Παρθένος – Μηνιαίες προβλέψεις Δεκεμβρίου 2023

 Επαγγελματικά – Οικονομικά

 

Ο Ήλιος διέρχεται το μεγαλύτερο μέρος του Δεκεμβρίου τον 4ο ηλιακό σας οίκο, κάτι που υποδεικνύει ότι θα σας απασχολήσουν ζητήματα οικογένειας και σπιτιού. Ίσως να αφορούν την οικογένεια με την ευρύτερη της έννοια, συμπεριλαμβανομένων και των γονέων σας, των μεγαλύτερης ηλικίας συγγενών ή τα ενήλικα παιδιά σας.Απασχολημένοι καθώς θα είστε με τις υποθέσεις της οικογένειας ή του σπιτιού, υπάρχει το ενδεχόμενο να χάσετε για λίγο τον έλεγχο των επαγγελματικών σας, κάτι που δεν ενδείκνυται. Είναι επίσης η κατάλληλη εποχή να κάνετε επισκευές στο σπίτι ή να δεχθείτε επισκέψεις από συγγενικά πρόσωπα. Στις 22 Δεκεμβρίου μετακινείται ο Ήλιος στον Αιγόκερω και στον 5ο ηλιακό σας οίκο, στρέφοντας την προσοχή σας κατά την τελευταία βδομάδα του μήνα στην δημιουργική πλευρά του χαρακτήρα σας ή σε ζητήματα που απασχολούν τα παιδιά σας. Ο Ερμής εισέρχεται την 1η Δεκεμβρίου στον Αιγόκερω και στον 5ο ηλιακό σας οίκο, αφιερώνοντας αρκετό χρόνο και ενέργεια στην προετοιμασία των εορταστικών σας εκδηλώσεων. Ίσως να προγραμματίσετε να περάσετε τις γιορτές με τους γονείς σας, μπορεί όμως και να οργανώσετε ένα πάρτι στο σπίτι σας. Στις 13 Δεκεμβρίου γυρίζει ο Ερμής ανάδρομος και στις 23/12 επιστρέφει στον Τοξότη και στον 4ο οίκο σας. Κάποια από τα σχέδια σας ίσως να μην πραγματοποιηθούν και άλλα να αντιμετωπίσουν προβλήματα. Προσοχή στις επαφές σας, για να αποφύγετε εντάσεις και διαπληκτισμούς με συγγενικά πρόσωπα.

 

Αισθηματικά – Κοινωνικά

 

Η Αφροδίτη θα διέρχεται τον 3ο ηλιακό οίκο του ωροσκοπίου σας (επικοινωνία, αδέλφια και συγγενείς) το διάστημα μετά τις 4 Δεκεμβρίου, έναν τομέα της ζωής σας που έχει άμεση σχέση με την επικοινωνία σας. Τις πρώτες μέρες του μήνα θα έχετε την δυνατότητα και τις ευκαιρίες να διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο και να συνάψετε καινούργιες επαφές. Τα ενδιαφέροντα σας θα είναι πολλά, η κοινωνική σας ζωή έντονη, και οι ρυθμοί ζωής συναρπαστικοί. Μόνο που βαριέστε πολύ γρήγορα, οι επαφές είναι επιφανειακές και διαδέχονται η μια την άλλη. Οι δεσμευμένοι θα έχετε την ευκαιρία το διάστημα αυτό να διασκεδάσετε και να ταξιδέψετε, να περάσετε καλά με το ταίρι σας ή με φιλικές παρέες. Οι αδέσμευτοι θα έχετε πολλές ευκαιρίες για επαφές και γνωριμίες, μια έντονη ερωτική ζωή, αλλά οι σχέσεις δεν αναμένεται να έχουν ιδιαίτερη διάρκεια. Απλά απολαύστε τες, όσο θα διαρκούν.

Η Νέα Σελήνη στον Τοξότη στις 13 Δεκεμβρίου ενεργοποιεί τον 4ο ηλιακό σας οίκο, σηματοδοτώντας μια θετική περίοδο να βάλετε σε τάξη τις σκέψεις σας, να κάνετε σχέδια και να υλοποιήσετε τις αλλαγές στον χώρο σας που σχεδιάζετε. Σχέσεις με την οικογένεια, τα παιδιά και συγγενικά πρόσωπα μπορούν να βελτιωθούν.

Η Πανσέληνος στον Καρκίνο στις 27 Δεκεμβρίου, στον 11ο ηλιακό σας οίκο (φιλία, ομάδες και κοινωνική δράση), σημαίνει ότι η επαγγελματική και φιλική επικοινωνία θα σας απορροφήσει στα τέλη του χρόνου. Συμφιλιωθείτε με ένα άτομο που έχετε τσακωθεί εδώ και καιρό. Η ειλικρίνεια εκτιμάται πάντοτε και μπορεί να οδηγήσει πολύ πιο γρήγορα στην εξομάλυνση των σχέσεων.

 

Ευνοϊκές μέρες για τον Δεκέμβριο:2, 6, 23, 29, 31

Δυσμενείς μέρες για τον Δεκέμβριο:9, 15, 27, 28

 

 Ευτυχισμένος ο καινούργιος χρόνος! Χαρούμενο, ειρηνικό και δημιουργικό 2024!

Παραγγείλτε τώρα και θα λάβετε στο e–mail σας σε έξι εργάσιμες μέρες τον αναλυτικό γενέθλιο χάρτη σας από την αστρολόγο Αλίντα Κανάκη. Στις 18-20 σελίδες που θα σας αποσταλούν, θα βρείτε ανάλυση της προσωπικότητας και του χαρακτήρα σας, της καριέρας, των υλικών αποκτημάτων, των αισθηματικών και του κάρματος σας.Αγορά γενέθλιου αστρολογικού χάρτη από την Αλίντα Κανάκη

 

Περισσότερα άρθρα
Load More In Μηνιαίες προβλέψεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Κριός – Μηνιαίες προβλέψεις Ιουλίου 2024

Επαγγελματικά – Οικονομικά Μέσα στον Ιούλιο θα αισθάνονται οι Κριοί σαν συμπιεσμένο ελατήρ…