Ταύρος – Ημερήσιες προβλέψεις Σεπτεμβρίου 2021

Τετάρτη 01.09.2021 (Σελήνη στον Καρκίνο – σε χάση)

Σήμερα μπορείτε να αρχίσετε να εργάζεστε για την υλοποίηση των σχεδίων σας, ειδικά σε ατομικό επίπεδο και όχι τόσο αναφορικά με συλλογικά έργα. Θα ήταν σκόπιμο να  ερευνήσετε νέες τεχνολογίες και πρωτοποριακές μεθόδους για την υλοποίηση τους.

Πέμπτη 02.09.2021 (Σελήνη στον Καρκίνο – σε χάση)

Αν νομίζετε ότι θα χρειαστείτε τη βοήθεια του μάνατζερ, του διευθυντή σας, ενός φίλου ή ενός συνάδελφου σας, δεν πρέπει να χάσετε χρόνο και να το κάνετε νωρίς το πρωί. Κατά τη διάρκεια της ημέρας μπορεί να υπάρχουν κάποιες δυσκολίες αναφορικά με τη μεταφορά δεδομένων.

Παρασκευή 03.09.2021 (Σελήνη στον Καρκίνο – σε χάση)

Το πρωί ο κίνδυνος να βρεθείτε σε ένα αδιέξοδο είναι αρκετά υψηλός. Είναι επιθυμητό να κάνετε εκτεταμένα σχέδια και να αναπτύξετε νέες ιδέες. Δεν έχει τόση σημασία οι προοπτικές που φαίνεται να υπάρχουν, όσο το να ασχοληθείτε με το μέλλον σας σοβαρά. 

Σάββατο 04.09.2021 (Σελήνη στον Λέοντα – σε χάση)

Είναι μια αρμονική ημέρα για τους Ταύρους! Μέρος της ενέργειάς σας θα πρέπει να κατευθύνεται προς το μέλλον σας, σε αντισυμβατικές επιχειρήσεις και έργα, καθώς και στην αλληλεπίδραση με τους φίλους σας.  

Κυριακή 05.09.2021 (Σελήνη στον Λέοντα – σε χάση)

Επιφανειακά θα φαίνεστε ήρεμοι και συγκεντρωμένοι στην δουλειά σας.  Μόνο λίγοι στενοί φίλοι και συγγενείς σας θα γνωρίζουν την πραγματική έκταση της συναισθηματικής αναταραχής που περνάτε. 

Δευτέρα 06.09.2021 (Σελήνη στην Παρθένο – σε χάση)

Είναι η τέλεια μέρα για μελέτη, καθώς και για να κάνετε φιλολογικές, καλλιτεχνικές, εμπορικές και διαμεσολάβησες εργασίες. Η βδομάδα σας ξεκινάει ομαλά…

Τρίτη 07.09.2021 (Νέα Σελήνη στην Παρθένο)

Είναι η ημέρα των ενεργητικών δράσεων! Καθοδηγείστε από ενθουσιασμό σήμερα, μπορείτε να πετύχετε πολλές δουλειές του σπιτιού, να κάνετε κάποια άθλημα και να συμμετέχετε ενεργά στις τρέχουσες επιχειρηματικές δράσεις.

Τετάρτη 08.09.2021 (Σελήνη στον Ζυγό – σε γέμιση)

Δεν βιάζεστε σήμερα να πιάσετε δουλειά… Θα θέλατε να είστε σε θέση να απολύσετε λίγη ησυχία και μοναξιά, να ηρεμήσετε με κάποια μουσική ή με μια ωραία βόλτα. 

Πέμπτη 09.09.2021 (Σελήνη στον Ζυγό – σε γέμιση)

Ακούστε τα μηνύματα που σας στέλνει το σώμα σας: Σήμερα ο οργανισμός σας είναι πολύ ευαίσθητος σε οποιαδήποτε παρέμβαση από τον έξω κόσμο. Το στομάχι σας μπορεί να διαμαρτυρηθεί στα ανθυγιεινά τρόφιμα…

Παρασκευή 10.09.2021 (Σελήνη στον Σκορπιό – σε γέμιση)

Η μέρα είναι καλή για την αρμονική έκφραση των φυσικών δεξιοτήτων σας, ειδικά αν είστε γεννημένοι το Μάιο! Μπορείτε να αποδείξτε στον κόσμο τις καλλιτεχνικές σας ικανότητες, να επιδείξετε τα πρακτικά και διοικητικά τα ταλέντα σας, καθώς και το γούστο και το στυλ σας, ως παιδιά της Αφροδίτης

Σάββατο 11.09.2021 (Σελήνη στον Σκορπιό – σε γέμιση)

Θα  πρέπει να δείξετε κάποια αυτοσυγκράτηση στο φαγητό σήμερα, να φροντίσετε να εξοφλήσετε κάποιες μικρές οφειλές σε γνωστούς και φίλους και να τακτοποιήσετε ορισμένα οικονομικά ζητήματα που εκκρεμούν. 

Κυριακή 12.09.2021 (Σελήνη στον Τοξότη – σε γέμιση)

Δεν είναι η κατάλληλη χρονική στιγμή για να κάνετε ένα οικονομικό πείραμα. Οι πληροφορίες που φτάνουν στα χέρια σας θα πρέπει να ελέγχονται για τη εγκυρότητα τους. Διαφορετικά κινδυνεύετε από αποτυχίες μεγάλης κλίμακας. 

Δευτέρα 13.09.2021 (Σελήνη στον Τοξότη – σε γέμιση)

Είναι μια θαυμάσια ημέρα για ενεργητικές δραστηριότητες που αφορούν την οικογένεια σας! Μπορεί να είστε ιδιαίτερα ενθουσιώδεις όταν πρόκειται για τα παιδιά σας, τα χόμπι σας, το γάμο ή την οικογενειακή ψυχαγωγία. Οι  σημερινές επαφές με συγγενείς, γείτονες ή παλιούς φίλους ευνοούνται. 

Τρίτη 14.09.2021 (Σελήνη στον Τοξότη – σε γέμιση)

Θα πρέπει να είστε πιο πειθαρχημένοι, γιατί έχετε την τάση να χαλαρώσετε και να αφεθείτε στην τεμπελιά ή στις κραιπάλες. Οι υποχρεώσεις σας όμως τρέχουν και αν θέλετε να διατηρήσετε την ποιότητα ζωής σας, θα πρέπει να παλέψετε σκληρά…

Τετάρτη 15.09.2021 (Σελήνη στον Αιγόκερω – σε γέμιση)

Πέρα από τη δουλειά και τις ομολογουμένως πολλές υποχρεώσεις και ευθύνες, υπάρχει και η ζωή που πρέπει να ζήσετε. Ζήστε τη στιγμή και χαρείτε τα μικρά πράγματα της καθημερινότητας!

Πέμπτη 16.09.2021 (Σελήνη στον Αιγόκερω – σε γέμιση)

Προσοχή σήμερα γιατί μπορεί να δημιουργηθεί μια δυσάρεστη κατάσταση με ανθρώπους που έχουν θέση εξουσίας στον επαγγελματικό σας χώρο. Δείξτε υπομονή και σοβαρότητα απέναντι στους προϊσταμένους σας.

Παρασκευή 17.09.2021 (Σελήνη στον Υδροχόο – σε γέμιση)

Δεν ευνοούνται τα συμβόλαια και οτιδήποτε σχετίζεται με ακίνητη περιουσία. Καλύτερα να αποφύγετε τέτοιου είδους ασχολίες, γιατί οι επιλογές που θα κάνετε θα είναι εκτός τόπου και χρόνου.

Σάββατο 18.09.2021 (Σελήνη στον Υδροχόο – σε γέμιση)

Στη δουλειά σας θα χρειαστεί να καταβάλετε αρκετή προσπάθεια, αλλά με τις ικανότητες που έχετε, εύκολα θα λύσετε οποιοδήποτε πρόβλημα. Κάπως έτσι πρέπει να λύσετε και το πρόβλημα των οικονομικών σας, που εξακολουθούν να σας αγχώνουν.

Κυριακή 19.09.2021 (Σελήνη στους Ιχθείς– σε γέμιση)

Τα άστρα δεν ευνοούν ιδιαίτερα την υπογραφή συμβολαίων, συμφωνιών και καινούργιων σχέσεων. Φανείτε προνοητικοί και προσεκτικοί σε οτιδήποτε καινούργιο!

Δευτέρα 20.09.2021 (Σελήνη στους Ιχθείς – σε γέμιση)

Η επιθετικότητα σας οφείλετε στην ένταση και σε συσσωρευμένα νεύρα.  Μην θέτετε σε κίνδυνο την καριέρα σας… Αποδίδετε ευθύνες σε ανθρώπους που δεν φταίνε σε τίποτε.

Τρίτη 21.09.2021 (Πανσέληνος στον Κριό)

Ο έρωτας μπορεί να σας απογειώσει αυτή τη χρονική στιγμή! Μια καινούργια γνωριμία θα χτυπήσει την πόρτα σας και θα σας χαρίσει όμορφες στιγμές, δεν είναι όμως βέβαιο ότι θα έχει διάρκεια…

Τετάρτη 22.09.2021 (Σελήνη στον Κριό – σε χάση)

Όσοι είστε μόνοι, κάντε την κίνησή σας σήμερα, γιατί δύσκολα θα σας αντισταθεί κανείς! Οι δεσμευμένοι έχετε σήμερα μια μοναδική ευκαιρία να γοητεύσετε ξανά το ταίρι σας.

Πέμπτη 23.09.2021 (Σελήνη στον Κριό – σε χάση)

Έχετε συσσωρεύσει μεγάλη κούραση. Το πλανητικό σύστημα σήμερα είναι αρκετά πιεστικό. Μια οικονομική απογοήτευση θα σας γεμίσει με άγχος.

Παρασκευή 24.09.2021 (Σελήνη στον Ταύρο – σε χάση)

Έχετε μια στερεή βάση στα επαγγελματικά σας, αυτό μην σας φρενάρει όμως  από το να ψάχνετε καινούργιες επιλογές. Πάρτε πρωτοβουλίες, διαφορετικά χάνετε ενδιαφέρουσες ευκαιρίες.

Σάββατο 25.09.2021 (Σελήνη στον Ταύρο – σε χάση)

Αποφύγετε να εκφράσετε την άποψη σας ή να ενεργήσετε βιαστικά! Ενδεχομένως να προκύψουν οριστικές ρίξεις και να το μετανιώσετε αργότερα.

Κυριακή 26.09.2021 (Σελήνη στους Διδύμους – σε χάση)

Η ένταση είναι αυτή που κυριαρχεί στο ερωτικό παιχνίδι, αλλά οι κανόνες μπορούν εντελώς ξαφνικά να αλλάξουν. Επέλεξε αν θα υποταγείτε ή αν θα αποχωρήσετε από τη σχέση αυτή με το κεφάλι ψηλά.

Δευτέρα 27.09.2021 (Σελήνη στους Διδύμους – σε χάση)

(Ανάδρομος Ερμής στον Ζυγό – Ανάδρομος μέχρι 18.10)

Τα αισθηματικά θέματα θα απασχολήσουν πολλούς σήμερα. Η μέρα δεν είναι και τόσο σπουδαία. Πολλές ευθύνες και αρκετά εμπόδια στον επαγγελματικό τομέα.

Τρίτη 28.09.2021 (Σελήνη στους Διδύμους – σε χάση)

Τα άστρα θα σας φέρουν αισιοδοξία και δημιουργικότητα. Η αισθηματική σας ζωή παρουσιάζει εντάσεις και αντιθέσεις. Τα πράγματα θα φτιάξουν όμως σύντομα.

Τετάρτη 29.09.2021 (Σελήνη στον Καρκίνο – σε χάση)

Καλλιτεχνικές δραστηριότητες και νέες γνωριμίες ευνοούνται! Ερωτικά, κάτι νέο εμφανίζεται! Ζήστε το, με ρεαλισμό και μέτρο, αν κρίνετε ότι το τελευταίο ειδικά είναι απαραίτητο…

Πέμπτη 30.09.2021 (Σελήνη στον Καρκίνο – σε χάση)

Ότι εκκρεμότητες έχετε, καλά θα κάνετε να τις τακτοποιήσετε με τις θετικές επιρροές των άστρων. Χαρίσετε στο σύντροφό σας  στιγμές γεμάτες ρομαντισμό και τρυφερά συναισθήματα.

 

 

 

 

Περισσότερα άρθρα
Load More In Ημερήσιες προβλέψεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Κριός – Ημερήσιες προβλέψεις Σεπτεμβρίου 2023

Παρασκευή 01.09.2023 (Σελήνη στους Ιχθείς – σε χάση) Σας διακατέχει έντονη δημιουργικότητα…