Το τετράγωνο της Σελήνης παρεμβάλει εμπόδια. Για τον λόγο αυτό θα ήταν τουλάχιστον φρόνιμο, αν όχι σωτήριο, να αποφύγεις τις εντάσεις και τις αντιπαραθέσεις, ακόμη και αν αφορούν κεφαλαιώδους σημασίας θέματα. Πρόσεξε  επίσης την αφηρημάδα σου, γιατί μπορεί να γίνει η αιτία λαθών και παραλείψεων που θα σε  εκθέσουν. Αν έχεις νομικές εκκρεμότητες, το τέλος της εβδομάδας απαιτεί επίσης προσεκτικούς, καλά υπολογισμένους και ψύχραιμους χειρισμούς για να μην θέσεις σε κίνδυνο τα συμφέροντα σου.

Το  πέρασμα του Κρόνου από τον  πέμπτο  οίκο σου, σηματοδοτεί κάποια αλλαγή στα ερωτικά σου θέματα.  Ίσως λοιπόν τώρα ξεκαθαρίσει κάποια ερωτική σου σχέση που χρόνιζε αλλά δεν είχε  κάποια  σταθερή  βάση, ίσως συνάψεις  κάποια  σχέση με μεγαλύτερο από εσένα  σε ηλικία άτομο, ή ίσως στραφείς σε άτομα που  μέχρι τώρα είχες αποστραφεί, επειδή τώρα θα προσέξεις τα θετικά τους στοιχεία. Οι ερωτικές σου  σχέσεις απαιτούν από σένα  αρκετή υπομονή και ειλικρινή διάθεση για επικοινωνία και κατανόηση της θέσης του συντρόφου σου. Κάποια θέματα μπορούν με τον τρόπο αυτό να διευθετηθούν και να βρουν τις λύσεις τους, κάποια άλλα ίσως θα πρέπει να τους δώσεις λίγο χρόνο και ενδεχομένως να λυθούν από μόνο τους. Αν είσαι single η εβδομάδα φέρνει έντονη ερωτική δράση! Απόφυγε όμως τις υπερβολές, γιατί μπορεί να είναι η αιτία για τα σημάδια κόπωσης που μπορεί να παρουσιάσει ο οργανισμός σου.

Θετικά επηρεάζονται οι τομείς του γάμου και των συνεργασιών, των φίλων, της δημοσιότητας, της πολιτικής ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς της εργασίας, της υγείας, της θρησκείας, της απομόνωσης, των εχθρών.

Περισσότερα άρθρα
Load More In Εβδομαδιαίες προβλέψεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Εβδομαδιαίες προβλέψεις και τα τυχερά νούμερα από 28 έως 6 Μαρτίου 2022 ΙΙ Από την Αλίντα Κανάκη !

Η πιο απρόβλεπτη όψη του Ήλιου για της εβδομάδας, αν και σε γενικές γραμμές θετική, είναι …