετε τις απαντήσεις στον εαυτό σας, γιατί ενδεχομένως δεν δεσμεύεστε απόλυτα στην σχέση αυτή.

Κυριακή 23.2.2020 (Νέα Σελήνη στους Ιχθείς)

Πολλά έχετε επιτύχει τον τελευταίο καιρό και δικαίως είστε υπερήφανοι, μπορείτε όμως να πετύχετε πολλά περισσότερα, εάν αφεθείτε και ζητήσετε την βοήθεια ειδικών ή ανθρώπων που εμπιστεύεστε. Σκεφτείτε το…

Δευτέρα 24.2.2020 (Σελήνη στους Ιχθείς – σε γέμιση)

Επικεντρωθείτε σε όσα καλά σας συμβαίνουν και ξεχάστε τις δυσκολίες που αντιμετωπίσατε στο πρόσφατο παρελθόν. Είστε άλλωστε αγωνιστές και με το αγωνιστικό σας πνεύμα θα καταφέρετε να επιβιώσετε σε πείσμα των καιρών…

Τρίτη 25.2.2020 (Σελήνη στους Ιχθείς – σε γέμιση)

Συναισθηματικές ανασφάλειες θα πρέπει να αντιμετωπίσετε κατά την σημερινή μέρα. Εάν έχετε μια λειτουργική ή αρμονική σχέση, επενδύστε σ αυτήν αντί να την τερματίσετε, βασιζόμενοι στις φοβίες και τις ανασφάλειες σας…

Τετάρτη 26.2.2020 (Σελήνη στον Κριό – σε γέμιση)

Κάποια νέα στον οικονομικό τομέα που περιμένατε, θα έρθουν σήμερα και θα σας χαροποιήσουν ιδιαίτερα. Παρόλα αυτά θα πρέπει να δείξετε πρακτικό πνεύμα και να κάνετε συνετή διαχείριση των οικονομικών σας.

Πέμπτη 27.2.2020 (Σελήνη στον Κριό – σε γέμιση)

Φροντίστε τον οργανισμό σας, γιατί τον έχετε καταπονήσει σε σημαντικό βαθμό τον τελευταίο καιρό. Αλλάξτε διατροφικές συνήθειες, φροντίστε να ξεκουράζεστε περισσότερο και μην αφήνετε τα προβλήματα να σας στερούν τον ύπνο.                          

Παρασκευή 28.2.2020 (Σελήνη στον Ταύρο – σε γέμιση)

Έχετε μια διάθεση να αφεθείτε ελεύθεροι και να χαρείτε την μέρα, αποφεύγοντας τα δυσάρεστα και πιεστικά που σας περιβάλλουν. Κάντε αυτό το δώρο στον εαυτό σας, γιατί θα γεμίσετε τις μπαταρίες σας με θετική ενέργεια.

Σαββάτο 29.2.2020 (Σελήνη στον Ταύρο – σε γέμιση)

Χωρίς να υπάρχει κανένας ρομαντισμός ή ιδιαίτερες συγκινήσεις, καταφέρνετε να κρατάτε τις σχέσεις σας, αισθηματικές, κοινωνικές ή επαγγελματικές,  σε ένα αξιοπρεπές επίπεδο.

 

Περισσότερα άρθρα
Load More In Ημερήσιες προβλέψεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Κριός – Ημερήσιες προβλέψεις Φεβρουαρίου 2024

Πέμπτη 01.02.2024 (Σελήνη στον Ζυγό – σε χάση) Οι αναμνήσεις ξαναγυρίζουνε! Με κάποια αφορ…