Λέων – Μηνιαίες προβλέψεις Δεκεμβρίου 2023

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Ο Ήλιος ενεργοποιεί μέσα στον Δεκέμβριο τον 5ο ηλιακό σας οίκο (δημιουργικότητα, έρωτας, παιδιά) και θα σας παρακινήσει από την θέση του αυτή να δώσετε βαρύτητα στην δημιουργική πλευρά του χαρακτήρα σας, να ασχοληθείτε με τα χόμπι σας, να την εκφράσετε όμως ακόμη και μέσα από την δουλειά σας, κάτι που θα σας αναζωογονήσει. Η συγγραφή, ο χορός ή η ζωγραφική μπορεί να φέρουν πέρα από ευχαρίστηση και αναγνωρησιμότητα. Μπορεί να σας φανούν τώρα κουραστικές οι καθημερινές δραστηριότητες και θέλετε να ξεφύγετε και να διασκεδάσετε. Και γενικά θα έχετε την ακαταμάχητη επιθυμία να ενδώσετε στις αδυναμίες σας, κάτι που μπορεί να έχει αρνητικές επιπτώσεις σε όλες τις πτυχές της ζωής σας, ιδίως στην υγεία σας. Στις 22 του μήνα περνάει ο Ήλιος στον Αιγόκερω και στον 6ο ηλιακό σας οίκο, αναγκάζοντας σας να εστιάσετε κατά το τελευταίο δεκαήμερο σε ζητήματα εργασίας και καριέρας. Ο ανταγωνισμός στον επαγγελματικό τομέα θα είναι εξαιρετικά σκληρός το διάστημα αυτό, αλλά έχετε την δυνατότητα να πραγματοποιήσετε μια σπουδαία επαγγελματική γνωριμία. Ο Ερμής περνάει στις 1 Δεκεμβρίου στο ζώδιο του Αιγόκερου και στον 6ο οίκο του ωροσκοπίου σας, και χάρη στην διέλευση αυτή θα αφιερώσετε πολύ χρόνο και σκληρή προσπάθεια στην δουλειά σας, ώστε να μπορέσετε να πετύχετε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα μέχρι το τέλος της χρονιάς. Οι οργανωτικές σας ικανότητες θα γίνουν αισθητές το διάστημα αυτό, ενώ εάν χρειάζεστε στήριξη στο έργο σας, θα μπορέσετε να υπολογίζετε στην βοήθεια των ανθρώπων που βρίσκονται στο πλευρό σας. Στις 13 του μήνα ωστόσο γυρίζει ο Ερμής ανάδρομος και μετά τις 23 επιστρέφει στον Τοξότη και στον 5ο ηλιακό σας οίκο, φέρνοντας σειρά καθυστερήσεων, αναβολών και προβλημάτων.

 

Αισθηματικά – Κοινωνικά

 

Ο 4ος ηλιακός σας οίκος ενεργοποιείται από την Αφροδίτη από τις 4 Δεκεμβρίου και μετά, μέχρι τις 29 του μήνα, ο τομέας της ζωής σας που σχετίζεται με την οικογένεια και την οικογενειακή εστία. Εάν είστε σε μόνιμη σχέση, τότε θα διανύσετε μέσα στον μήνα αυτό μια αρκετά ήρεμη περίοδο. Θα αφιερώσετε αρκετό χρόνο και ενέργεια να δημιουργήσετε ένα ειρηνικό και άνετο περιβάλλον για σας και την οικογένεια σας. Θα απολαύσετε ενδεχομένως τον ρόλο του οικοδεσπότη ή της οικοδέσποινας, υποδεχόμενοι φίλους και συγγενείς. Οι ελεύθεροι του ζωδίου σας δεν θα έχετε ιδιαίτερη διάθεση για εξόδους και επαφές, παρά θα προτιμήσετε την άνεση και θαλπωρή του χώρου σας, με αποτέλεσμα να περιοριστούν αισθητά οι πιθανότητες σας για μια νέα γνωριμία.

Στις 13 Δεκεμβρίου έχουμε την Νέα Σελήνη στον Τοξότη και στον 5ο οίκο του ωροσκοπίου σας, που σας επιτρέπει να κάνετε πράγματα, που ήταν απαγορευμένα στο παρελθόν. Αφιερώστε χρόνο στον εαυτό σας, σε δημιουργικά χόμπι ή στα παιδιά, χαλαρώστε και διασκεδάστε με τον τρόπο που θα επιλέξετε εσείς.

Στις 27 Δεκεμβρίου είναι η Πανσέληνος στον Καρκίνο και στον 12ο οίκο του ωροσκοπίου σας, ένα φεγγάρι που μπορεί να φέρει εσωστρέφεια και ανάγκη για απομόνωση. Ίσως να γυρίσετε με το μυαλό σας στο παρελθόν και να ανατρέξετε σε καταστάσεις που συνέβησαν. Αντί όμως να αναπολείτε το παρελθόν και να πέφτετε ψυχικά, ασχοληθείτε με την ολοκλήρωση ημιτελών έργων, που θα σας δώσουν μια θετική ώθηση.

 

Ευνοϊκές μέρες για τον Δεκέμβριο:2, 5, 12, 17, 21,

Δυσμενείς μέρες για τον Δεκέμβριο: 22,25, 27, 28

 

Ευτυχισμένος ο καινούργιος χρόνος! Χαρούμενο, ειρηνικό και δημιουργικό 2024!

 Παραγγείλτε τώρα και θα λάβετε στο e–mail σας σε έξι εργάσιμες μέρες τον αναλυτικό γενέθλιο χάρτη σας από την αστρολόγο Αλίντα Κανάκη. Στις 18-20 σελίδες που θα σας αποσταλούν, θα βρείτε ανάλυση της προσωπικότητας και του χαρακτήρα σας, της καριέρας, των υλικών αποκτημάτων, των αισθηματικών και του κάρματος σας. Αγορά γενέθλιου αστρολογικού χάρτη από την Αλίντα Κανάκη

Περισσότερα άρθρα
Load More In Λέων

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Κριός – Μηνιαίες προβλέψεις Ιουλίου 2024

Επαγγελματικά – Οικονομικά Μέσα στον Ιούλιο θα αισθάνονται οι Κριοί σαν συμπιεσμένο ελατήρ…