Ταύρος – Μηνιαίες ερωτικές προβλέψεις Μαρτίου

Στον αισθηματικό τομέα τα πράγματα ξεκαθαρίζουν για σας που έχετε μόνιμη σχέση, μια και θα δείτε τις καταστάσεις λίγο πιο αποστασιοποιημένοι και με πιο ξεκάθαρη ματιά. Η περίοδος προσφέρεται για επίλυση διαφορών και προβλημάτων, ώστε να επέλθει ισορροπία στην σχέση σας.  Σ αυτό συντελούν οι διελεύσεις του μήνα , που φέρνουν στην επιφάνεια άλυτα ζητήματα για να επιλυθούν οριστικά, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο!

Οι ελεύθεροι/ες του ζωδίου θα έχουν έναν έντονο κοινωνικά και πολύ ερωτικό Μάρτιο! Κάποιες στιγμές δε η αδρεναλίνη σας θα χτυπήσει κόκκινο, με άτομα που θα γνωρίσετε αυτή την περίοδο. Οι σχέσεις σας αυτές θα μπορούσαν να έχουν διάρκεια, εάν συναφθούν μετά τις 28 του μήνα που ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία. Εκείνο που θα πρέπει να προσέξετε όλοι σας είναι οι καταχρήσεις αυτό το μήνα, μια και η υγεία σας δεν είναι και στα καλύτερα της…

 

Όψεις

 

Η Αφροδίτη σε εξάγωνο δίνει ευκαιρίες στον ερωτικό τομέα χαρίζονταςαρμονία με τον καλύτερο τρόπο. Ο Δίας σε τετράγωνο παρεμβάλει εμπόδια (προσοχή στο δογματισμό και την έλλειψη μέτρου).

 

Η Αλίντα Κανάκη, είναι πάντα δίπλα σου, μέσα από την προσωπική της γραμμή 901 1513 403! για να σου προσφέρει τις πιο αξιόπιστες αστρολογικές προβλέψεις! 

 

Από την Αλίντα Κανάκη στο : www.astrologos.gr

Περισσότερα άρθρα
Load More In Ερωτικές Προβλέψεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Ιχθείς – Μηνιαίες ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις Δεκεμβρίου από την Αλίντα Κανάκη !

Επαγγελματικά – Καριέρα    Πολλές συζητήσεις και παρεξηγήσεις με τα προβλήματα που θα προκ…