Ταύρος – Ημερήσιες προβλέψεις Δεκεμβρίου 2021

Τετάρτη 01.12.2021 (Σελήνη στον Ζυγό – σε χάση)

(Ποσειδώνας ορθόδρομος στους Ιχθείς – Ανάδρομος από 25.04.21)

Νέες προοπτικές ανοίγονται,  τόσο στον αισθηματικό όσο και στον επαγγελματικό τομέα. Ορισμένες προοπτικές για καλυτέρευση της αισθηματικής σας ζωής αρχίζουν να ξεπροβάλλουν σήμερα.

Πέμπτη 02.12.2021 (Σελήνη στον Σκορπιό – σε χάση)

Νέες ευκαιρίες και προτάσεις για συνεργασίες ή συνεταιρισμούς θα σας γεμίσουν με αισιοδοξία! Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες και κρατήσετε χαμηλούς τόνους, αποφεύγοντας να κοινοποιήσετε τα σχέδια σας, γιατί ο περίγυρος σας καραδοκεί να σας υπονομεύσει.

Παρασκευή 03.12.2021 (Σελήνη στον Σκορπιό – σε χάση)

Το πλανητικό σύστημα σήμερα ευνοεί το αισθηματικό τομέα. Όσοι είστε μόνοι/μόνες  θα υπάρξουν ευκαιρίες για να κάνετε ένα καινούργιο ερωτικό ξεκίνημα, όμως στο τέλος θα προτιμήσετε να έχετε την ελευθερία σας να κινείστε όπως θέλετε.

Σάββατο 04.12.2021 (Νέα Σελήνη-Έκλειψη Ήλιου στον Τοξότη)

Κινηθείτε με δυναμισμό την σημερινή μέρα. Κάποιοι από τον οικογενειακό σας περιβάλλον έχουν αντιρρήσεις για τη σχέση σας. Κάντε υπομονή και μην οξύνετε τα πράγματα, γιατί έτσι και αλλιώς θα κάνετε αυτό που σας ικανοποιεί και σας εκφράζει.

Κυριακή 05.12.2021 (Σελήνη στον Τοξότη – σε γέμιση)

Νέες ευκαιρίες και προτάσεις θα σας γεμίσουν με αισιοδοξία, αν εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες και κρατήσετε χαμηλούς τόνους.  Με υπομονή θα χαρείτε σύντομα αισθηματικές εξελίξεις και βελτίωση των οικονομικών σας.

Δευτέρα 06.12.2021 (Σελήνη στον Αιγόκερω– σε γέμιση)

Αποφύγετε αψυχολόγητες ενέργειες και μη διαφωνείτε με άτομα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος. Φροντίστε οι αποφάσεις σας να είναι προσεκτικές και μεθοδικές ώστε να αποφύγετε τυχόν αντιπαραθέσεις .

Τρίτη 07.12.2021 (Σελήνη στον Αιγόκερω – σε γέμιση)

Μην ξοδεύετε ασυλλόγιστα τα χρήματα σας σε καταναλωτικές δαπάνες εν είδη ψυχοθεραπείας. Ως προς τα αισθηματικά σας, φερθείτε ρεαλιστικά αν θέλετε ο σύντροφος σας να εκφράσει τα συναισθήματα του.

Τετάρτη 08.12.2021 (Σελήνη στον Υδροχόο – σε γέμιση)

Από πλευράς υγείας και εργασίας θα σημειωθεί η βελτίωση που εύχεστε και ελπίζετε, αρκεί να έχετε υπομονή. Και τα οικονομικά σας θα πάνε καλύτερα, αρκεί να σταματήσετε να σπαταλάτε σε ανώφελες δαπάνες τα εισοδήματα σας.

Πέμπτη 09.12.2021 (Σελήνη στον Υδροχόο – σε γέμιση)

Εκτός από εσωτερική αναταραχή και εκνευρισμό, αρνητικά θα είναι και τα επαγγελματικά σας θέματα. Προσπαθήστε να βάλετε σε μια τάξη ζητήματα που έχουν να κάνουν με το οικογενειακό σας περιβάλλον.

Παρασκευή 10.12.2021 (Σελήνη στους Ιχθείς – σε γέμιση)

Συζητήστε τα προβλήματα σας με άτομα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος, φροντίστε όμως να κατεβάστε τους τόνους και να αποφύγετε λογομαχίες. Μόνο μέσα από μια ειλικρινή και ήρεμη συζήτηση μπορούν να βρεθούν λύσεις.

Σάββατο 11.12.2021 (Σελήνη στους Ιχθείς – σε γέμιση)

Και σήμερα φροντίστε να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας και να κρατήσετε χαμηλούς τόνους. Στο επαγγελματικό περιβάλλον φαίνεται να υπάρχει μια υποβόσκουσα ένταση, που καλά θα κάνετε να την αγνοήσετε.

Κυριακή 12.12.2021 (Σελήνη στον Κριό – σε γέμιση)

Εκτιμήστε σωστά την κατάσταση και μην αγχώνεστε με τη συμπεριφορά του συντρόφου σας. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να ξεκαθαρίσετε με το ταίρι σας και να του δώσετε να καταλάβει ότι κινείται λάθος!

Δευτέρα 13.12.2021 (Σελήνη στον Κριό – σε γέμιση)

Προσπαθήστε να ταχτοποιήστε τις διαφορές που θα προκύψουν στον επαγγελματικό τομέα με ηρεμία και αποφύγετε εντάσεις και λογομαχίες που το μόνο που θα καταφέρουν είναι να οξύνουν τα πνεύματα και να πολώσουν το κλίμα.

Τρίτη 14.12.2021 (Σελήνη στον Ταύρο– σε γέμιση)

Η αρνητική στάση του συντρόφου σας στα μελλοντικά σας σχέδια ίσως σας γεμίσει με ανασφάλειες και άγχος. Κάντε υπομονή, εξηγήσετε τις θέσεις και απόψεις σας, και τα πράγματα θα καλυτερεύσουν πολύ σύντομα.

Τετάρτη 15.12.2021 (Σελήνη στον Ταύρο – σε γέμιση)

Ερωτευθείτε, διασκεδάστε, χαρείτε, είναι η κατάλληλη εποχή για να βρείτε επιτέλους το ταίρι σας  Οργανώστε τα επαγγελματικά σας και μη σπαταλάτε το χρόνο σας σε ανούσια πράγματα.

Πέμπτη 16.12.2021 (Σελήνη στους Ταύρο – σε γέμιση)

Γίνετε πιο αισιόδοξοι και δεχτείτε τη συμπαράσταση των φίλων σας. Τολμήστε καινούργιες κοινωνικές συναναστροφές και ίσως να χαλαρώσετε και να κάνετε γνωριμίες που θα σας βοηθήσουν να βρείτε λύσεις σε πιεστικά σας προβλήματα.

Παρασκευή 17.12.2021 (Σελήνη στους Διδύμους – σε γέμιση)

Ηρεμήστε και εκτιμήστε σωστά την κατάσταση στα αισθηματική σας, αποφεύγοντας εντάσεις και σκηνές ζηλοτυπίας. Αποφασίστε πρώτιστα τι είναι αυτό που θέλετε από τη σχέση σας, ώστε να ξεκαθαρίσετε την θέση σας στον σύντροφό σας.

Σάββατο 18.12.2021 (Σελήνη στους Διδύμους – σε γέμιση)

Η παρεμβολή κάποιου τρίτου δεν θα αποδώσει τα αναμενόμενα και δεν είναι καθόλου απίθανο μάλιστα να περιπλέξει χειρότερα τα πράγματα. Κάντε συζητήσεις για επαγγελματικά θέματα και διευθετήστε οικονομικές εκκρεμότητες.

Κυριακή 19.12.2021 (Πανσέληνος στους Διδύμους )

(Αφροδίτη ανάδρομη στον Αιγόκερω – Ανάδρομη έως 29.01.22)

Ευχάριστα γεγονότα όσον αφορά  την κοινωνική και επαγγελματική σας άνοδο θα φέρουν χαρά και αισιοδοξία στην ζωή σας. Νέες ευκαιρίες θα παρουσιαστούν, βγάζοντας σας από την απαισιόδοξη διάθεση, αναπτερώνοντας το ηθικό σας.

Δευτέρα 20.12.2021 (Σελήνη στον Καρκίνο – σε χάση)

Το πλανητικό σύστημα σας χαλά τη διάθεση και επηρεάζει αρνητικά τις προσδοκίες του επαγγέλματος σας. Φροντίστε οι κινήσεις σας να είναι προσεκτικές και μεθοδικές, ώστε να αποφύγετε τυχόν αντιπαραθέσεις .

Τρίτη 21.12.2021 (Σελήνη στον Καρκίνο – σε χάση)

Μην επιχειρήσετε αλλαγές στον αισθηματικό τομέα, τουλάχιστον όχι χωρίς σοβαρή σκέψη αναφορικά με το που θέλετε να οδηγήσετε τη σχέση σας. Προσοχή στις μετακινήσεις και τα αλκοολούχα ποτά!
Τετάρτη 22.12.2021 (Σελήνη στον Λέοντα – σε χάση)

Στα επαγγελματικά οι εξελίξεις θα είναι πολλές και απαιτείται ψυχραιμία και αποφυγή σπασμωδικών κινήσεων από την πλευρά σας. Οι απαισιόδοξες σκέψεις και οι αρνητικότητα θα χαλάσουν τη διάθεση του συντρόφου σας.

Πέμπτη 23.12.2021 (Σελήνη στον Λέοντα – σε χάση)

Οι απογευματινές ώρες σήμερα θα φέρουν ένταση και αρνητικό κλίμα. Αποφύγετε λογομαχίες με το ταίρι σας ή έναν συνεταίρο/συνεργάτη, γιατί η ένταση δεν μπορεί να οδηγήσει παρά μόνο σε προβλήματα που δεν έχετε ανάγκη.

Παρασκευή 24.12.2021 (Σελήνη στην Παρθένο – σε χάση)

Ότι εκκρεμότητες έχετε, καλά θα κάνετε να τις τακτοποιήσετε με τις θετικές επιρροές των άστρων της σημερινής ημέρας. Χαρίσετε στο σύντροφό σας  ρομαντικές στιγμές γεμάτες από αγάπη και τρυφερά συναισθήματα.

Σάββατο 25.12.2021 (Σελήνη στην Παρθένο – σε χάση)

Απρόοπτες εξελίξεις προς όφελος σας στον οικονομικό τομέα προοιωνίζει η μέρα! Μια συμφωνία θα σημαδέψει στη μελλοντική σας επαγγελματική και κοινωνική άνοδο, καθώς και την βελτίωση της οικονομικής σας κατάστασης.

Κυριακή 26.12.2021 (Σελήνη στην Παρθένο – σε χάση)

Αισθηματικές συγκρούσεις, ένταση και αρνητικό κλίμα θα επικρατήσει τόσο στον αισθηματικό όσο και στον επαγγελματικό τομέα. Χρειάζεται προσεκτικούς χειρισμούς για να μην χάσετε τον έλεγχο των καταστάσεων.

Δευτέρα 27.12.2021 (Σελήνη στον Ζυγό– σε χάση)

Η αισθηματική σας ζωή θα παρουσιάσει ένταση, απρόοπτα και δυσάρεστα γεγονότα εξαιτίας της ανάμιξης τρίτων προσώπων στην προσωπική σας ζωή. Είναι καιρός για μια ειλικρινή συζήτηση με το ταίρι σας!

Τρίτη 28.12.2021 (Σελήνη στον Ζυγό – σε χάση)

Προσοχή στην ένταση και τη νευρικότητα που θα σας δημιουργήσουν συνάδελφοι και προϊστάμενοι. Αποφύγετε λογομαχίες και χειριστείτε τις καταστάσεις με προσοχή, για να μην εκτραχύνετε τα πράγματα.

Τετάρτη 29.12.2021 (Σελήνη στον Σκορπιό – σε χάση)

Ταχτοποιήσετε οικονομικές εκκρεμότητες και θέματα περιουσιακά. Μη διαφωνήσετε με υψηλά ιστάμενα πρόσωπα, γιατί θα είναι εις βάρος σας. Προσπαθήσετε να περάσετε με ήπιους τρόπους τις απόψεις σας, ελπίζοντας για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Πέμπτη 30.12.2021 (Σελήνη στον Σκορπιό – σε χάση)

Τα αισθηματικά σας θα παρουσιάσουν βελτίωση και η επαγγελματική σας άνοδο θα σας ικανοποιήσει πολύ σύντομα. Νέες ευκαιρίες και προτάσεις θα σας γεμίσουν με αισιοδοξία, αρκεί εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες και κρατήσετε χαμηλούς τόνους.

Παρασκευή 31.12.2021 (Σελήνη στον Τοξότη  – σε χάση)

Το πλανητικό σκηνικό υπόσχεται επιτυχίες στον αισθηματικό τομέα. Χαρείτε όμορφες στιγμές με το σύντροφο σας. Στα επαγγελματικά οι εξελίξεις θα είναι πολλές. Θα μπορέσετε αυτές τις μέρες να κλείσετε συμφωνίες που κυνηγούσατε  εδώ και καιρό.

Αλίντα Κανάκη

 

 

 

 

 

 

 

 

Περισσότερα άρθρα
Load More In Ημερήσιες προβλέψεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Κριός- Ημερήσιες προβλέψεις Μαΐου 2024

Τετάρτη 01.05.2024 (Σελήνη στον Υδροχόο – σε χάση) Σήμερα αναμένεται να έρθουν στο προσκήν…