Λέων  (23 Ιουλίου – 23 Αυγούστου) – Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Φεβρουαρίου 2020 από την Αλίντα Κανάκη !

Επαγγελματικά  – Καριέρα

 

Το πλανητικό σκηνικό του μήνα φροντίζει ώστε η ακτινοβολία σας να είναι μεγάλη, η υποστήριξη που θα έχετε από τους συνεργάτες σας για την επίτευξη των στόχων σας σημαντική, και σε ομαδικά εγχειρήματα θα λάμψει η ηγετική σας φυσιογνωμία και το οργανωτικό σας ταλέντο! Τα δύο πρώτα δεκαήμερα του μήνα θα έχετε πολύ μεγάλη υποστήριξη από άτομα που σας προστατεύουν και θέλουν να σας βοηθήσουν να πετύχετε. Εκμεταλλευτείτε τις ευνοϊκές συνθήκες για να κερδίσετε όλα αυτά που ελπίζετε ή που επιθυμείτε. Κατά το δεύτερο μισό του μήνα χρειάζεται περισσότερο προσεκτικά βήματα από την πλευρά σας, μεγαλύτερη ευελιξία και μετρημένες κινήσεις. Μην αναλαμβάνετε ριψοκίνδυνες στρατηγικές, γιατί ο μήνας δεν είναι ευνοϊκός για κάτι τέτοια και θα σας φέρει τα αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που ελπίζετε. Αναφορικά με τα οικονομικά σας, αν και υπάρχουν πολλές και βάσιμες ενδείξεις για ένα καλό μήνα, θα υπάρξουν και αρκετά απρόοπτα και δυσκολίες. Η καλύτερη περίοδος θα είναι αυτή του πρώτου μισού, ενώ την περίοδο της Ν. Σελήνης 23.2  καλό θα ήταν να προσέξετε τις δαπάνες σας, γιατί θα έχετε την τάση να ξεφύγετε ή θα υπάρξουν απρόβλεπτα έξοδα που θα σας βγάλουν έξω από τα πλάνα σας. Γενικά πάντως θα πρέπει να είστε προσεκτικοί στη διαχείριση σας με τον Ερμή σε ανάδρομη πορεία από 17.2 και μετά. 

 

Αισθηματικά  – Κοινωνικά

 

Η ειλικρίνεια και η ανοιχτή επικοινωνία με το ταίρι σας θα είναι το κλειδί που θα καθορίσει τις εξελίξεις στο συναισθηματικό τομέα. Θα υπάρξουν και αυτό το μήνα αντιξοότητες που θα πρέπει να υπερνικήσετε, αλλά με αρκετή διπλωματία και την διέλευση του Ήλιου από τον 7ο οίκο σας, θα βρείτε το δρόμο προς την ηρεμία και την ισορροπία. Σε κάποια πράγματα ίσως να πρέπει να κάνετε λίγο πίσω. Κάποιες φορές θα πρέπει να υποκριθείτε ότι τα δεικτικά σχόλια του συντρόφου σας δεν σας άγγιξαν, εάν θέλετε να εξασφαλίσετε ένα καλύτερο μέλλον στη σχέσεις σας. Είναι μια περίοδος ωστόσο που δεν ενδείκνυται για οριστικές αποφάσεις, για αυτό αποφύγετε τις παρορμητικές κινήσεις. Τους αδέσμευτους θα  τραβήξουν την προσοχή τους αυτό το μήνα άτομα που ίσως να ξεχωρίζουν λόγω του ταλέντου τους, της περίοπτης κοινωνικής τους θέσης ή της οικονομικής τους επιφάνειας. Υπάρχει κάποιο ενδεχόμενο και πετύχετε τους στόχους σας, εάν κινηθείτε όμως από ωφελιμιστικά κίνητρα, το μέλλον μιας τέτοιας γνωριμίας ίσως να μην είναι αυτό που θα επιθυμούσατε.

 

 

Συμβουλή : Είναι μια εποχή κατά την οποία έχετε την ευκαιρία να κάνετε ριζικές αλλαγές και να αλλάξετε τον τρόπο ζωής σας.

 

Τυχεροί  αριθμοί: 3, 4, 15

 

Σημαντικές ημερομηνίες Φεβρουαρίου: 1, 2, 18, 21, 22

Περισσότερα άρθρα
Load More In Λέων

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Κριός – Μηνιαίες προβλέψεις Μαρτίου 2024

Επαγγελματικά – Οικονομικά   Μέσα στον Μάρτιο περνούν κάποιοι σημαντικοί πλανήτες στο…