Τίγρης 2018

Έτη: 2010, 1998, 1986, 1974, 1962, 1950, 1938, 1926, 1914

Το κινέζικο έτους του Κίτρινου Σκύλου θα απαιτήσει πολύ μεγάλη προσπάθεια από εσάς και αρκετή ενέργεια, καθώς θα είναι μια δύσκολη χρονιά! Θα συνεχίσετε με την αποφασιστικότητα που σας διακρίνει να κάνετε τα βήματα σας στο δρόμο που έχετε χαράξει και να πλησιάζετε σταδιακά στην επιτυχία των στόχων σας. Καθώς ο Σκύλος θα κυβερνά για τους επόμενους 12 μήνες τον κόσμο μας, πολλοί καινούργιοι δρόμοι αναμένεται να ανοίξουν μπροστά σας. Αποφύγετε το ρίσκο να αλλάξετε πορεία, ελπίζοντας σε μεγαλύτερα κέρδη ή επιτυχίες. Ο Σκύλος απεχθάνεται τα ρίσκα και αγαπά την απλότητα και την ευθύγραμμη πορεία. Και αυτό είναι ακριβώς που θα πρέπει να κάνετε. Να ακολουθήσετε μια ευθύγραμμη, συνετή πορεία!

Δυσκολίες θα υπάρξουν, επίσης και εμπόδια στο δρόμο σας, αλλά τουλάχιστον θα ξέρετε που θέλετε να καταλήξετε και δεν θα πελαγοδρομείτε. Όταν καταφέρετε όμως να κατακτήσετε όσα πραγματικά αξίζετε, τότε θα είστε σε θέση να το γιορτάσετε όμως σας αξίζει! Και μόλις καταλαγιάσει η γιορταστική ατμόσφαιρα, θέστε τους επόμενους στόχους σας. Κατά την χρονιά του Σκύλου δεν θα σας λείψουν οι πρωτότυπες και δημιουργικές ιδέες, δεν είναι όμως βέβαιο ότι θα σας έχουν μείνει αρκετές δυνάμεις, ώστε να ξεκινήσετε το κυνήγι από την αρχή. Φυλάξτε τα σχέδια σας για λίγο αργότερα, για όταν θα αισθανθείτε έτοιμοι για την επόμενη εξόρμηση σας.

Όσοι ανήκουν στο κινέζικο ζώδιο του Τίγρη θα πρέπει να μάθουν να ελέγχουν την αυθόρμητη φύση τους! Γιατί σε δεδομένη χρονική στιγμή μπορεί να ρισκάρετε οικογένεια, φιλίες και ότι άλλο μπορεί να είναι σημαντικό για τη ζωή σας. Και ναι μεν είστε εξαιρετικά ικανοί και μόνοι σας, αλλά αποκομμένοι από τις σχέσεις σας δεν θα καταφέρετε και πολλά… Μέσα στο πρώτο εξάμηνο του έτους θα πρέπει να μάθετε να διαχωρίζετε προσωπική και επαγγελματική ζωή, να αφήνετε τα προβλήματα της δουλειάς πίσω σας όταν μπαίνετε στο σπίτι και να αφιερώνετε χρόνο στα μέλη της οικογένειας σας.

Κατά τη διάρκεια του έτους του Κίτρινου Σκύλου, η προσωπική και αισθηματική ζωή των Τίγρεων θα είναι επαρκώς προστατευμένη! Υπάρχει το ενδεχόμενο να εμφανιστεί κάποιος διεκδικητής του συντρόφου σας, δεν πρέπει όμως να πανικοβληθείτε, γιατί γνωρίζετε τους τρόπους να τον κρατήσετε κοντά σας. Πρέπει απλά να ενεργοποιηθείτε έγκαιρα. Ο τρίτος της σχέσης σας δεν θα είναι σε θέση να χαλάσει τη σχέση ή τον γάμο, εάν δείξετε στο ταίρι σας πόσο μεγάλη σημασία έχει για τη ζωή σας! Όσο για τους αδέσμευτους, έχετε συνηθίσει να αντιμετωπίζετε το αντικείμενο του πόθου  σας σαν θήραμα, μέσα στο  2018 όμως θα πρέπει να αλλάξετε τακτική και συμπεριφορά. Μη φοβάστε να δείξετε τον ρομαντισμό που κρύβετε, γιατί δεν πρόκειται να μεταβληθείτε από κυνηγός σε θήραμα.

Και εάν στην προσωπική σας ζωή θα πρέπει να βάλετε λίγο ρομαντισμό στη καθημερινότητα σας, στην επαγγελματική σας ζωή το χαρακτηριστικό του κυνηγού είναι αυτό που θα σας φέρει τις επιτυχίες. Συνεργάτες ή συνεταίροι είναι πολύ πιθανόν να σας δημιουργήσουν προβλήματα στον επαγγελματικό χώρο, και θα πρέπει να μάθετε να ξεχωρίζετε τους επικίνδυνους τύπους από μακριά. Μόλις απαλλαγείτε από αυτούς θα μπορέσετε να κατακτήσετε τους θριάμβους που δικαιούστε! Οι επιτυχίες όμως ή ο θρίαμβος δεν θα έρθει εν μια νυκτί, αλλά θα είναι αποτέλεσμα μακροχρόνιας προσπάθειας, και ως εκ τούτου απόλυτα αναμενόμενος. Κατά το πρώτο εξάμηνο του έτους θα κλιθείτε να δουλεύετε ακατάπαυστα, από τη στιγμή όμως που θα καταφέρτε να εκπληρώσετε τους στόχους σας, αφιερώστε χρόνο στον εαυτό σας και στους δικούς σας ανθρώπους. Το δεύτερο μισό του χρόνο καλό θα ήταν να το αφιερώσετε στην ξεκούραση και στην αποκατάσταση των δυνάμεων σας.

Ένα ταιριαστό δώρο για τις πολύ μεγάλες προσπάθειες σας θα ήταν για το ζώδιο σας μια καλή οικονομική ανταμοιβή! Και αυτό θα συμβεί από την στιγμή της επίτευξης των στόχων σας και μετά. Θα έχετε την παρόρμηση να κακομάθετε τον εαυτό σας και τα αγαπημένα σας πρόσωπα, κάτι τέτοιο όμως απαιτεί μεγάλα έξοδα. Και εάν κάνετε τα έξοδα αυτά, θα ξαναγυρίσετε στο σημείο μηδέν από όπου ξεκινήσατε…  Για να πετύχετε μια οικονομική σταθερότητα, θα πρέπει να επενδύσετε το πιθανό κεφάλαιο, αντί να το εξανεμίσετε σε καταναλωτικές δαπάνες, ώστε να σας δίνει έσοδα. Γιατί εάν καταφέρετε να δημιουργήσετε ένα μαξιλαράκι ασφαλείας στην τράπεζα, θα πάψετε να ανησυχείτε για το μέλλον, επενδύοντας χρόνο και δημιουργικές ιδέες στην βελτίωση της θέσης σας!

Καλό και δημιουργικό 2018!

Αλίντα Κανάκη

Μήτρας Δημήτρης

Περισσότερα άρθρα
Load More In Κινέζικο ωροσκόπιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Αρουραίος 2024 || Ετήσιες προβλέψεις κινέζικου ωροσκοπίου

 Στο κινέζικο ζώδιο του Αρουραίου ανήκουν όσοι έχουν γεννηθεί τις χρονιές που παρατίθενται…