Λέων – Ημερήσιες προβλέψεις Φεβρουαρίου 2020

Σαββάτο 1.2.2020 (Σελήνη στον Ταύρο – σε γέμιση)

Θέματα υγείας κάνουν την εμφάνιση τους. Μην αψηφάτε τα όποια μηνύματα σας στέλνει ο οργανισμός σας! Εάν βρίσκεστε ήδη υπό ιατρική παρακολούθηση, ακολουθήστε πιστά τις οδηγίες του γιατρού σας.

Κυριακή 2.2.2020 (Σελήνη στον Ταύρο – σε γέμιση)

Οι μέχρι τώρα δυσκολίες στην ζωή σας, σας έκαναν αρκετά σκληρό άτομο και εσωστρεφή. Θα πρέπει να χαλαρώσετε λίγο και να μάθετε να γελάτε, ακόμη και με τις αναποδιές που σας βρίσκουν.

Δευτέρα  3.2.2020 (Σελήνη στους Διδύμους – σε γέμιση)

Το πλανητικό σκηνικό σας επηρεάζει σημαντικά και σας κάνει να αισθάνεστε ανασφαλείς και ασταθείς. Όλα σας φαίνονται να μεταβάλλονται γύρω σας ή να είναι αφύσικα διογκωμένα.

Τρίτη 4.2.2020 (Σελήνη στους Διδύμους – σε γέμιση)

Για να είστε ευχαριστημένοι και ευτυχείς στην ζωή σας θα πρέπει να κάνετε επιτέλους κάποιες επιλογές. Το ένστικτο σας θα μπορούσε να αποτελέσει την πυξίδα σας στο ταξίδι αυτό.

Τετάρτη 5.2.2020 (Σελήνη στους Διδύμους – σε γέμιση)

Θα οδηγήσετε τις αντοχές σας στα άκρα με τις υπερβολικά πολλές υποχρεώσεις που έχετε αναλάβει. Βάλτε λίγο φρένο και φροντίστε τον οργανισμό σας. Ξεκουραστείτε και τραφείτε καλά.

Πέμπτη 6.2.2020 (Σελήνη στον Καρκίνο – σε γέμιση)

Μια αναστάτωση μπορεί να προκύψει στον εργασιακό τομέα και κάποια ένταση με συνεργάτες ή προϊσταμένους λόγω παρανοήσεων. Φροντίστε να ακούτε προσεκτικά τι σας λένε οι άλλοι και μην βιάζεστε να κάνετε το δικό σας…

Παρασκευή 7.2.2020 (Σελήνη στο Καρκίνο – σε γέμιση)

Θα πρέπει να βρείτε τις εσωτερικές σας ισορροπίες και να αποβάλλετε ότι επώδυνο σας στοιχειώνει από το παρελθόν, για να μπορέσετε να πάτε μπροστά. Μπορεί να είναι επώδυνο, είναι όμως απόλυτα αναγκαίο.

Σαββάτο  8.2.2020 (Σελήνη στον Λέοντα – σε γέμιση)

Οι φιλοδοξίες σας βγαίνουν στην επιφάνεια κατά την σημερινή μέρα και επιδιώκετε πάση θυσία να δρομολογήσετε τα σχέδια σας. Υπάρχει όμως ένα μελανό σημείο… Στοχεύετε πολύ ψηλά …

Κυριακή 9.2.2020 (Πανσέληνος στον Λέοντα)

Έχετε την τάση να γίνετε απότομοι, έως και ειρωνικοί με όσους αισθάνεστε ότι δεν είναι σε θέση να ακολουθήσουν το οξυδερκές σας μυαλό. Είναι μια προσέγγιση όμως τελείως λανθασμένη.

Δευτέρα 10.2.2020 (Σελήνη στην Παρθένο – σε χάση)

Εκεί που νομίζατε ότι η δουλειά σας έχει βρει τον ρυθμό της και είστε σε καλό δρόμο, η μέρα έρχεται να σας υπενθυμίσει ότι δεν πρέπει να επαναπαυτείτε, γιατί βρίσκεστε μόλις στην αρχή…                                   

Τρίτη 11.2.2020 (Σελήνη στην Παρθένο – σε χάση)

Θα έρθετε αντιμέτωποι με τον εαυτό σας σήμερα, μια και θα κλιθείτε να παλέψετε με τις φοβίες σας, αναφορικά με τον συναισθηματικό σας δεσμό. Μην αναζητάτε απαντήσεις στον σύντροφό σας, γιατί εσείς αποτελείτε τον άγνωστο Χ σ αυτή την εξίσωση!

Τετάρτη 12.2.2020 (Σελήνη στον Ζυγό – σε χάση)

Την διπλωματία σας θα πρέπει να επιστρατεύσετε, αναφορικά με θέματα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος. Ακόμη και αν εμπλέκονται άτομα που δεν έχετε σε ιδιαίτερη εκτίμηση, θα πρέπει να κρατήσετε τις ισορροπίες…

Πέμπτη 13.2.2020 (Σελήνη στον Ζυγό – σε χάση)

Η πολυπόθητη ισορροπία στα οικονομικά σας είναι πλέον γεγονός, τώρα σας πιάνει ένα νέο άγχος, αναφορικά με το που και πως θα επενδύσετε για να έχετε ένα επιπλέον εισόδημα.

Παρασκευή 14.2.2020 (Σελήνη στον Σκορπιό – σε χάση)

Όσοι είστε μόνοι να αναζητάτε σύντροφο, η ευκαιρία θα βρεθεί στον δρόμο σας σήμερα. Καλό θα ήταν όμως να έχετε βρει τις προσωπικές σας ισορροπίες πριν εμπλακείτε για μια ακόμη φορά συναισθηματικά, ώστε η νέα σχέση να έχει καλύτερες προοπτικές.

Σαββάτο  15.2.2020 (Σελήνη στον Σκορπιό – σε χάση)

Είναι η πιο ευχάριστη μέρα της εβδομάδας αυτής και φροντίστε να την χαρείτε. Οι ουρανοί είναι ανοιχτοί και οι ευχές σας μπορούν να εισακουστούν και σε εύλογο χρονικό διάστημα να γίνουν πραγματικότητα.

Κυριακή 16.2.2020 (Σελήνη στον Τοξότη – σε χάση)

Για να βελτιώστε την κατάσταση της υγείας σας θα πρέπει να καταβάλετε και εσείς κάποια προσπάθεια. Αλλάξτε διατροφικές συνήθειες και περιορίστε το άγχος στην ζωή σας. Ευτυχίστε με όσα έχετε και μην δίνετε έμφαση σε όσα σας λείπουν…

Δευτέρα 17.2.2020 (Σελήνη στον Τοξότη – σε χάση)

(Ερμής ανάδρομος στους Ιχθείς – Ανάδρομος μέχρι τις 10 Μαρτίου)

Ένα απροσδόκητο γεγονός θα σας απασχολήσει και θα χρειαστεί να κινηθείτε γρήγορα και έξυπνα για να μπορέσετε να το χειριστείτε αποτελεσματικά. Ίσως να αγχωθείτε, εάν κινηθείτε όμως έγκαιρα δεν θα έχει συνέπειες…

Τρίτη 18.2.2020 (Σελήνη στον Αιγόκερω – σε χάση)

Για όλους μας υπάρχει ένας άνθρωπος που αποτελεί το δεύτερο μισό μας. Σήμερα είναι η μέρα, κατά την οποία οι ελεύθεροι του ζωδίου σας μπορούν να βρουν το άλλο τους μισό και να ξεκινήσουν κάτι νέο στην ζωή τους.

Τετάρτη 19.2.2020 (Σελήνη στον Αιγόκερω – σε χάση)

Σήμερα έχετε την έντονη διάθεση να βρίσκεστε μόνο με άτομα που εκπέμπετε στα ίδια μήκη κύματος. Εάν βρίσκεστε σε σχέση, είναι η ιδανική μέρα να αξιολογήσετε αυτό που έχετε και να εμβαθύνετε.

Πέμπτη 20.2.2020 (Σελήνη στον Αιγόκερω – σε χάση)

Οι έχοντες σχέση έχουν μια μοναδική ευκαιρία να ξεπεράσουν τα όποια προβλήματα και να κάνουν ένα ακόμη βήμα προς την εμβάθυνση της σχέσης. Οι ελεύθεροι έχουν μεγάλες πιθανότητες να κάνουν μια γνωριμία ερωτικής φύσης.                            

Παρασκευή 21.2.2020 (Σελήνη στον Υδροχόο – σε χάση)

Κάποια μικρά και ασήμαντα ίσως προβλήματα υγείας θα σας απασχολήσουν σήμερα και θα αποδιοργανώσουν την μέρα σας. Για να αισθανθείτε ασφαλείς και να καθησυχάσετε τους φόβους σας αναζητήστε εν ανάγκη την γνώμη ειδικού.

Σαββάτο 22.2.2020 (Σελήνη στον Υδροχόο – σε χάση)

Θα έχετε την τάση να αναλαμβάνετε ευθύνες ή επιπλέον εργασία σήμερα, υπερεκτιμώντας τις δυνατότητες σας. Καλύτερα να απορρίψετε κάποια δουλειά και να είστε εμπρόθεσμοι, παραδίδοντας ένα άρτιο αποτέλεσμα, παρά να αγχώνεστε και να παρουσιάσετε τελικά κάτι μέτριο ή ελλιπές.

Κυριακή 23.2.2020 (Νέα Σελήνη στους Ιχθείς)

Υπάρχει το ενδεχόμενο να έχετε εμμονές με την υγεία σας. Παρόλα αυτά, εάν αντιμετωπίζετε κάποια προβλήματα υγείας, καλό θα ήταν να επισκεφτείτε για κάθε ενδεχόμενο τον γιατρό σας.

Δευτέρα 24.2.2020 (Σελήνη στους Ιχθείς – σε γέμιση)

Οι οικονομικές δυσκολίες επισκιάζουν την σημερινή σας μέρα. Ίσως να βρεθεί άτομο από το φιλικό ή το οικογενειακό σας περιβάλλον που θα σας στηρίξει στα δύσκολα, πρέπει όμως να αναλάβετε άμεσα δράση για την εξυγίανση των οικονομικών σας…

Τρίτη 25.2.2020 (Σελήνη στους Ιχθείς – σε γέμιση)

Χρειάζεστε μια ώθηση στην προσωπική σας ζωή που θα σας βγάλει από τον φαύλο κύκλο των μέτριων ή κακών εμπειριών και θα σας φέρει και πάλι το χαμόγελο στα χείλη. Αναζητήστε την χαλάρωση και την ισορροπία ίσως μέσα από μια ποιο πνευματική ζωή που σας ταιριάζει…

Τετάρτη 26.2.2020 (Σελήνη στον Κριό – σε γέμιση)

Η χαρισματική σας προσωπικότητα και η έντονη ακτινοβολία σας θα σας φέρει στον επίκεντρο που ενδιαφέροντος. Μην αφήνετε όμως την κολακεία να σας αποσπάσει την προσοχή και να σας βγάλει από τον δρόμο σας.

Πέμπτη 27.2.2020 (Σελήνη στον Κριό – σε γέμιση)

Φανείτε περισσότερο ανεκτικοί και ανοιχτοί με τους γύρω σας και δεν θα χάσετε. Παράλληλα η μέρα σας δίνει αρκετή ενέργεια και έμπνευση για να μπορέσετε να βρεθείτε ένα βήμα πιο κοντά στους στόχους σας.

Παρασκευή 28.2.2020 (Σελήνη στον Ταύρο – σε γέμιση)

Μόνο με σκληρή δουλειά και μεγάλη υπομονή, θα καταφέρετε να ξεπεράσετε ένα προσωπικό ή επαγγελματικό πρόβλημα. Αποφύγετε ριψοκίνδυνες  οικονομικές συναλλαγές ή νέα ξεκινήματα.

Σαββάτο 29.2.2020 (Σελήνη στον Ταύρο – σε γέμιση)

Τα άστρα θα φέρουν εμπόδια και καθυστερήσεις στο επαγγελματικό και στον αισθηματικό τομέα. Συγκρατήστε τα νεύρα σας και μην οξύνετε τα πράγματα με λογομαχίες.

 

Περισσότερα άρθρα
Load More In Ημερήσιες προβλέψεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Κριός – Ημερήσιες προβλέψεις Σεπτεμβρίου 2023

Παρασκευή 01.09.2023 (Σελήνη στους Ιχθείς – σε χάση) Σας διακατέχει έντονη δημιουργικότητα…