ΛΕΩΝ – Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις και τα τυχερά νούμερα Σεπτεμβρίου 2019

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

 

Η καριέρα σας φαίνεται να ανθεί, φίλοι Λέοντες, το ίδιο και τα οικονομικά σας! Ο οίκος των χρημάτων σας είναι ενεργοποιημένος από τις διελεύσεις πλανητών και πιο συγκεκριμένα από την Αφροδίτη και τον Ερμή μέχρι τις 14.9 και τον Ήλιο μέχρι τις 23.9. Παρόλα αυτά θέλετε να κάνετε τη διαφορά και να κερδίσετε περισσότερα από όσο βγάζετε αυτή τη στιγμή.

 

Και ο Άρης θα πραγματοποιήσει διέλευση από οίκο σας που αφορά τα χρήματα μέσα στον Σεπτέμβριο, κάτι που προϊδεάζει για ευκαιρίες επαγγελματικής εξέλιξης. Ίσως δε να ανακαλύψετε νέους τρόπους να βγάλετε επιπλέον χρήματα. Έχετε εμπνεύσεις αλλά και εμπιστοσύνη στον εαυτό σας και στις δυνάμεις σας, και αυτά τα χαρακτηριστικά σας μπορούν να σας ωθήσουν πολύ ψηλά, εάν καταφέρετε να τιθασεύσετε το τεράστιο «εγώ» σας, που θα δημιουργήσεις προβλήματα στην εικόνα σας.

 

Στις 18 Σεπτεμβρίου βρίσκεται σε στάση στον 6ο οίκο σας για να επιστρέψει στην ορθή του κίνηση ο Κρόνος, τον οποίο και κυβερνά. Η όψη αυτή είναι εξαιρετικά υποβοηθητική, εάν αναζητάτε δουλειά ή εάν βρίσκεστε σε διαπραγματεύσεις για μια αλλαγή θέση εργασίας. Τα εμπόδια εξαφανίζονται και φαίνεται ότι ανοίγονται μπροστά σας νέες ευκαιρίες καριέρας και εξέλιξης. Θα βοηθήσουν βέβαια και τα τυπικά σας προσόντα, αλλά λόγω χαρακτήρα θα μπορέσετε να εντυπωσιάσετε τους μέλλοντες εργοδότες σας και να τους πείσετε, ότι εάν δεν σας προσλάβουν θα χάσουν.

 

Αναφορικά με το εργασιακό κλίμα, θα πρέπει να αποφύγετε προστριβές και διαπληκτισμούς με συναδέλφους και συνεργάτες, ιδίως κατά το δεύτερο μισό του μήνα. Να έχετε υπομονή, που σας είναι εξαιρετικά δύσκολο, και διπλωματία, για να μην επιτείνετε με την στάση και την συμπεριφορά σας τα προβλήματα. Θα ήταν πολύ καλή ιδέα επίσης να παρακολουθήσετε σεμινάρια ή μαθήματα που θα βελτιώσουν τις γνώσεις σας στο γνωστικό σας αντικείμενο. Ιδανική περίοδος για την διεύρυνση των γνώσεων σας είναι μετά τα μέσα του Σεπτεμβρίου!

 

 

ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ-ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

 

Έχετε πολύ υψηλές προσδοκίες για την συναισθηματική και ερωτική σας ζωή οι αδέσμευτοι του ζωδίου σας, και αυτό αυτόματα θα οδηγήσει κατά την διάρκεια του Σεπτεμβρίου σε απογοητεύσεις και ένα καταρρακωμένο «εγώ»! Είστε τόσο εγωκεντρικοί την περίοδο αυτή, επικεντρωμένοι απόλυτα στις «ανάγκες» και τις επιθυμίες σας, οι οποίες δεν σας «βγαίνουν» όπως θα θέλατε, που θα αλλάξετε τα φώτα σε αγαπημένα σας πρόσωπα, φίλους και γνωστούς.

 

Οι ελεύθεροι του ζωδίου σας που θα βιαστούν να μπουν σε μια σχέση, για να μην είναι μόνοι, είναι πολύ πιθανό να πέσουν θύματα παραπλάνησης, καθώς άλλο θα λένε τα λόγια και άλλα πράγματα θα μαρτυρούν οι πράξεις του νέου τους συντρόφου. Μην βιάζεστε να κάνετε άλματα σε ένα αρχικό στάδιο μιας σχέσης. Κάντε μικρά και σταθερά βήματα, για να μην πληγωθείτε αργότερα. Εάν σκέφτεστε δε να δώσετε μια δεύτερη ευκαιρία σε μια σχέση του παρελθόντος, καλό θα ήταν να είστε σίγουροι ότι αυτή τη φορά θα λειτουργήσει!

 

Κάποιοι εκπρόσωποι του ζωδίου σας μπορεί να γνωρίσουν ένα άτομο εξαιρετικά ενδιαφέρον, ίσως και συναρπαστικό, σίγουρα όμως γοητευτικό, που μπορεί να βλέπει τις καταστάσεις από μια τελείως διαφορετική οπτική από εσάς. Η διαφορετική αυτή φιλοσοφία ζωή ίσως σας φανεί ενδιαφέρουσα στην αρχή, καθώς θα αποτελεί μια εξαιρετική ευκαιρία να γνωρίσετε νέα πράγματα, αλλά θα πρέπει να είστε κάπως επιφυλακτικοί για την συνέχεια, διότι ίσως να μην μπορέσετε να τα βρείτε μακροπρόθεσμα.

 

Όσο για τους δεσμευμένους Λέοντες, θα έχουν μια αρμονική και ήρεμη περίοδο. Εάν ο σύντροφός σας πέρασε τον τελευταίο καιρό κάποιες προσωπικές φουρτούνες, τώρα θα περάσει σε μια πιο εποικοδομητική φάση της ζωής του. Θα κάνετε σχέδια από κοινού για το μέλλον, ακόμη και αν δεν είστε παντρεμένοι, κάτι που θα σας κάνει να αισθάνεστε γειωμένοι και ασφαλείς. Εκμεταλλευτείτε την θετική περίοδο του Σεπτεμβρίου για να κλείσετε μικρά ή μεγαλύτερα ζητήματα που απασχολούν την σχέση σας και αποκαταστήστε τον ρομαντισμό που υπήρχε στα αρχικά στάδια.

 

 

Ευνοούνται: Επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς , Συνεργασίες, θέματα γάμου .

 

Δοκιμάζονται: Η υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά , Κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα .

 

Τυχεροί αριθμοί: 36, 27, 18, 9, 22, 14.

Περισσότερα άρθρα
Load More In Λέων

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Ιχθείς – Μηνιαίες προβλέψεις Ιουνίου 2024

Επαγγελματικά – Οικονομικά   Ο Ήλιος διέρχεται το μεγαλύτερο μέρος του μήνα το ζώδιο των Δ…