Λέων – Μηνιαίες προβλέψεις Νοεμβρίου 2022

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Ο Ήλιος διέρχεται το μεγαλύτερο μέρος του μήνα τον 4ο ηλιακό σας οίκο (οικογένεια, ρίζες και σπίτι), κάτι που υποδεικνύει ότι θα σας απασχολήσουν ζητήματα οικογένειας και σπιτιού. Γίνεται επιτακτική για σας η ανάγκη να νοιώσετε το διάστημα αυτό οργανικό κομμάτι της οικογένειας με την στενότερη ή την ευρύτερη της έννοια. Επισκέψεις στα πάτρια εδάφη, στην πόλη ή την περιοχή που πέρασε κανείς τα παιδικά του χρόνια δεν θα πρέπει να αποκλειστούν. Μπορεί επίσης να εμπλακείτε ενεργά στην διευθέτηση διαφορών μεταξύ συγγενών, ώστε να επιλυθούν χρόνια προβλήματα και να εξομαλυνθούν οι σχέσεις. Ο Ερμής θα βρίσκεται στο ξεκίνημα του μήνα και για το πρώτο μισό του στον 4ο ηλιακό σας οίκο για να περάσει μετά στον 5ο ((δημιουργικότητα, έρωτας και παιδιά), όπου θα συναντηθεί στην συνέχεια με Ήλιο και Αφροδίτη. Το μήνα αυτό κάποιοι από εσάς ίσως να σκεφτείτε να δημιουργήσετε μια οικογενειακή επιχείρηση ή να συνεργαστείτε με κάποιον συγγενή ή με το ταίρι σας. Στα μέσα του μήνα (17.11) με τον Ερμή να διέρχεται τον 5ο οίκο, θα έχετε οικονομική εύνοια και θα μπορούσατε να φανείτε τυχεροί σε επενδύσεις σε χρηματιστηριακές αξίες. Επαγγελματικά ευνοημένοι του μήνα είναι όσοι από το ζώδιο σας ασχολούνται με την ψυχαγωγία ή με το εμπόριο βρεφικών-παιδικών ρούχων ή παιχνιδιών.

Αισθηματικά – Κοινωνικά

Τις δύο πρώτες βδομάδες του Νοεμβρίου θα διέρχεται και η Αφροδίτη τον 4ο οίκο του ωροσκοπίου σας για να μετακομίσει στις 16.11 στον 5ο. Το πρώτο διάστημα θα έχετε ανάγκη από ένα ήρεμο, άνετο και ζεστό σπίτι, όπου θα μπορείτε να αποσυμπιέζεστε από την καθημερινότητα σας και από τα προβλήματα που θα αντιμετωπίσετε στην δουλειά. Θα θέλετε ωστόσο να παρατηρείτε ή να παρακολουθείτε τι συμβαίνει στον έξω κόσμο. Θα περνάτε πολλές βραδιές με το ταίρι και την οικογένεια σας, γεμίζοντας τις μπαταρίες σας. Όσοι από σας έχετε μια μακροχρόνια σχέση, είναι η κατάλληλη εποχή να συστήσετε το ταίρι σας στους γονείς σας. Οι ελεύθεροι δεν φαίνεται να έχετε διάθεση να αναζητήσετε τουλάχιστον προς στιγμήν ένα νέο ταίρι και προτιμάτε την ηρεμία του σπιτιού και την συντροφιά των φίλων σας. Ωστόσο, όλα είναι πιθανά…

Κατά την διάρκεια της Πανσελήνου-ολικής σεληνιακής έκλειψης στον Ταύρο της 8.11 ενδεχομένως να υπάρξουν κάποια συμβάντα που να αφορούν την καριέρα σας. Ίσως να αποφασίσετε να αλλάξετε εργοδότη ή καριέρα, μπορεί όμως να σας προτείνουν μια ενδιαφέρουσα θέση εργασίας χωρίς να το περιμένετε. Με την Νέα Σελήνη της 24 Νοεμβρίου στον Τοξότη θα αφιερώσετε αρκετό από τον χρόνο σας στα παιδιά σας. Εάν δεν έχετε ακόμη απογόνους, ενδεχομένως με το νέο αυτό φεγγάρι να σας γεννηθεί η επιθυμία να αποκτήσετε. Εναλλακτικά μπορεί να ασχοληθείτε με τον αθλητισμό, την ψυχαγωγία, την επικοινωνία και τα παιχνίδια.

Ευνοϊκές μέρες του μήνα: 2, 6, 11, 16, 20, 24, 29
Μη ευνοϊκές μέρες του μήνα: 4, 9, 13, 28, 22, 26

Περισσότερα άρθρα
Load More In Λέων

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Ιχθείς – Μηνιαίες προβλέψεις Απριλίου 2024

Επαγγελματικά – Οικονομικά Τις τρεις πρώτες βδομάδες του Απριλίου θα βρίσκεται ο Ήλιος στο…