Παρθένος – Μηνιαίες προβλέψεις Ιουλίου 2023

Επαγγελματικά – Οικονομικά

 

Μέχρι τις 23 Ιουλίου θα ενεργοποιεί ο Ήλιος τον 11ο οίκο του ωροσκοπίου σας, αυτόν που αφορά τις φιλικές σας σχέσεις, τις ομάδες που δραστηριοποιείστε και την κοινωνική σας διάδραση γενικότερα. Το διάστημα αυτό θα έχετε πολλές και εξαιρετικές ευκαιρίες να αποδράσετε από την καθημερινότητα και την ρουτίνα και να διασκεδάσετε με φιλικά πρόσωπα. Είναι το διάστημα που δεν αντέχετε την μοναξιά και την κλεισούρα του σπιτιού και σας γοητεύουν ασυνήθιστα για σας πράγματα. Θα είστε πιο κοινωνικοί, θα έχετε δημιουργικές ιδέες και ίσως ασχοληθείτε με ένα φιλανθρωπικό έργο. Οι μεγαλύτερες ηλικίες του ζωδίου σας ίσως να περάσετε περισσότερο χρόνο με τα εγγόνια σας, ακολουθώντας τα στις δραστηριότητες τους. Στις 23 του μήνα όμως μετακινείται στο ζώδιο του Λέοντα και στον 12ο ηλιακό σας οίκο και το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα αναμένεται να είστε ακόμη πιο εξωστρεφείς, να αγαπάτε τις παρέες και τις διασκεδάσεις, να βρίσκεστε στο επίκεντρο της δράσης και να απολαμβάνετε την ζωή. Το χρονικό διάστημα μεταξύ 12 και 25 Ιουλίου η πιθανότητα να αντιμετωπίσετε δύσκολες καταστάσεις αυξάνεται κατακόρυφα και συνιστάται προσοχή και εγρήγορση. Κατανέμετε επίσης σωστά τις δυνάμεις σας για να μην εξαντληθείτε από τις πολλές υποχρεώσεις κοινωνικής ή επαγγελματικής φύσης. Ο Ερμής θα βρίσκεται μεταξύ 11 και 28 του μήνα στον 12ο οίκο του ωροσκοπίου σας και στο ζώδιο του Λέοντα, συνιστώντας να είστε αυτάρκεις στις δράσεις σας, για να έχετε το αποτέλεσμα που επιθυμείτε. Είναι ένα χρονικό διάστημα που δεν σας ευνοεί η συλλογική δουλειά. Κατά τις τελευταίες μέρες του μήνα, κατά τις οποίες περνάει ο Ερμή στο ζώδιο σας, αναδεικνύεται στο εξής η προσωπική σας δουλειά και θα έχετε πολλές περισσότερες ευκαιρίες για νέες δράσεις. Επικεντρώστε την προσοχή σας στις κινήσεις των ανταγωνιστών σας, γιατί θα είναι πολλοί και ισχυροί. Όσο θα διέρχεται ο Ερμής τον 12ο οίκο σας, μπορεί να ξεκαθαρίσει κάτι που υποψιαζόσασταν ότι συμβαίνει πίσω από την πλάτη σας.

 

Αισθηματικά – Κοινωνικά

 

Η Αφροδίτη θα συνεχίσει καθ’ όλη την διάρκεια του μήνα την διέλευση της στο ζώδιο του Λέοντα και στον 12ο οίκο σας (μυστικά, απόκρυφα, ψυχική υγεία και ψυχολογία) και στις 23 Ιουλίου βρίσκεται σε στάση για να γυρίσει ανάδρομη για τις επόμενες 5 βδομάδες. Από την θέση της αυτή αγγίζει τον βαθύτερο συναισθηματικό σας κόσμο. Μόνο που το ενδιαφέρον σας για τις πραγματικές σχέσεις θα είναι περιορισμένο και θα φαντασιώνεστε ιδανικές καταστάσεις. Είναι μια φάση που θα βυθίζεστε στον κόσμο των ονείρων και των φαντασιώσεων, βλάπτοντας έτσι τις σχέσεις σας. Θα υπάρξει από την πλευρά σας ψυχική απομάκρυνση από το ταίρι σας και επειδή αυτό δεν θα μπορεί να ανταποκριθεί στις φαντασιώσεις σας, δεν αποκλείονται έριδες και διαπληκτισμοί. Υπό την επίδραση της Αφροδίτης όμως στον 12ο οίκο μπορεί κάποιοι του ζωδίου σας να ξεκινήσετε μια παράλληλη ερωτική σχέση, ενώ δεν αποκλείεται να γυρίσετε ορισμένοι στον προηγούμενο σας σύντροφο. Το τελευταίο δεκαήμερο, κατά το οποίο κινείται ανάδρομα, αυξάνονται οι πιθανότητες προβλημάτων στην σχέση σας, καθώς και επιπλοκών στα οικονομικά σας. Εάν υπάρχουν παράλληλες σχέσεις, η ανάδρομη Αφροδίτη θα τις φέρει στην επιφάνεια. Δεν είναι επίσης η κατάλληλη χρονική περίοδος να ξεκινήσει κανείς μια νέα ερωτική σχέση, ούτε όμως και μια αντίστοιχη επαγγελματική.

 

Τον 5ο ηλιακό σας οίκο ενεργοποιεί η Πανσέληνος στις 3 Ιουλίου στον Αιγόκερω, τον τομέα της ζωής σας που σχετίζεται με την δημιουργικότητα, τον έρωτα και τα παιδιά. Αναμένεται να περάσετε αρκετό χρόνο με τα παιδιά σας ή να αισθανθείτε και σεις παιδί, ας μην το παρακάνετε όμως… Οι μοναχικοί του ζωδίου σας μπορεί να έχουν τις μέρες αυτές ένα νέο ειδύλλιο που θα ξεκινήσει από μια φιλική σχέση. Η Νέα Σελήνη στις 17 Ιουλίου στον Καρκίνο και στον 11ο οίκο του ωροσκοπίου σας (φιλία, ομάδες, κοινωνική διάδραση) θα αυξήσει τις επαφές σας και την πιθανότητα νέων γνωριμιών ή σύναψης καινούργιων επαγγελματικών σχέσεων. Η εργασία σε μια ομάδα ευνοείται και συνιστάται να τίθενται ρεαλιστικοί στόχοι για να αποφευχθούν απογοητεύσεις.

 

Ευνοϊκές μέρες για τον Ιούλιο: 2, 11, 14, 18, 20

Δυσμενείς μέρες για τον Ιούλιο:  9, 22, 26, 28

Περισσότερα άρθρα
Load More In Μηνιαίες προβλέψεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Κριός – Μηνιαίες προβλέψεις Σεπτεμβρίου 2023

  Επαγγελματικά – Οικονομικά Ο Ήλιος ενεργοποιεί το μεγαλύτερο μέρους του Σεπτεμβρίου…