ΠΑΡΘΕΝΟΣ – Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις και τα τυχερά νούμερα Σεπτεμβρίου 2019

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

 

Στον επαγγελματικό τομέα κάνετε πολύ καλή εντύπωση και είστε εξαιρετικά πειστικοί με τους συνομιλητές σας, κάτι που φωτίζει την συνολική εικόνα σας και έχει άμεσο αντίκρισμα στην τσέπη σας. Στις 14 Σεπτεμβρίου ξεκινάει την διέλευση του ο Ερμής, ο κυβερνήτης σας, μέσα από το 2ο ηλιακό σας σπίτι (προσωπικά αποκτήματα και χρήματα από την δουλειά), και τον συνοδεύει η Αφροδίτη, ο κυβερνήτης του 2ου οίκου σας. Στις 23 δε του μήνα ακολουθεί και ο Ήλιος.

 

Οι διελεύσεις αυτές είναι εξαιρετικά ευνοϊκές για το ζώδιο σας και μπορούν να φέρουν μια προαγωγή στο δρόμο σας, να σας ανατεθεί ένα σημαντικό project  ως επικεφαλής μια αμάδας εργασίας ή να βρείτε μια καινούργια δουλειά με ευνοϊκότερες αμοιβές και καλύτερες προοπτικές καριέρας. Για να μπορέσετε να εκμεταλλευτείτε στο μέγιστο τις πλανητικές αυτές όψεις, θα πρέπει να πείσετε ότι έχετε τις διοικητικές ικανότητες που απαιτούνται από τις θέσεις εργασίας που κυνηγάτε!

 

Τα οικονομικά σας παρουσιάζουν μια μάλλον ομαλή πορεία κατά τη διάρκεια του μήνα, τουλάχιστον σε σχέση με τις εισροές, αλλά στο δεύτερο μισό του Σεπτεμβρίου ενδεχομένως να υπάρξουν έκτακτες δαπάνες! Οι δαπάνες αυτές ίσως να αφορούν κάποιον απόγονο σας, ενώ εάν δεν έχετε παιδιά, θα ξεφύγετε εσείς σε καταναλωτικά ξεσπαθώματα, ξοδεύοντας περισσότερα από όσα συνηθίζετε.

 

Για κάποιους από το ζώδιο σας μπορεί να αλλάξουν οι πηγές των εισοδημάτων σας, με αποτέλεσμα να χρειαστεί να αλλάξετε καταναλωτικές συνήθειες, προκειμένου να διατηρήσετε την οικονομική σας ευχέρεια σε λογικά επίπεδα. Εάν έχετε χρέη ή δάνεια, εξοφλήστε τα εάν έχετε την δυνατότητα κατά προτεραιότητα, γιατί αλλιώς θα σας πνίξει το άγχος και η πίεση.

 

 

ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ-ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

 

Η ανάγκη σας για ελευθερία και ανεξαρτησία θα είναι ακόμη πιο έντονη μέσα στον Σεπτέμβριο του 2019! Πολλοί από σας θέλετε να κάνετε ριζικές αλλαγές στην ζωή σας και δεν θέλετε να πέσετε σε ρουτίνα, ούτε όμως και να δεσμευτείτε σε ρομαντικές σχέσεις με συναισθηματικό βάρος, που στην παρούσα φάση δεν θέλετε να κουβαλήσετε. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου σας ούτε που σας περνάει το μήνα αυτό από το μυαλό να δεσμευτείτε… Όσο για τους παντρεμένους, ούτε που θέλουν να θυμούνται ότι έχουν σύντροφο και οικογένεια…

 

Στις 18 Σεπτεμβρίου βρίσκεται σε στάση για να επιστρέψει σε ορθή κίνηση ο Κρόνος, ο κυβερνήτης του οίκου σας του έρωτα και των συναισθηματικών σχέσεων, μια όψη που θα έχει άμεσο αντίκτυπο στις συναισθηματικές σας σχέσεις! Θα ξεκαθαρίσουν σταδιακά πολλά μέσα σας και αυτό θα οδηγήσει σε πολλά ξεκαθαρίσματα στην ζωή σας.

 

Και για τους παντρεμένους θα είναι ένας λίγο περίεργος μήνας ο Σεπτέμβριος.  Στην σχέση θα υπάρξουν διαφορές απόψεων, θα βγουν στην επιφάνεια διαφορές ουσίας και αξιών, θα υπάρξει μια πόλωση στις μεταξύ σας σχέσεις και θα είναι όλο και πιο δύσκολο να συμβιβαστείτε για να προχωρήσετε. Πολύ εύκολα θα μπορούσατε να καταλήξετε με το παραμικρό να κατηγορεί ο ένας τον άλλο. Και είναι γεγονός ότι το ταίρι σας μπορεί να είναι σε γενικές γραμμές απόν από το σπίτι και την σχέση, αλλά και σεις δεν είστε ακριβώς απόλυτα αφοσιωμένοι στην οικογένεια σας…

 

Το κλίμα φαίνεται να επιδεινώνεται μετά τα μέσα του μήνα, με μια διάχυτη δυσαρέσκεια και από τις δύο πλευρές και έντονη γκρίνια, κυρίως για οικονομικά ζητήματα. Η κατάσταση θα είναι αρκετά τεταμένη και η επιστροφή στην ομαλότητα δύσκολη. Το μόνο που μπορείτε να κάνετε είναι να είστε υπομονετικοί και διπλωμάτες, για να μην έχετε εκρήξεις στις μεταξύ σας σχέσεις  με το παραμικρό.

 

Ευνοούνται: Η υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά , Εργασία και υγεία .

Δοκιμάζονται: Προσωπικότητα, προσωπική μας λάμψη , Συνεργασίες, θέματα γάμου .

 

Τυχεροί αριθμοί: 37, 28, 19, 10, 1, 17, 20.

Περισσότερα άρθρα
Load More In Μηνιαίες προβλέψεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Κριός- Μηνιαίες προβλέψεις Ιουνίου 2023

 Επαγγελματικά – Οικονομικά  Τις τρείς πρώτες εβδομάδες του μήνα φιλοξενείται ο Ήλιος στον…