Παρθένος – Ημερήσιες προβλέψεις Ιανουαρίου 2022

Σάββατο 01.01.2022 (Σελήνη στον Τοξότη – σε χάση)

Η συντροφικότητα, η φιλική διάθεση και οι κοινωνικές συναναστροφές θα σας γεμίσουν με χαρούμενη διάθεση και ενθουσιασμό. Θέστε νέες βάσεις για ότι θέλετε να πετύχετε τους στόχους σας.

Κυριακή 02.01.2022 (Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω)

Αισθάνεστε μια διάθεση για να χαλαρώσετε και να απολαύσετε όμορφες  οικογενειακές στιγμές με αγαπημένα πρόσωπα και φίλους. Σκεφτείτε με σοβαρότητα τη δουλειά σας. Θα βρεθούν καλύτερες λύσεις τις επόμενες μέρες.

Δευτέρα 03.01.2022 (Σελήνη στον Αιγόκερω – σε γέμιση)

Ξεκόψτε με φίλους και κοινωνικό περίγυρο που δεν έχουν τίποτα να σας δώσουν, παρά μόνο να πάρουν από σας. Ηρεμήστε και εκτιμήστε σωστά την κατάσταση στα αισθηματική σας, αποφεύγοντας εντάσεις και σκηνές ζηλοτυπίας.

Τρίτη  04.01.2022 (Σελήνη στον Υδροχόο – σε γέμιση)

Πρέπει να δώσετε πάρα πολλή μεγάλη προσοχή στα οικονομικά σας. Αν σας έλειψε η ψυχαγωγία, αναπληρώστε την σήμερα που η ατμόσφαιρα είναι κάπως πιο χαλαρή.

Τετάρτη  05.01.2022 (Σελήνη στον Υδροχόο – σε γέμιση)

Οι πλανήτες σήμερα θα σας γεμίσουν με ένταση. Η νευρικότητα σας εξακολουθεί να χαλάει τη διάθεση σας. Η αλήθεια είναι ότι τα πράγματα στην εργασίας σας δεν είναι και τόσο εύκολα.

Πέμπτη  06.01.2022 (Σελήνη στους Ιχθείς – σε γέμιση)

Με ηρεμία και αισιοδοξία θα αντιμετωπίσετε όσες δυσκολίες σας δημιουργήσουν οι τρίτοι σήμερα, αφού δεν έχουν την δική σας αυτοσυγκράτηση.

Παρασκευή  07.01.2022 (Σελήνη στους Ιχθείς – σε γέμιση)

Από αισθηματικής πλευράς τα πράγματα είναι καλύτερα σήμερα. Η αισιοδοξία θα επανέλθει στην καρδιά σας ενώ στον επαγγελματικό τομέα θα ταχτοποιήσετε ένα οικονομικό θέμα που από καιρό σας ταλαιπωρεί.

Σάββατο 08.01.2022 (Σελήνη στον Κριό – σε γέμιση)

Προσοχή σήμερα γιατί μπορεί να δημιουργηθεί μια δυσάρεστη κατάσταση με ανθρώπους που στέκονται ψηλότερα από σας στον επαγγελματικό τομέα. Δείξτε υπομονή και σοβαρότητα απέναντι στους προϊσταμένους σας.

Κυριακή  09.01.2022 (Σελήνη στον Κριό – σε γέμιση)

Έχετε κάθε ευκαιρία να επιτύχετε τους στόχους που επιδιώκετε και οι οποίοι εμποδίζονται πεισματικά από διάφορα εμπόδια. Το δεύτερο μισό της ημέρας είναι κατάλληλο για επιχειρήσεις που σχετίζονται με έγγραφα, διαπραγματεύσεις και συναλλαγές.

Δευτέρα 10.01.2022 (Σελήνη στον Κριό – σε γέμιση)

Προσοχή στα οικονομικά σας, διότι τα εμπόδια και οι καθυστερήσεις θα σας χαλάσουν τη διάθεση. Νομικά και φορολογικά θέματα σας προβληματίζουν. Οι οικογενειακές υποχρεώσεις είναι πιθανόν να αυξηθούν σήμερα. Εξάλλου η υγεία κάποιου δικού σας προσώπου είναι πιθανόν να σας ταλαιπωρήσει αρκετά.

Τρίτη 11.01.2022 (Σελήνη στον Ταύρο – σε γέμιση)

Μην βιάζεστε στον χειρισμό των οικονομικών σας προς αποφυγήν λαθών. Προτιμότερο είναι να μην προχωρήσετε αυτή την περίοδο σε τοποθετήσεις χρημάτων.

Τετάρτη 12.01.2022 (Σελήνη στον Ταύρο  – σε γέμιση)

Αισθάνεστε ανικανοποίητοι στον αισθηματικό τομέα. Μη γίνεστε απόλυτοι και εριστικοί με το ταίρι σας. Ίσως όλο αυτό που αισθάνεστε να οφείλεται στις δικές σας ανασφάλειες…

Πέμπτη 13.01.2022 (Σελήνη στους Διδύμους – σε γέμιση)

Η διαίσθηση σας είναι έντονη σήμερα και προμηνύει ότι κάτι καλό θα συμβεί! Μπορεί να έχει σχέση με την αισθηματική σας ζωή ή να πρόκειται για ανέλπιστες  ευκαιρίες που θα αυξήσουν τα οικονομικά σας.

Παρασκευή 14.01.2022 (Σελήνη στους Διδύμους– σε γέμιση)

(Ανάδρομος Ερμής στον Υδροχόο– ανάδρομος μέχρι τις 04.02)

Προσοχή στα οικονομικά σας , διότι τα εμπόδια και οι καθυστερήσεις θα σας χαλάσουν τη διάθεση. Νομικά και φορολογικά θέματα σας προβληματίζουν. Οι οικογενειακές υποχρεώσεις είναι πιθανόν να αυξηθούν σήμερα.

Σάββατο 15.01.2022 (Σελήνη στους Διδύμους – σε γέμιση)

Ο όγκος της δουλειάς είναι πολύς σήμερα και οι απαιτήσεις μεγάλες, ιδιαίτερα αν πρόκειται για σοβαρές συζητήσεις. Να είστε ρεαλιστές και  προσεκτικοί στο κάθε σας βήμα.

Κυριακή 16.01.2022 (Σελήνη στον Καρκίνο – σε γέμιση)

Τα πλανητικό σύστημα σήμερα δημιουργεί εμπόδια και εκκρεμότητες. Με υπομονή και προσοχή θα ξεπεραστούν τα πάντα. Δεν ευνοούνται νέα ξεκινήματα και καινούργιες γνωριμίες.

Δευτέρα 17.01.2022 (Σελήνη στον Καρκίνο – σε γέμιση)

Η μέρα υπόσχεται πάρα πολλά σε αυτούς που επιδιώκουν κάτι καλύτερο στη ζωή τους. Μερικοί μπορεί να ευεργετηθείτε από μια κληρονομιά ή να πετύχετε μια χρηματοδότηση.

Τρίτη 18.01.2022 (Πανσέληνος  στον Καρκίνο)

(Ορθόδρομος Ουρανός στον Ταύρο – ανάδρομος από 20.08.21)

Κάποιες καθυστερήσεις και κάποιες αντιρρήσεις που θα σας προβάλλουν, θα σας γεμίσουν με άγχος και εκνευρισμό. Μην κολλάτε στην λεπτομέρεια, προσπαθήστε να δείτε την μεγαλύτερη εικόνα.

Τετάρτη 19.01.2022 (Σελήνη στον Λέοντα – σε χάση)

Το πλανητικό σύστημα σας χαρίζει δύναμη και ζωντάνια. Είναι πολύ πιθανόν να έχετε καλές εξελίξεις στον οικογενειακό τομέα, ενώ τα πράγματα με το ταίρι σας θα βελτιωθούν σύντομα.

Πέμπτη 20.01.2022 (Σελήνη στον Λέοντα – σε χάση)

Προσέχετε να μην κάνετε λάθη στη δουλειά σας! Μην είστε αφηρημένοι και προσπαθήστε να οργανωθείτε. Από αισθηματικής πλευράς υπάρχουν ενδείξεις ότι ο Ήλιος θα ανατείλει πάλι.

Παρασκευή 21.01.2022 (Σελήνη στην Παρθένο– σε χάση)

Καταπιαστείτε με την τακτοποίηση ορισμένων θεμάτων εργασίας. Εκκρεμότητες που καθυστερούσαν από καιρό θα σας αγχώσουν αφάνταστα. Κάντε υπομονή, γιατί τα πράγματα θα φτιάξουν σύντομα.

Σάββατο 22.01.2022 (Σελήνη στην Παρθένο – σε χάση)

Σήμερα κυριαρχεί η ίδια ατμόσφαιρα με τη χθεσινή. Η ένταση τον αισθηματικών σας, δεν αποκλείεται να σας φέρει σε σύγκρουση με κάποιο φιλικό σας άτομο.

Κυριακή 23.01.2022 (Σελήνη στον Ζυγό – σε χάση)

Τα άστρα σήμερα σας βοηθούν να κινηθείτε με περισσότερη διπλωματία, κάνοντας τους απαραίτητους συμβιβασμούς ή απλά δείχνοντας ότι έχετε την διάθεση να τους κάνετε…

Δευτέρα 24.01.2022 (Σελήνη στον Ζυγό – σε χάση)

Μην δημιουργείτε αντιθέσεις στον χώρο της εργασίας σας. Είναι εντελώς ακατάλληλη περίοδος για να βρείτε το δίκιο σας. Αφήστε τα πράγματα να κυλίσουν και να σας δείξουν το δρόμο που πρέπει να ακολουθήσετε.

Τρίτη 25.01.2022 (Σελήνη στον Σκορπιό – σε χάση)

Και σήμερα θα πρέπει να είστε προσεκτικοί και επιφυλακτικοί, τόσο στον επαγγελματικό, όσο και στον αισθηματικό τομέα. Μην αναλαμβάνετε ευθύνες που θα είναι δύσκολο να ανταπεξέλθετε αργότερα.

Τετάρτη 26.01.2022 (Σελήνη στην Σκορπιό – σε χάση)

Σκεφτείτε θετικά και απολαύστε όμορφες στιγμές με αγαπημένα σας πρόσωπα.  Οι ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν στον ερωτικό τομέα θα σας ανανεώσουν.

Πέμπτη 27.01.2022 (Σελήνη στον Τοξότη– σε χάση)

Τα άστρα σας χαρίζουν έμπνευση και πνευματική διαύγεια. Προχωρήστε σε αλλαγές, τόσο στον αισθηματικό, όσο και στον επαγγελματικό τομέα, για να ανανεωθείτε.

Παρασκευή 28.01.2022 (Σελήνη στον Τοξότη – σε χάση)

Μην προσπαθείτε να αποφύγετε τις ευθύνες. Άλλωστε κάτι τέτοιο δεν είναι του χαρακτήρα σας. Ίσως να χρειαστεί να αλλάξετε τα επαγγελματικά σας σχέδια, κάτι που θα σας δυσαρεστήσει αρκετά.

Σάββατο 29.01.2022 (Σελήνη στον Αιγόκερω – σε χάση)

(Ορθόδρομη Αφροδίτη στον Αιγόκερω – ανάδρομη από 19.12.21)

Δεν πρέπει να επιτρέψετε την αυτοπεποίθησή σας να υποσκελίσει τη λογική σας! Έχετε κάθε ευκαιρία να επιτύχετε τους στόχους που επιδιώκετε και οι οποίοι εμποδίζονται πεισματικά από διάφορα εμπόδια. Το δεύτερο μισό της ημέρας είναι κατάλληλο για επιχειρήσεις που σχετίζονται με έγγραφα, διαπραγματεύσεις και συναλλαγές.

Κυριακή 30.01.2022 (Σελήνη στον Αιγόκερω – σε χάση)

Κάτι νέο θα σας ξεβολέψει σήμερα και θα πρέπει να αφήσετε τις όποιες ανέσεις. Νέες εξορμήσεις θα διευρύνουν τους ορίζοντες σας και θα προλειάνουν το έδαφος για τις νέες επιτυχίες.

Δευτέρα 31.01.2022 (Σελήνη στον Υδροχόο  – σε χάση)

Μπορεί  κάποιος, με τον οποίο είχατε αντιθέσεις το τελευταίο διάστημα, να κάνει σήμερα μια προσπάθεια συμφιλίωσης. Η μέρα είναι γεμάτη εναλλαγές και οι δυσκολίες διαδέχονται η μια την άλλη.

 

 

 

Περισσότερα άρθρα
Load More In Ημερήσιες προβλέψεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Κριός – Ημερήσιες προβλέψεις Ιουνίου 2023

 Πέμπτη 01.06.2023 (Σελήνη στον Σκορπιό – σε γέμιση) Θα προσπαθήσετε σήμερα να μάθετε τι σ…