Λέων – Ημερήσιες προβλέψεις Σεπτεμβρίου 2020

 

Τρίτη 01.09.2020 (Σελήνη στον Υδροχόο – (σε γέμιση)

 

Θέματα υγείας κάνουν την εμφάνιση τους. Μην αψηφάτε τα όποια μηνύματα σας στέλνει ο οργανισμός σας! Εάν βρίσκεστε ήδη υπό ιατρική παρακολούθηση, ακολουθήστε πιστά τις οδηγίες του γιατρού σας.

 

 

Τετάρτη 02.09.2020 (Πανσέληνος στους Ιχθείς)

 

Οι μέχρι τώρα δυσκολίες στην ζωή σας, σας έκαναν αρκετά σκληρό άτομο και εσωστρεφή. Θα πρέπει να χαλαρώσετε λίγο και να μάθετε να γελάτε, ακόμη και με τις αναποδιές που σας βρίσκουν.

 

Πέμπτη 03.09.2020 (Σελήνη στους Ιχθείς – σε χάση)

 

Το πλανητικό σκηνικό σας επηρεάζει σημαντικά και σας κάνει να αισθάνεστε ανασφαλείς και ασταθείς. Όλα σας φαίνονται να μεταβάλλονται γύρω σας ή να είναι αφύσικα διογκωμένα.

 

 

Παρασκευή 04.09.2020 (Σελήνη στον Κριό – σε χάση)

 

Για να είστε ευχαριστημένοι και ευτυχείς στην ζωή σας θα πρέπει να κάνετε επιτέλους κάποιες επιλογές. Το ένστικτο σας θα μπορούσε να αποτελέσει την πυξίδα σας στο ταξίδι αυτό.

 

 

Σάββατο 05.09.2020 (Σελήνης τον Κριό – σε χάση)

 

Θα οδηγήσετε τις αντοχές σας στα άκρα με τις υπερβολικά πολλές υποχρεώσεις που έχετε αναλάβει. Βάλτε λίγο φρένο και φροντίστε τον οργανισμό σας. Ξεκουραστείτε και τραφείτε καλά.

 

 

Κυριακή 06.09.2020 (Σελήνη στον Ταύρο – σε χάση)

 

Μια αναστάτωση μπορεί να προκύψει στον εργασιακό τομέα και κάποια ένταση με συνεργάτες ή προϊσταμένους λόγω παρανοήσεων. Φροντίστε να ακούτε προσεκτικά τι σας λένε οι άλλοι και μην βιάζεστε να κάνετε το δικό σας…

 

 

Δευτέρα 07.09.2020 (Σελήνη στον Ταύρο – σε χάση)

 

 

Θα πρέπει να βρείτε τις εσωτερικές σας ισορροπίες και να αποβάλλετε ότι επώδυνο σας στοιχειώνει από το παρελθόν, για να μπορέσετε να πάτε μπροστά. Μπορεί να είναι επώδυνο, είναι όμως απόλυτα αναγκαίο.

 

Τρίτη 08.09.2020 (Σελήνη στον Ταύρο – σε χάση)

 

Οι φιλοδοξίες σας βγαίνουν στην επιφάνεια κατά την σημερινή μέρα και επιδιώκετε πάση θυσία να δρομολογήσετε τα σχέδια σας. Υπάρχει όμως ένα μελανό σημείο… Στοχεύετε πολύ ψηλά …

 

Τετάρτη 09.09.2020 (Σελήνη στους Διδύμους – σε χάση)

 

Έχετε την τάση να γίνετε απότομοι, έως και ειρωνικοί με όσους αισθάνεστε ότι δεν είναι σε θέση να ακολουθήσουν το οξυδερκές σας μυαλό. Είναι μια προσέγγιση όμως τελείως λανθασμένη.

 

 

Πέμπτη 10.09.2020 (Σελήνη στους Διδύμους – σε χάση)

(Άρης ανάδρομος στον Κριό – Ανάδρομος μέχρι 14 Νοεμβρίου)

 

Εκεί που νομίζατε ότι η δουλειά σας έχει βρει τον ρυθμό της και είστε σε καλό δρόμο, η μέρα έρχεται να σας υπενθυμίσει ότι δεν πρέπει να επαναπαυτείτε, γιατί βρίσκεστε μόλις στην αρχή…

 

Παρασκευή 11.09.2020 (Σελήνη στον Καρκίνο – σε χάση)

 

Θα έρθετε αντιμέτωποι με τον εαυτό σας σήμερα, μια και θα κλιθείτε να παλέψετε με τις φοβίες σας, αναφορικά με τον συναισθηματικό σας δεσμό. Μην αναζητάτε απαντήσεις στον σύντροφό σας, γιατί εσείς αποτελείτε τον άγνωστο Χ σ αυτή την εξίσωση!

 

 

Σάββατο 12.09.2020 (Σελήνη στον Καρκίνο – σε χάση)

 

Την διπλωματία σας θα πρέπει να επιστρατεύσετε, αναφορικά με θέματα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος. Ακόμη και αν εμπλέκονται άτομα που δεν έχετε σε ιδιαίτερη εκτίμηση, θα πρέπει να κρατήσετε τις ισορροπίες…

 

 

Κυριακή 13.09.2020 (Σελήνη στον Καρκίνο – σε χάση)

(Δίας ορθόδρομος στον Αιγόκερω – Ανάδρομος από 14 Μαΐου)

 

Η πολυπόθητη ισορροπία στα οικονομικά σας είναι πλέον γεγονός, τώρα σας πιάνει ένα νέο άγχος, αναφορικά με το που και πως θα επενδύσετε για να έχετε ένα επιπλέον εισόδημα.

 

 

Δευτέρα 14.09.2020 (Σελήνη στον Λέοντα – σε χάση)

 

Όσοι είστε μόνοι να αναζητάτε σύντροφο, η ευκαιρία θα βρεθεί στον δρόμο σας σήμερα. Καλό θα ήταν όμως να έχετε βρει τις προσωπικές σας ισορροπίες πριν εμπλακείτε για μια ακόμη φορά συναισθηματικά, ώστε η νέα σχέση να έχει καλύτερες προοπτικές.

 

 

Τρίτη 15.09.2020 (Σελήνη στον Λέοντα – σε χάση)

 

Είναι η πιο ευχάριστη μέρα της εβδομάδας αυτής και φροντίστε να την χαρείτε. Οι ουρανοί είναι ανοιχτοί και οι ευχές σας μπορούν να εισακουστούν και σε εύλογο χρονικό διάστημα να γίνουν πραγματικότητα.

 

 

Τετάρτη 16.09.2020 (Σελήνη στην Παρθένο – σε χάση)

 

Για να βελτιώστε την κατάσταση της υγείας σας θα πρέπει να καταβάλετε και εσείς κάποια προσπάθεια. Αλλάξτε διατροφικές συνήθειες και περιορίστε το άγχος στην ζωή σας. Ευτυχίστε με όσα έχετε και μην δίνετε έμφαση σε όσα σας λείπουν…

 

 

Πέμπτη 17.09.2020 (Νέα Σελήνη στην Παρθένο)

 

Ένα απροσδόκητο γεγονός θα σας απασχολήσει και θα χρειαστεί να κινηθείτε γρήγορα και έξυπνα για να μπορέσετε να το χειριστείτε αποτελεσματικά. Ίσως να αγχωθείτε, εάν κινηθείτε όμως έγκαιρα δεν θα έχει συνέπειες…

 

Παρασκευή 18.09.2020 (Σελήνη στον Ζυγό – σε γέμιση)

 

Για όλους μας υπάρχει ένας άνθρωπος που αποτελεί το δεύτερο μισό μας. Σήμερα είναι η μέρα, κατά την οποία οι ελεύθεροι του ζωδίου σας μπορούν να βρουν το άλλο τους μισό και να ξεκινήσουν κάτι νέο στην ζωή τους.

 

Σάββατο 19.09.2020 (Σελήνη στον Ζυγό – σε γέμιση)

 

Σήμερα έχετε την έντονη διάθεση να βρίσκεστε μόνο με άτομα που εκπέμπετε στα ίδια μήκη κύματος. Εάν βρίσκεστε σε σχέση, είναι η ιδανική μέρα να αξιολογήσετε αυτό που έχετε και να εμβαθύνετε.

 

 

Κυριακή 20.09.2020 (Σελήνη στον Σκορπιό – σε γέμιση)

 

Οι έχοντες σχέση έχουν μια μοναδική ευκαιρία να ξεπεράσουν τα όποια προβλήματα και να κάνουν ένα ακόμη βήμα προς την εμβάθυνση της σχέσης. Οι ελεύθεροι έχουν μεγάλες πιθανότητες να κάνουν μια γνωριμία ερωτικής φύσης.    

 

Δευτέρα 21.09.2020 (Σελήνη στον Σκορπιό – σε γέμιση)

 

Κάποια μικρά και ασήμαντα ίσως προβλήματα υγείας θα σας απασχολήσουν σήμερα και θα αποδιοργανώσουν την μέρα σας. Για να αισθανθείτε ασφαλείς και να καθησυχάσετε τους φόβους σας αναζητήστε εν ανάγκη την γνώμη ειδικού.

 

 

Τρίτη 22.09.2020 (Σελήνη στον Τοξότη – σε γέμιση)

 

Θα έχετε την τάση να αναλαμβάνετε ευθύνες ή επιπλέον εργασία σήμερα, υπερεκτιμώντας τις δυνατότητες σας. Καλύτερα να απορρίψετε κάποια δουλειά και να είστε εμπρόθεσμοι, παραδίδοντας ένα άρτιο αποτέλεσμα, παρά να αγχώνεστε και να παρουσιάσετε τελικά κάτι μέτριο ή ελλιπές.

 

 

Τετάρτη 23.09.2020 (Σελήνη στον Τοξότη – σε γέμιση)

 

Υπάρχει το ενδεχόμενο να έχετε εμμονές με την υγεία σας. Παρόλα αυτά, εάν αντιμετωπίζετε κάποια προβλήματα υγείας, καλό θα ήταν να επισκεφτείτε για κάθε ενδεχόμενο τον γιατρό σας.

 

 

Πέμπτη 24.09.2020 (Σελήνη στον Αιγόκερω – σε γέμιση)

 

Οι οικονομικές δυσκολίες επισκιάζουν την σημερινή σας μέρα. Ίσως να βρεθεί άτομο από το φιλικό ή το οικογενειακό σας περιβάλλον που θα σας στηρίξει στα δύσκολα, πρέπει όμως να αναλάβετε άμεσα δράση για την εξυγίανση των οικονομικών σας…

 

 

Παρασκευή 25.09.2020 (Σελήνη στον Αιγόκερω – σε γέμιση)

 

Χρειάζεστε μια ώθηση στην προσωπική σας ζωή που θα σας βγάλει από τον φαύλο κύκλο των μέτριων ή κακών εμπειριών και θα σας φέρει και πάλι το χαμόγελο στα χείλη. Αναζητήστε την χαλάρωση και την ισορροπία ίσως μέσα από μια ποιο πνευματική ζωή που σας ταιριάζει…

 

Σάββατο 26.09.2020 (Σελήνη στον Υδροχόο – σε γέμιση)

 

 

Η χαρισματική σας προσωπικότητα και η έντονη ακτινοβολία σας θα σας φέρει στον επίκεντρο που ενδιαφέροντος. Μην αφήνετε όμως την κολακεία να σας αποσπάσει την προσοχή και να σας βγάλει από τον δρόμο σας.

 

 

Κυριακή 27.09.2020 (Σελήνη στον Υδροχόο – σε γέμιση)

 

Φανείτε περισσότερο ανεκτικοί και ανοιχτοί με τους γύρω σας και δεν θα χάσετε. Παράλληλα η μέρα σας δίνει αρκετή ενέργεια και έμπνευση για να μπορέσετε να βρεθείτε ένα βήμα πιο κοντά στους στόχους σας.

 

 

Δευτέρα 28.09.2020 (Σελήνη στον Υδροχόο – σε γέμιση)

 

Μόνο με σκληρή δουλειά και μεγάλη υπομονή, θα καταφέρετε να ξεπεράσετε ένα προσωπικό ή επαγγελματικό πρόβλημα. Αποφύγετε ριψοκίνδυνες  οικονομικές συναλλαγές ή νέα ξεκινήματα.

 

 

Τρίτη 29.09.2020 (Σελήνη στους Ιχθείς – σε γέμιση)

(Κρόνος ορθόδρομος στον Αιγόκερω – Ανάδρομος από 11 Μαΐου)

 

Τα άστρα θα φέρουν εμπόδια και καθυστερήσεις στο επαγγελματικό και στον αισθηματικό τομέα. Συγκρατήστε τα νεύρα σας και μην οξύνετε τα πράγματα με λογομαχίες.

 

 

Τετάρτη 30.09.2020 (Σελήνη στους Ιχθείς – σε γέμιση)

 

 

Η ευχάριστη διάθεσή σας σήμερα, σας τραβάει σε κάποια ευχάριστη έξοδο, ενδεχομένως δείπνο, όπου θα περάσετε ωραία, αν και θα αμφιταλαντεύεστε μέχρι να πάρετε την απόφαση. Δεν χρειάζονται δισταγμοί. Μια έξοδος είναι μόνο.

Περισσότερα άρθρα
Load More In Ημερήσιες προβλέψεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Κριός – Ημερήσιες προβλέψεις Φεβρουαρίου 2024

Πέμπτη 01.02.2024 (Σελήνη στον Ζυγό – σε χάση) Οι αναμνήσεις ξαναγυρίζουνε! Με κάποια αφορ…