ΤΑΥΡΟΣ – ΜΗΝΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2018

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΚΑΡΙΕΡΑ 

 

Το πρώτο δεκαήμερο του μήνα είναι γεμάτο ευκαιρίες στα επαγγελματικά σας! Θα υπάρξουν πολλές επαφές, επαγγελματικές συναντήσεις, ίσως και επαγγελματικά ταξίδια και θα είστε πάρα πολύ κοντά να κλείσετε μια νέα συνεργασία, που είτε θα σας αλλάξει την επαγγελματική ρότα ή θα αποτελέσει την απαρχή για επεκτάσεις. Θα πρέπει όμως να είστε πάρα πολύ προσεκτικοί καθ όλη την διάρκεια των διαπραγματεύσεων, ώστε να είστε σίγουροι ότι οι όροι σας συμφέρουν. Ωστόσο δεν είναι η κατάλληλη εποχή να οριστικοποιήσετε με βιασύνη οικονομικές συμφωνίες, γιατί λίγο αργότερα θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λανθασμένες εκτιμήσεις. Προς τα τέλη του μήνα η ατμόσφαιρα αρχίζει και καθαρίζει και μπορείτε πια με μεγαλύτερη ασφάλεια να πάρετε οριστικές αποφάσεις.

Τα έξοδα σας θα είναι διογκωμένα κατά το πρώτο μισό του Σεπτεμβρίου, θα πρέπει όμως να παραμείνετε ψύχραιμοι και να μην κάνετε κινήσεις πανικού. Περιορίστε κατά το δυνατό τα έξοδα σας μέχρι να φανεί κάποιο φως στην άκρη του τούνελ. Μετά τα μισά του Σεπτεμβρίου αρχίζουν σταδιακά τα έσοδα σας να αυξάνονται και να αποκαθίσταται εν μέρει η ισορροπία. Τα καλά νέα ωστόσο θα έρθουν μέσα στον Οκτώβριο.

 

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ – ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

 

Λίγο περίεργα θα κυλήσει ο Σεπτέμβριος για τα συναισθηματικά των δεσμευμένων, μια και θα υπάρξουν αρκετές στιγμές που θα αναρωτηθείτε εάν είναι σοφό να παραμείνετε στην σχέση που έχετε, εάν πραγματικά σας προσφέρει όλα όσα έχετε ανάγκη. Εάν η σχέση είναι μακροχρόνια και δεν αντιμετωπίζετε ιδιαίτερα και σημαντικά προβλήματα, καλό θα ήταν μέσα από μια ήρεμη συζήτηση με τον/την σύντροφό σας να προσπαθήσετε να ξεκαθαρίσετε τα όσα σκέφτεστε ή αισθάνεστε. Εάν πρόκειται για μια πρόσφατη σχέση ή έναν έρωτα του καλοκαιριού, η πρώτη πραγματική δοκιμασία θα έρθει γύρω στην περίοδο της Πανσελήνου. Εκεί θα φανεί εάν έχει τα εχέγγυα να αντέξει στο χρόνο.

Για τους ελεύθερους, δεν είναι ίσως μια καλή εποχή να ξεκινήσετε μια νέα ερωτική σχέση, γιατί εσείς οι ίδιοι δεν είστε αυτή την περίοδο σε θέση να επενδύσετε τόση ενέργεια, όση χρειάζεται μια καινούργια σχέση, καθώς σας απορροφούν τα επαγγελματικά σας. Διατηρήστε τις γνωριμίες σας στην σφαίρα του εφήμερου και περάστε απλά καλά. Ανακατατάξεις ίσως υπάρξουν σε φιλικό επίπεδο, καθώς θα αισθανθείτε ότι κάποια άτομα δεν αξίζει να βρίσκονται πλέον στο πλευρό σας. Μην κάνετε όμως παρορμητικές κινήσεις, γιατί μπορεί να αδικήσετε άτομα που σας στάθηκαν στα δύσκολα.

Περισσότερα άρθρα
Load More In Μηνιαίες προβλέψεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Κριός – Μηνιαίες προβλέψεις Φεβρουαρίου 2024

Επαγγελματικά – Οικονομικά   Μέχρι τις 19 Φεβρουαρίου θα ενεργοποιεί ο Ήλιος τον 11ο …