Σκορπιός – Ημερήσιες προβλέψεις Οκτωβρίου 2018

ΔΕΥΤΕΡΑ 1.10.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Μην ασχολείστε με πράγματα ανάξια λόγου και έρχεστε σε κόντρα με συνεργάτες. Εάν πρόκειται για κάτι σημαντικό που θέτει σε κίνδυνο το επαγγελματικό σας μέλλον, η αντιπαράθεση είναι δικαιολογημένη.

ΤΡΙΤΗ 2.10.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ  ΚΑΡΚΙΝΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Πρόκειται για μια ευνοϊκή μέρα αναφορικά με επαγγελματικά ραντεβού ή ανεπίσημες διαβουλεύσεις, μια και το αποτέλεσμα θα είναι υπέρ σας.

ΤΕΤΑΡΤΗ 3.10.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Είναι πολύ πιο εύκολο και συμβατό με την ιδιοσυγκρασία σας να κάνετε μια κατά μέτωπο επίθεση και να διεκδικήσετε με τον πιο σκληρό τρόπο τα κεκτημένα σας, με πιο ήπιας μορφής δράση όμως θα κερδίσετε περισσότερα.

ΠΕΜΠΤΗ 4.10.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Ξύπνησε η Μπουμπουλίνα μέσα σας και κινδυνεύετε να βάλετε φωτιά και να τα κάψετε όλα. Σκεφτείτε όμως εάν έχετε την πολυτέλεια αυτή τη στιγμή να γκρεμίσετε τα πάντα γύρω σας.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 5.10.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ  ΛΕΟΝΤΑ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΑΝΑΔΡΟΜΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ – ΑΝΑΔΡΟΜΗ ΕΩΣ 16/11/18

Νοιώθετε την ανάγκη να αποτραβηχτείτε για λίγο, να ηρεμήσετε και να οργανώσετε τη σκέψη σας. Κάντε το για να μπορέσετε να δείτε τα πράγματα με πιο καθαρή ματιά, πριν κάνετε μεγάλες ζημιές.

ΣΑΒΒΑΤΟ 6.10.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Η διαφάνεια στην επικοινωνία και τις διαβουλεύσεις σας θα είναι ζωτικής σημασίας για την καριέρα σας! Τις απογευματινές ώρες μπορείτε να χαλαρώσετε με αγαπημένα πρόσωπα.

ΚΥΡΙΑΚΗ 7.10.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Η έντονη διαίσθηση και η διορατικότητα σας σώζει από μεγαλύτερες περιπέτειες στο χώρο δουλειάς σας. Προσέξτε όμως την συμπεριφορά σας και δαμάστε τα νεύρα σας το βράδυ, γιατί θα δημιουργήσετε προβλήματα…

ΔΕΥΤΕΡΑ 8.10.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Κρατήστε αποστάσεις από θέματα που δεν σας αφορούν άμεσα και την πιέζετε να υιοθετήσουν τις απόψεις σας, γιατί θα χαλάσετε τις σχέσεις σας χωρίς λόγο.

ΤΡΙΤΗ  9.10.2018 (ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ)

Το πορτοφόλι σας φαίνεται να απολαμβάνει στιγμές μοναδικής δόξας, μια και θα υπάρξουν εισροές που δεν υπολογίζατε και δεν θα είναι ευκαταφρόνητου ύψους!

ΤΕΤΑΡΤΗ 10.10.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ  – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Φαίνεται σαν να καθυστερείτε σκόπιμα την ολοκλήρωση μιας οικονομικής συναλλαγής ή μιας επαγγελματικής συμφωνίας. Εάν δεν συντρέχει σοβαρός λόγος, κλείστε τις υποθέσεις σας!

ΠΕΜΠΤΗ 11.10.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Μην αιφνιδιάζεστε από απρόσμενα γεγονότα, γιατί αυτά μπορούν να σας προσφέρουν το σκαλί που θα πατήσετε για να πετύχετε τους στόχους σας.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 12.10.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Θα πρέπει να ολοκληρώσετε κάτι σημαντικό πρώτα, πριν καταφέρετε να απολύσετε την ηρεμία του σπιτιού σας ή την θαλπωρή της οικογένειας!

ΣΑΒΒΑΤΟ 13.10.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ –ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Η μέρα σας θα χαρακτηριστεί από μια μεγάλη διακύμανση στη διάθεση σας. Στις κακές σας στιγμές όμως μπορεί να γίνετε κυνικοί, εριστικοί και προσβλητικοί με τους γύρω σας. Προσοχή λοιπόν…

ΚΥΡΙΑΚΗ 14.10.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Εάν έχετε φιλοδοξίες στη ζωή, θα πρέπει να τραβήξετε το δρόμο που πιστεύετε ότι θα σας βγάλει στη κορυφή. Δεν θα πρέπει να ξεχνάτε όμως ότι όλα έχουν ένα τίμημα…

ΔΕΥΤΕΡΑ 15.10.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Ίσως να πρέπει να κάνετε κάποιες αλλαγές στα επαγγελματικά σας πλάνα, γιατί αυτό που προγραμματίσετε ή έτσι όπως το φανταζόσασταν φαίνεται να μην σας βγαίνει.

ΤΡΙΤΗ 16.10.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Όσο πιο γρήγορα θα ενεργοποιηθείτε, τόσο πιο γρήγορα θα τελειώσετε τη δουλειά σας. Τα μόνα εμπόδια που υπάρχουν στο δρόμο προς την επιτυχία είναι η δική σας τεμπελιά και η ανεύθυνη συμπεριφορά σας.

ΤΕΤΑΡΤΗ 17.10.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ  ΥΔΡΟΧΟΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Η ψυχολογία σας είναι «κάπως» σήμερα και για να ξεχαστείτε θα το ρίξετε στα ψώνια. Μην το παρακάνετε όμως, γιατί θα κλαίτε με μαύρο δάκρυ…

ΠΕΜΠΤΗ 18.10.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Ίσως να πρέπει να αφιερώσετε αρκετό από το χρόνο σας να ενημερώσετε νέους συναδέλφους στα καθήκοντα τους, κάτι που σας φέρνει στα πρόθυρα νευρικής κατάρρευσης…

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.10.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Είναι μια πολύ καλή μέρα να έρθετε πιο κοντά στο ταίρι σας, να ξαναβρείτε την χαμένη σας ψυχική επαφή, να απολαύετε ο ένας την παρέα του άλλου και να στηρίξετε ο ένας την προσπάθεια του άλλου.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.10.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Είστε επιφυλακτικοί και κριτικοί σε όσα διαμείβονται σήμερα στο χώρο δουλειάς και αυτό θα σας βοηθήσει να πάρετε αποστάσεις από όσα συμβαίνουν γύρω σας.

ΚΥΡΙΑΚΗ 21.10.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Φαίνεται ότι τα μακροπρόθεσμα επαγγελματικά σας σχέδια έρχονται σε αντίθεση με τις επιδιώξεις ή τα συμφέρονται του συντρόφου σας, κάτι που θα φέρει ένταση στη σχέση σας.

ΔΕΥΤΕΡΑ 22.10.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Συνήθως είστε σταθεροί και ακλόνητοι στις απόψεις και τις πεποιθήσεις σας, αλλά σήμερα μπορεί να σας παρασύρει κάποιο πρόσωπο και να βρεθείτε προ απροόπτου…

ΤΡΙΤΗ 23.10.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Μερικές φορές, ιδίως όταν βαριέστε, είστε απόλυτα ανεύθυνοι και επιπόλαιοι στις αποφάσεις σας. Μια τέτοια επιπόλαια ή ανεύθυνη επιλογή βρέθηκε σήμερα μπροστά σας και πρέπει να τη διαχειριστείτε!

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.10.2018 (ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ)

Σήμερα κερδίζεται με το σπαθί σας αυτό που αξίζετε, για το οποίο έχετε εργαστεί πολύ σκληρά! Μια σημαντική για σας συμφωνία ολοκληρώνεται.

ΠΕΜΠΤΗ 25.10.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Ημέρα κατά την οποία προσφέρεται η καλλιέργεια επαφών με άτομα που βρίσκονται μακριά ή έχουν διαφορετική κουλτούρα από σας, τα οποία μπορεί να σας βοηθήσουν να δείτε μέσα από διαφορετικό πρίσμα την πραγματικότητα.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.10.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Μια θαυμάσια μέρα η σημερινή, τουλάχιστον στο πρώτο της μισό για να απολαύσετε την συναναστροφή του συντρόφου σας. Προς το βράδυ ωστόσο θα υπάρξει μια αιφνίδια επιδείνωση της ατμόσφαιρας…

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.10.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Δεν θα είναι μια ήρεμη και πετυχημένη μέρα η σημερινή. Αποφύγετε βίαια ξεσπάσματα, καινούργια επαγγελματικά ανοίγματα, ακόμη και υπογραφές συμβολαίων ή συμβάσεων.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.10.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Δεν είναι μόνο ο επαγγελματισμός και τα λοιπά τυπικά επαγγελματικά σας προσόντα που θα κρίνουν την επιτυχία του έργου σας. Ένα γυναικείο πρόσωπο θα παίξει καταλυτικό ρόλο!

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.10.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Η μέρα προσφέρεται για έναν επανέλεγχο της κατάστασης και κάποιες επικαιροποιήσεις των σχεδίων δράσης σας. Ασχοληθείτε με τα τρέχοντα μικροπροβλήματα που μαζεύονται στο διάβα σας…

ΤΡΙΤΗ 30.10.2018 (ΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Η σχολαστική και επίπονη δουλειά του τελευταίου καιρού δεν θα τύχη της ανταπόκρισης που περιμένατε και αυτό θα σας πληγώσει βαθιά…

ΤΕΤΑΡΤΗ 31.10.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Ένα γυναικείο πρόσωπο με τις πολλές ιδιοτροπίες του θα φέρει τα πάνω κάτω σε μια κατά τα άλλα ήρεμη μέρα! Φρόνιμο θα ήταν να μην αντιδράσετε όσο δυναμικά θα θέλατε…

Περισσότερα άρθρα
Load More In Ημερήσιες προβλέψεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Ιχθείς – Ημερήσιες προβλέψεις Απριλίου 2024

Δευτέρα 01.04.2024 (Σελήνη στον Αιγόκερω – σε χάση) Κάποια προδοσία, μικρή ή μεγαλύτερη θα…