ΛΕΩΝ – Ημερήσιες προβλέψεις Σεπτεμβρίου 2018

ΣΑΒΒΑΤΟ 1.9.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Μπορείτε να έχετε σημαντική υποστήριξη από άτομα που σας εμπιστεύονται και εκτιμούν το έργο σας. Μην διστάζετε να στηριχτείτε σ αυτούς, γιατί μόνοι σας δεν θα τα καταφέρετε…

ΚΥΡΙΑΚΗ 2.9.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Σας χαρακτηρίζει σήμερα η δίψα για δράση και καινοτομία, θα πρέπει όμως να αποφύγετε ρίσκα που να έχουν σχέση με χρήματα και ακίνητη περιουσία.

ΔΕΥΤΕΡΑ 3.9.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Κατεβάστε τους ρυθμούς σας και μην αφήνεστε να σας παρασύρει το άγχος. Η μέρα προσφέρεται για ρομαντικές βόλτες ή για νέα φλερτ.

ΤΡΙΤΗ 4.9.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Οι πρωινές ώρες είναι εξαιρετικά ευνοϊκές για τις επαγγελματικές σας δραστηριότητες, είναι ταυτόχρονα και οι ώρες που θα έχετε έμπνευση. Προσοχή στην οικονομική σας διαχείριση!

ΤΕΤΑΡΤΗ 5.9.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στην συντήρηση του αυτοκινήτου σας, μια και υπάρχει πιθανότητα ατυχημάτων. Προσοχή επίσης στα καταναλωτικής φύσης ξεσπαθώματα σας…

ΠΕΜΠΤΗ 6.9.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

ΚΡΟΝΟΣ ΟΡΘΟΔΡΟΜΟΣ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΑΠΟ 17/4/18

Δεν θα είναι από τις εύκολες μέρες η σημερινή, μια και θα ορθώνονται εμπόδια παντού μπροστά σας, ότι και να θέλετε να κάνετε. Μην το πιέζετε όμως, απλά συμβιβαστείτε με το γεγονός.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 7.9.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Κάποιες επαφές θα σας βοηθήσουν μακροπρόθεσμα να προωθήσετε τις φιλοδοξίες και τα σχέδια σας. Μη χάνετε τις ευκαιρίες!

ΣΑΒΒΑΤΟ 8.9.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Μην κατατρώγεστε με προβλήματα που δεν μπορείτε να επιλύσετε άμεσα! Περιορίστε τη δράση σας σε παραγωγικούς τομείς για να έχετε και την αίσθηση ότι κάτι προχωράει…

ΚΥΡΙΑΚΗ  9.9.2018 (ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ)

Θα συναντήσετε αντιδράσεις είτε από συνεργάτες και συναδέλφους, είτε από μέλη της οικογένειας σας, αναφορικά με τις δράσεις που ετοιμάζετε. Πάρτε τους με το μαλακό και μην ετοιμάζεστε για πόλεμο…

ΔΕΥΤΕΡΑ 10.9.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ  – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Είστε λίγο ευερέθιστοι σήμερα, λόγω και των προβλημάτων που αντιμετωπίζετε με τους γύρω σας, έχετε κακή ψυχολογία και έχετε την αίσθηση ότι βρίσκεστε σε αδιέξοδο.

ΤΡΙΤΗ 11.9.2018 (ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Η μέρα είναι εξαιρετική για να αποκαταστήσετε την θέση και το κύρος σας. Εξαπολύστε ευρεία επίθεση προς όλα τα ανοιχτά μέτωπα και η νίκη είναι δική σας!

ΤΕΤΑΡΤΗ 12.9.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Εάν έχετε σκεφτεί το μέλλον σας σοβαρά και έχετε χαράξει ενσυνείδητα την πορεία σας, δεν υπάρχουν περιθώρια να κάνετε πίσω. Υπερνικήστε τα εμπόδια και προχωρήστε.

ΠΕΜΠΤΗ 13.9.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ –ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Είναι μια χαλαρή και ήρεμη μέρα με αγαπημένα πρόσωπα που θα πρέπει να αξιοποιήσετε γα να χαλαρώσετε και σεις και να φορτίσετε τις μπαταρίες σας.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 14.9.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Ο κατάλογος με τις υποχρεώσεις σας συνεχώς αυξάνεται και εσείς έχετε γίνει εκατό κομμάτια! Αυτό είναι ιδιαίτερα έντονο για όσους έχουν κάνει εκτεταμένες αλλαγές στη ζωή τους τον τελευταίο καιρό…                                   

ΣΑΒΒΑΤΟ 15.9.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Οι απογευματινές ή βραδινές ώρες δεν θα είναι ακριβώς εύκολες για σας. Θα βρεθείτε μεν με φιλικά πρόσωπα, αλλά η ατμόσφαιρα ίσως να είναι βαριά και με την ώρα να αυξάνετε η δυσφορία σας.

ΚΥΡΙΑΚΗ 16.9.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Είναι συνηθισμένο να πιστεύετε ότι όλος ο κόσμος περιστρέφεται γύρω από εσάς. Αυτό όμως συμβαίνει  στη φαντασία σας! Εάν συνεχίσετε με αυτή την τακτική θα βρεθείτε ξαφνικά μόνοι…

ΔΕΥΤΕΡΑ 17.9.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ  ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Στα γεγονότα που θα διαμειφθούν σήμερα δεν έχετε καμία επιρροή, γι αυτό καλά θα κάνετε να τα αποδεχτείτε και να προσαρμοστείτε, λαμβάνοντας παράλληλα και τις απόψεις των άλλων υπόψη σας.

ΤΡΙΤΗ 18.9.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Είναι απόλυτη ανάγκη να βάλετε κάποια τάξη στη ζωή σας! Πολλά πράγματα δεν σας ευχαριστούν και με χαρά τα αποβάλετε από το μυαλό σας, αλλά έτσι δε λύνετε κανένα πρόβλημα.

ΤΕΤΑΡΤΗ 19.9.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Η μέρα θα σας δείξει πώς να κινηθείτε, γιατί σήμερα δεν έχετε τη δύναμη να επηρεάσετε το παραμικρό. Αποφύγετε τα νέα ξεκινήματα ή σημαντικές αλλαγές στη ζωή σας.

ΠΕΜΠΤΗ 20.9.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Όχι μόνο θέλετε να ανοίξετε καινούργιους δρόμους για την επαγγελματική σας επιτυχία, αλλά θέλετε να πάρετε και εκδίκηση για ότι έχετε υποφέρει στο παρελθόν. Οι ουρανοί είναι ανοιχτοί σήμερα και μπορείτε να πετύχετε!

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 21.9.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Θέλετε τα πάντα και τα θέλετε τώρα! Αυτό όμως όπως καταλαβαίνετε δεν είναι εφικτό. Ιεραρχήστε τις ανάγκες σας και βάλτε τάξη στη ζωή σας μέσα από ένα πρόγραμμα.

ΣΑΒΒΑΤΟ 22.9.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Η προσοχή σας είναι στραμμένη σήμερα σε θέματα ακίνητης περιουσίας! Κάποιοι ίσως να κάνουν κάποιες επενδύσεις σε καινούργια ακίνητα, κάποιοι άλλοι να ασχολούνται με την ανακαίνιση του χώρου τους.

ΚΥΡΙΑΚΗ 23.9.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Και η στιγμή που θα πρέπει να πάρετε σημαντικές αποφάσεις στη ζωή σας έφτασε. Εάν έχετε προετοιμαστεί κατάλληλα δεν θα πρέπει να έχετε πρόβλημα.

ΔΕΥΤΕΡΑ 24.9.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Ίσως να χρειαστεί να μεταβιβάσετε σήμερα μέρος των αρμοδιοτήτων σας σε συνεργάτες ή συναδέλφους, κάτι που δεν θα σας ευχαριστήσει, δεν έχετε όμως άλλη επιλογή.

ΤΡΙΤΗ 25.9.2018 (ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ)

Οι σημερινές κινήσεις σας στον επαγγελματικό τομέα θα είναι καθοριστικής σημασίας για το επαγγελματικό σας μέλλον! Φροντίστε να είστε προσγειωμένοι και καλλιεργήστε κάποιες καινούργιες γνωριμίες που έρχονται.

ΤΕΤΑΡΤΗ 26.9.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Μοιραστείτε ότι σας απασχολεί με τους φίλους που εμπιστεύεστε, ακούστε όμως και αυτά που θα σας πούνε. Ίσως έχουν να σας προτείνουν κάποιες λύσεις που δεν είχατε σκεφτεί.

ΠΕΜΠΤΗ 27.9.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Μην γίνεστε εριστικοί απέναντι στο ταίρι σας χωρίς λόγο! Προσγειωθείτε και εκτιμήστε όσα καλά αυτό σας προσφέρει, αντί να προβάλετε μόνο τα αρνητικά του.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 28.9.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ– ΣΕ ΧΑΣΗ)

Είναι μια μέρα που εάν την αφιερώσετε στην οικογένεια ή σε δικούς σας ανθρώπους, θα δώσετε αφενός χαρά, θα περάσετε αφετέρου πολύ ήρεμα…

ΣΑΒΒΑΤΟ 29.9.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Οι πρωινές ώρες είναι δυσμενείς για μετακινήσεις και ταξίδια, γιατί κρύβουν πολλά απρόοπτα. Το απόγευμα θα πρέπει να ακούσετε την αλήθεια από τα δικά σας πρόσωπα, όσο πικρή και αν είναι…                  

ΚΥΡΙΑΚΗ 30.9.2018 (ΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ– ΣΕ ΧΑΣΗ)

ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ ΟΡΘΟΔΡΟΜΟΣ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΑΠΟ 22/4/18

Μην αφήνετε την παρόρμηση σας να χαλάσει μια καλή εργασιακή μέρα! Από την άλλη, η σημερινή μέρα είναι εξαιρετική για τις ερωτικές σας σχέσεις, μια και μπορείτε να κάνετε το επόμενο βήμα με καλούς οιωνούς.

Περισσότερα άρθρα
Load More In Ημερήσιες προβλέψεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Ιχθείς – Ημερήσιες προβλέψεις Απριλίου 2024

Δευτέρα 01.04.2024 (Σελήνη στον Αιγόκερω – σε χάση) Κάποια προδοσία, μικρή ή μεγαλύτερη θα…