Κριός – Μηνιαίες προβλέψεις Δεκεμβρίου 2022

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Ο Ήλιος θα φιλοξενείται το μεγαλύτερο μέρος του μήνα στον 9ο οίκο του ωροσκοπίου σας (εξερεύνηση, ανώτατη εκπαίδευση και ταξίδια) και σας ωθεί να κατανοήσετε καλύτερα τον κόσμο που σας περιβάλλει. Θα αναζητήσετε νέες εμπειρίες, ιδίως σε σχέση με άλλες χώρες και διαφορετικές κουλτούρες, ενδεχομένως δε να αρχίσετε να μαθαίνετε κάτι εντελώς καινούργιο. Στις προσωπικές ή φιλικές σας επαφές θα είστε πιο ανοιχτοί στο ενδεχόμενο να κατανοήσετε τις απόψεις του συνομιλητή σας, απαλλαγμένοι από θέσφατα και δογματισμούς. Ο Ερμής θα βρίσκεται τις πρώτες μέρες Δεκεμβρίου στον 9ο  ηλιακό σας οίκο για να μετακινηθεί στις 13/12 στον 10ο οίκο (καριέρα και δημόσιος βίος). Μέσα στις πρώτες μέρες του μήνα θα έχετε κάποια νέα και πρωτότυπη ιδέα, για την ανάπτυξη της οποίας θα αφιερώσετε αρκετό χρόνο. Αναζητήστε συμμάχους στην προσπάθεια σας προς τα μέσα του μήνα και παρουσιάστε τις ιδέες σας, γιατί μπορεί να θελήσουν να σας στηρίξουν. Τις τελευταίες μέρες δεν αποκλείεται να βρείτε εθελοντές που θα προσφερθούν να στηρίξουν αμισθί την προσπάθεια σας.

 

Αισθηματικά – Κοινωνικά 

Η Αφροδίτη θα περάσει μετά τις 10 του μήνα στον 10ο ηλιακό σας οίκο, μια θέση που μόνο ρομαντισμό δεν εμπνέει. Η προσοχή σας θα είναι στραμμένη στον τομέα της καριέρας και η συναισθηματική ζωή των αδέσμευτων μπορεί να αναζωογονηθεί μέσα από μια ερωτική σχέση που ενδέχεται να ξεκινήσει μέσα από το εργασιακό περιβάλλον. Κάποιο άτομο επίσης με επιρροή στον επαγγελματικό σας χώρο ίσως να δώσει ώθηση στην καριέρα σας. Δεν αποκλείονται ωστόσο με την διέλευση αυτή να ξεκινήσουν συναισθηματικές σχέσεις με άτομα πολύ μεγαλύτερης ηλικίας.

Η Πανσέληνος στο ζώδιο των Διδύμων στις 8 Δεκεμβρίου αναμένεται να φέρει αλλαγές που θα αφορούν τις επαφές και τον τρόπο επικοινωνίας με τον κόσμο γύρω σας. Η Νέα Σελήνη στις 23 Δεκεμβρίου στο ζώδιο σας θα σας βοηθήσει να προωθήσετε τους στόχους σας. Είναι ένα φεγγάρι που θα σας προτρέψει να σπείρετε τους καινούργιους σπόρους, εκμεταλλευόμενοι καινούργιες ευκαιρίες, ώστε να θερίσετε τους καρπούς των προσπαθειών σας σε κάποιο μελλοντικό χρονικό σημείο.

 

Ευνοϊκές μέρες για τον Δεκέμβριο: 4, 8, 12, 17, 22, 27, 31

Δυσμενείς μέρες για τον Δεκέμβριο: 2, 6, 10, 14, 19, 24, 29

 

Αλίντα Κανάκη

Περισσότερα άρθρα
Load More In Κριός

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Ιχθείς – Μηνιαίες προβλέψεις Απριλίου 2024

Επαγγελματικά – Οικονομικά Τις τρεις πρώτες βδομάδες του Απριλίου θα βρίσκεται ο Ήλιος στο…