Λέων – Μηνιαίες προβλέψεις Αυγούστου 2023

Επαγγελματικά – Οικονομικά

 Ο Ήλιος βρίσκεται στο ζώδιο σας το μεγαλύτερο μέρος του μήνα και στον 1ο ηλιακό οίκο, αυτόν της προσωπικότητα σας. Είναι μια διέλευση που τονίζει την ατομικότητα και βοηθάει στην ανάπτυξη της προσωπικότητας. Το διάστημα αυτό θα προσπαθήσετε να ξεπεράσετε τους καθημερινούς περιορισμούς και να διεκδικήσετε περισσότερα πράγματα για τον εαυτό σας. Είναι η κατάλληλη χρονική στιγμή να πειραματιστείτε με την εξωτερική σας εμφάνιση ή να αλλάξετε συνήθειες και συμπεριφορές. Η ομαδική επαγγελματική δραστηριότητα δεν σας ευνοεί αυτή την χρονική περίοδο, ούτε και το να ακολουθήσετε τις συμβουλές τρίτων. Την τελευταία βδομάδα του μήνα (23/8) περνάει ο Ήλιος στην Παρθένο και στον 2ο οίκο του ωροσκοπίου σας, τον καθαρά οικονομικό τομέα του ωροσκοπίου και ασχολείστε περισσότερο με τα υλικά αποκτήματα, με την διαχείριση της περιουσίας ή επεξεργάζεστε στρατηγικές, πως να αυξήσετε τα εισοδήματα σας. Είναι ένας μήνας εσωτερικής αναδιάρθρωσης για σας, που θα πρέπει να καταπολεμήσετε τα κόμπλεξ που σας ταλαιπωρούν και να θέσετε προτεραιότητες στις δράσεις σας. Το πρώτο δεκαήμερο θα μπορείτε με αρκετή άνεση να διεκπεραιώσετε ζητήματα επαγγελματικής φύσης, αλλά μετά τα μέσα του μήνα δεν θα λείψουν οι εντάσεις. Ο Ερμής θα περάσει όλο τον Αύγουστο στον 2ο οίκο του ωροσκοπίου σας, στον τομέα των οικονομικών και της περιουσίας σας. Το διάστημα αυτό θα έχετε την εύνοια της τύχης αλλά και την επιδεξιότητα να επιλύσετε καταστάσεις ή να αισθανθείτε διαισθητικά, από που θα μπορέσετε να βγάλετε χρήματα. Αρκετές θα είναι οι λαμπρές ιδέες σας, για το πως θα εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες και θα αυξήσετε τα εισοδήματα σας. Μην ξεκινάτε ωστόσο μακροχρόνιες δράσεις μέσα στον Αύγουστο, μια και ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος στις 23 του μήνα και φέρνει τις γνωστές σε όλους μας παρενέργειες. Το διάστημα της ανάδρομης πορείας του, υπάρχει ο κίνδυνος να γίνετε σπάταλοι, να κάνετε αψυχολόγητες αγορές ή αντίθετα, να γίνετε τσιγκούνηδες.

 

Αισθηματικά – Κοινωνικά

Η Αφροδίτη είναι ανάδρομη μέσα στον Αύγουστο στο ζώδιο σας, με αποτέλεσμα να τονώνονται οι ανασφάλειες σας. Θα έχετε ανάγκη την διαρκή επιβεβαίωση της αγάπης του συντρόφου σας, τον διαρκή θαυμασμό του και την εκτίμηση του, κάτι από ένα σημείο και μετά θα γίνει κουραστικό. Η σχέση σας δεν θα διανύει την πιο ήρεμη περίοδο, με εσάς να έχετε τα ψυχολογικά σας και να προκαλείτε εντάσεις με τις ανασφάλειες που θα σας ταλαιπωρούν. Ορισμένοι ίσως να σκεφτείτε να χωρίσετε, προκειμένου να απολαύσετε την ελευθερία σας, αλλά στην σκέψη και μόνο ότι θα μπορούσε το ταίρι σας να σας γυρίσει την πλάτη, θα σας λούζει κρύος ιδρώτας. Και αν δεν μιλάμε για αντιφατική συμπεριφορά… Την περίοδο της ανάδρομης κίνησης της Αφροδίτης ίσως να ξεθάψετε επίσης αισθηματικές αποτυχίες του παρελθόντος και να αναψηλαφίσετε τις αποφάσεις σας, προσπαθώντας να καταλάβετε που κάνατε λάθος. Κάτι τέτοιο όμως θα οδηγήσει σε ανώφελη ψυχική ταλαιπωρία και θα επηρεάσει με αρνητικό τρόπο την αυτοεκτίμηση σας, χωρίς να αποφέρει κανένα πρακτικό όφελος.

Την 1η Αυγούστου έχουμε την Πανσέληνο στον Υδροχόο, η οποία ενεργοποιεί τον 7ο οίκο του ωροσκοπίου σας (σχέσεις, συνεταιρισμοί και γάμοι). Θα πρέπει να αφήσετε για λίγο τα εσωτερικά σας προβλήματα στην άκρη και να ασχοληθείτε με την επίλυση προβλημάτων με συναδέλφους, συνεταίρους, φίλους ή σύντροφο. Παλιά και άλυτα ζητήματα θα απαιτήσουν τώρα άμεση λύση. Τίποτε δεν μπορεί να μείνει για αύριο!

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο σας στις 16 Αυγούστου θα φέρει ευκαιρίες για κάτι καινούργιο. Θα υπάρξουν νέα σχέδια, ίσως και καινούργιες δράσεις. Είναι ευκαιρία να ασχοληθείτε σοβαρά με τον εαυτό σας και να προσπαθήσετε να αλλάξετε ή να απαλλαγείτε από κακές συνήθειες και συμπεριφορές. Είναι επίσης μια εξαιρετική χρονική στιγμή να αλλάξετε την εξωτερική σας εμφάνιση, ώστε να ανανεωθείτε.

Η δεύτερη Πανσέληνος του Αυγούστου στις 31/8 στους Ιχθείς, ενεργοποιεί τον 8ο οίκο του ωροσκοπίου σας (σεξ, πάθη και αναγέννηση) και ορισμένοι θα αναζητήσετε την σεξουαλική ικανοποίηση στο ξένο και απαγορευμένο, καθώς ο απαγορευμένος καρπός είναι πιο γλυκός. Προσοχή ωστόσο μην σας πάρει χαμπάρι ο σύντροφός σας… Ο 8ος οίκος όμως έχει σχέση και με τα οικονομικά σας. Το διάστημα αυτό μπορεί να έχετε την ευκαιρία να εξοφλήσετε ένα δάνειο, να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες φορολογικές, να επιστρέψετε κάποια δανικά χρήματα ή θα σας επιστρέψουν χρήματα που δανείσατε.

 

Ευνοϊκές μέρες για τον Αύγουστο: 2, 6, 14, 17, 19, 29

Δυσμενείς μέρες για τον Αύγουστο:  1, 5, 10, 13, 20, 26, 27, 31

Περισσότερα άρθρα
Load More In Λέων

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Κριός – Μηνιαίες προβλέψεις Μαΐου 2024

Επαγγελματικά – Οικονομικά Τις τρεις πρώτες βδομάδες του Μαΐου θα βρίσκεται ο Ήλιος στον Τ…