ΤΟΞΟΤΗΣ – Ημερήσιες προβλέψεις Απριλίου 2019

ΤΟΞΟΤΗΣ – ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2019

 

ΔΕΥΤΕΡΑ 1.4.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Αποδίδετε χωρίς δεύτερη σκέψη τα όποια προβλήματα που παρουσιάζονται στην ευθύνη των άλλων. Σήμερα θα πρέπει να ασκήσετε την αυτοκριτική σας και να δείτε τα δικά σας λάθη και το δικό σας μερίδιο ευθύνης… Τίποτε δεν είναι δεδομένο στην ζωή και θα πάρετε για μια ακόμη φορά μια γεύση. Θα πληροφορηθείτε κάτι που δεν θα μπορείτε να το πιστέψετε…

 

ΤΡΙΤΗ 2.4.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Μια διαφωνία ή ένα διαπληκτισμός με έναν συνεργάτη μπορεί να πάρει ανεξέλεγκτες διαστάσεις σήμερα, εάν δεν κάνετε και οι δύο ένα βήμα πίσω. Και οι δύο έχετε από την σκοπιά σας δίκιο και θα πρέπει να βρείτε τρόπο συνεννόησης. Βάλτε σε τάξη τις σκέψεις και τις δουλειές σας και ιεραρχήστε τις προτεραιότητες σας στην επαγγελματική ή προσωπική ζωή, εάν θέλετε να έχετε κάποιο αποτέλεσμα.

 

ΤΕΤΑΡΤΗ 3.4.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Δυσκολίες και δυσαρμονίες θα βρεθούν στον δρόμο σας σήμερα! Μην προσπαθήσετε να τις αγνοήσετε, γιατί θα σας ταλαιπωρήσουν περισσότερο. Ασχοληθείτε σοβαρά με ότι προκύψει και λύστε το με αποφασιστικότητα. Μην υπαναχωρείτε ως προς τις ηθικές αξίες και πιστεύω σας, ακόμη και αν έχετε την στήριξη των γύρω σας. Αργά ή γρήγορα θα κλιθείτε να πληρώσετε τις συνέπειες των πράξεων σας.

 

ΠΕΜΠΤΗ 4.4.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ )

Μια επιτυχία που θα υπάρξει σήμερα, σαφώς και δεν θα πρέπει να σας κάνει να χαλαρώσετε τις προσπάθειες σας. Χρειάζεται εγρήγορση και συνεχή πάλη για να τα καταφέρετε. Αντιμετωπίζετε διλήμματα και θα πρέπει να διαλέξετε ανάμεσα στην αλήθεια και το ψέμα. Κατά βάθος ξέρετε τι πρέπει να κάνετε, πάρτε όμως και την συμβουλή ατόμων που εμπιστεύεστε…

 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 5.4.2019 (ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ)

Μια επιτυχία σε επαγγελματικό επίπεδο θα σας χαροποιήσει! Γιορτάστε το αναλόγως, μην χαλαρώνετε όμως τις προσπάθειες σας. Η διάρκεια είναι αυτή που αποδίδει καρπούς. Σε προσωπικό επίπεδο προσπαθήστε να μην πληγώσετε άτομα που αγαπάτε. Θυμηθείτε ότι η γλώσσα κόκαλα δεν έχει και κόκαλα τσακίζει… Προτιμήστε να επενδύσετε στην αγάπη, παρά στο μίσος και την κακία.

 

ΣΑΒΒΑΤΟ 6.4.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Είστε άτομα παθιασμένα και έχετε την τάση να ηγείστε των ανθρώπων που βρίσκονται γύρω σας. Όταν τα πράγματα όμως ξεφύγουν από τον έλεγχο χρειάζεται σκέψη, στρατηγική, και όχι συναίσθημα.  Έχετε την ανάγκη να βρείτε τις ισορροπίες σας μέσα από την απομόνωση. Ρυθμίστε τις υποθέσεις σας με τέτοιο τρόπο ώστε να βρείτε τον χρόνο να το κάνετε.

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 7.4.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Έχετε συνήθως σωστή κρίση, επειδή είστε από τα άτομα που έχουν την δυνατότητα να αντιλαμβάνεστε την συνολική εικόνα του προβλήματος. Σήμερα όμως κινδυνεύετε να πάρετε λάθος δρόμο… Μην σας περνάει από το μυαλό ότι με πλάγιους τρόπους και με αμφίβολης ηθικής πρακτικές θα μπορέσετε να φτάσετε πιο γρήγορα στον στόχο σας. Το Σύμπαν επιβραβεύει, αλλά και τιμωρεί!

 

ΔΕΥΤΕΡΑ 8.4.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Σας απασχολεί η δουλειά σας σε τέτοιο βαθμό που σας απορροφά τελείως. Πάρτε αποστάσεις από κάτι που δεν είναι αποτελεσματικό ή παραγωγικό και αφιερώστε χρόνο και σε άλλου τομείς της ζωής σας. Προσοχή στη διατροφή σας!  Χαλαρώστε και κάντε πράγματα που θα καλυτερεύσουν την εξωτερική σας εμφάνιση. Ταχτοποιήστε εκκρεμότητες

 

ΤΡΙΤΗ 9.4.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Προσοχή στην ένταση και τη νευρικότητα που θα σας δημιουργήσουν συνάδελφοι και προϊστάμενοι σήμερα. Η παρεμβολή κάποιου τρίτου δεν θα αποδώσει τα αναμενόμενα και δεν είναι καθόλου απίθανο μάλιστα να περιπλέξει χειρότερα τα πράγματα. Κάντε συζητήσεις για επαγγελματικά θέματα και διευθετήστε οικονομικές εκκρεμότητες.

 

ΤΕΤΑΡΤΗ 10.4.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

ΔΙΑΣ ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ – ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΜΕΧΡΙ 11.8.2019

Τα άστρα σας κάνουν συναισθηματικά ευαίσθητους και αναζητάτε διαρκώς επιβεβαίωση. Μην νιώθετε ανασφάλεια και μην συγκρίνετε το παρόν με το παρελθόν, γιατί σας πάει πίσω… Η μέρα είναι γεμάτη ένταση και εσείς υπερευαίσθητοι. Ακόμη κι αν έχετε δίκιο αποφύγετε να δώσετε διαστάσεις και φερθείτε συγκρατημένα.

 

ΠΕΜΠΤΗ 11.4.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Δυσκολίες στην επικοινωνία και διαφωνίες λόγω έλλειψης επικοινωνίας θα σας γεμίσουν με εντάσεις και άγχος. Να είστε περισσότερο αισιόδοξοι και θετικοί με τον περίγυρο σας. Τα άστρα θα φέρουν καινούργιες γνωριμίες και ευκαιρίες, τόσο στον αισθηματικό, όσο και στον επαγγελματικό τομέα.

 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 12.4.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Εκνευρισμός και παρεξηγήσεις σήμερα! Δεν είναι εύκολο για σας, αλλά προσπαθήστε να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας. Οικογενειακές υποχρεώσεις σας έχουν επιβαρύνει αρκετά. Το πλανητικό σύστημα σας κάνει να βλέπετε και να αντιμετωπίζετε με καχυποψία τους γύρω σας. Αποφύγετε διαμάχες και λογομαχίες, για να μην κάνετε τα πράγματα χειρότερα από ότι είναι.

 

ΣΑΒΒΑΤΟ 13.4.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Θα κάνετε μια παράλληλη σχέση που θα σας προβληματίσει πολύ. Προσοχή όμως στις ξαφνικές αποκαλύψεις. Στον τομέα της καριέρας σας θα έρθετε σε επαφή με σημαντικά πρόσωπα που θα βοηθήσουν μελλοντικά στα επαγγελματικά με θεαματικό τρόπο.

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 14.4.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Ημέρα οργάνωσης του προσωπικού σας χώρου και ξεκαθαρίσματος. Πετάξτε ή χαρίστε όσα δεν χρειάζεστε, απαλλαγείτε από ότι σας φέρνει άσχημες αναμνήσεις, δημιουργήστε χώρο για τα καινούργια που είναι στον δρόμο.

Η απόρριψη είναι δύσκολο να μην σας επηρεάσει ψυχολογικά. Η ποιότητα της ζωής μας όμως καθορίζεται από την συναισθηματική μας ισορροπία. Μην σκέφτεστε λοιπόν όσα δεν μπορείτε να αλλάξετε και αλλάξτε όσα μπορείτε.

 

ΔΕΥΤΕΡΑ 15.4.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Μπορεί να χρειαστεί να αναβάλετε μια συζήτηση, μια συνάντηση η μια μετακίνηση σήμερα. Αυτό τελικά μπορεί να αποβεί προς όφελος σας, γιατί έτσι θα έχετε την ευκαιρία να σκεφτείτε ακόμη μια φόρα ότι πρέπει να πείτε ή να κάνετε. Ευχάριστα γεγονότα όσον αφορά την κοινωνική και επαγγελματική σας άνοδο θα σας γεμίσουν με αισιοδοξία και ικανοποίηση.

 

ΤΡΙΤΗ 16.4.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Κάτι ιδιαίτερα θετικό θα απογειώσει την διάθεση σας. Μπορεί να αφορά τα επαγγελματικά σας, ίσως όμως και να προέρχεται από τα προσωπικά σας.

Αισθάνεστε ότι θέλετε να μιλήσετε ελεύθερα και να εξωτερικεύσετε τα συναισθήματα και τις σκέψεις σας, μην το κάνετε όμως απερίσκεπτα, γιατί μπορεί να αντιμετωπίσετε σοβαρά προβλήματα αμέσως μετά.

 

ΤΕΤΑΡΤΗ 17.4.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Θα πρέπει να μείνετε συγκεντρωμένοι στο έργο σας και να αναζητήσετε τον προσφορότερο τρόπο για να ολοκληρώσετε την προσπάθεια σας το συντομότερο δυνατό. Συναντήσεις επαγγελματικού περιεχομένου και σοβαρές διαβουλεύσεις κρύβει η μέρα για σας. ‘Eνα δύσκολο έργο σας περιμένει και σήμερα ρυθμίζονται οι τελευταίες παράμετροι.

 

ΠΕΜΠΤΗ 18.4.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Αμφιβάλετε για τις ικανότητες σας και η ανασφάλεια δεν σας αφήνει να κάνετε αυτό που ξέρετε να κάνετε καλά. Κάντε ένα μικρό διάλειμμα, επικεντρώστε την προσοχή σας στα καθήκοντα σας και εφορμήστε. Μην προσπαθείτε να αποφύγετε τις ευθύνες. Άλλωστε κάτι τέτοιο δεν είναι του χαρακτήρα σας. Ίσως να χρειαστεί να αλλάξετε τα επαγγελματικά σας σχέδια, κάτι που θα σας δυσαρεστήσει αρκετά.

 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.4.2019(ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟ ΖΥΓΟ)

Άτομα δόλια θα προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν κάποιες καταστάσεις. Θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί και να φυλάτε τα νώτα σας για κάθε ενδεχόμενο. Κάποια οικονομικά θέματα που αντιμετωπίσατε πριν από λίγο καιρό επανέρχονται με ένταση στο προσκήνιο για μια ακόμη φορά. Φανείτε συνετοί και προσπαθήστε να κλείσετε αυτό το μέτωπο οριστικά.

 

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.4.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Μια σκληρή αντεπίθεση θα δεχτείτε από συνάδελφο ή συνεργάτη που θα την θεωρήσετε άδικη. Μην εμπλέκεστε σε διαπληκτισμούς, γιατί δεν αξίζει τον κόπο. Κάποια εμπόδια που θα εμφανιστούν κατά την διάρκεια της μέρας, όπως έρχονται έτσι θα φεύγουν. Εσείς όμως την προσοχή σας στις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν.

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 21.4.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Θα πρέπει να αξιολογήσετε συγκεκριμένα θέματα που θα προκύψουν στον τομέα των επαγγελματικών και της καριέρα σας. Κάποιες αλλαγές που θέλετε να κάνετε, ίσως θα πρέπει να τις αναβάλετε για λίγο και η νευρικότητα σας θα χαλάσει τη διάθεση. Η αλήθεια είναι ότι τα πράγματα στην εργασίας σας δεν είναι και τόσο εύκολα…

 

ΔΕΥΤΕΡΑ 22.4.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Η ψυχή σας δεν βολεύεται με τις «λογικές» επιλογές που έχετε κάνει στην ζωή σας σε σχέση με τα επαγγελματικά σας. Αν αλλάξετε τώρα, θα μεταμορφωθείτε σε κάτι που σας ταιριάζει περισσότερο … Προσπαθήστε να προωθήσετε τα επαγγελματικά σας σχέδια και την κοινωνική σας άνοδο.

 

ΤΡΙΤΗ 23.4.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Για να λύσετε διάφορα θέματα μην κινείστε βιαστικά και επιπόλαια. Να έχετε μια σταθερή γραμμή δράσης και  οργανωθείτε για να είστε αποδοτικοί! Στα οικονομικά σας επικρατεί χάος αυτή τη περίοδο, αν και άτομα λογικά και συγκρατημένα.  Μην ξοδεύετε πολλά για θέματα σπιτιού, γιατί σίγουρα θα ξεφύγετε.

 

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.4.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΜΕΧΡΙ 3.10.2019

Η μέρα φέρνει απογοήτευση και πικρία που θα προέρχεται από τον περίγυρο σας. Στις σχέσεις σας με τους γύρω σας πρέπει να είστε πιο προσεκτικοί και πιο μαζεμένοι, για να μη δίνετε αφορμή για σχόλια.  Το ένστικτο σας είναι αρκετά δυνατό για να βοηθήσει στις αποφάσεις που θα πάρετε αναφορικά με το ταίρι σας.

 

ΠΕΜΠΤΗ 25.4.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Τα άστρα ευνοούν τις κοινωνικές σας εμφανίσεις. Προγραμματίσετε λοιπόν εξόδους ψυχαγωγίας και μικρές αποδράσεις που θα αναζωπυρώσουν τα αισθηματικά σας.  Οι δεσμευμένοι ή σε γάμο προσέξτε όμως τις παράλληλες σχέσεις. Υπάρχει έντονος ο κίνδυνος αποκαλύψεων και έντονων διαπληκτισμών, στην καλύτερη των περιπτώσεων…

 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.4.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Αν και πολλά πράγματα υπόσχονται αλλαγές προς το καλύτερο, δείξτε προσοχή, συλλέξτε πληροφορίες και μην κάνετε βιαστικές κινήσεις που θα αποβούν μοιραίες αργότερα. Επωφεληθείτε από τις επαγγελματικές σας  γνωριμίες και ζητήστε την άποψη ατόμων με μεγαλύτερη πείρα από τη δική σας.

 

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.4.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Αισθάνεστε λίγο καταβεβλημένοι από τις έγνοιες και τα άγχη του τελευταίου καιρού. Έχετε τις μαύρες σας λόγω συναισθηματικών ανασφαλειών, αλλά εάν κλιστείτε στον εαυτό σας και απομονωθείτε από τον κόσμο το μόνο που θα καταφέρετε είναι να πέσετε σε κατάθλιψη… Φροντίστε για ξεκούραση, ενώ μια μικρή βόλτα στην φύση θα τόνωνε την πεσμένη σας ψυχολογία.

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.4.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Στο επαγγελματικό σας περιβάλλον ίσως να εξωθηθείτε να πάρετε ρίσκα που δεν θα θέλατε ή που τα φοβόσαστε. Δεν θα μπορέσετε να κάνετε το επόμενο βήμα στην ζωή σας εάν δεν καταφέρετε να βάλετε σε τάξη τις σκέψεις σας και να τα βρείτε με τον εαυτό σας. Μην αφήνετε τις καταστάσεις ή άλλα πρόσωπα να σας κατευθύνουν. Έχετε εμπιστοσύνη στον εαυτό σας και στις δυνατότητες σας.

 

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.4.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Θα πρέπει να επικεντρώσετε την προσοχή σας και τις προσπάθειες σας στον τομέα εκείνο που πραγματικά έχει ανάγκη ιδιαίτερης φροντίδας και να μην σκορπάτε την ενέργεια και τις δυνάμεις σας σε πολλά πεδία. Τα οικονομικά σας θα χρειαστούν την προσοχή σας και ίσως να είναι απαραίτητη μια πιο ψύχραιμη ματιά για να σας καθοδηγήσει.

 

ΤΡΙΤΗ 30.4.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

ΚΡΟΝΟΣ ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΜΕΧΡΙ 18.9.2019

Για τους αδέσμευτους, πολλές είναι οι πιθανότητες να επανεμφανιστεί ένας ερωτικός σύντροφος από το παρελθόν σας και να σας βάλει σε σκέψεις. Πριν κάνετε οποιαδήποτε κίνηση, αναρωτηθείτε αν αξίζει τον κόπο να ασχοληθείτε… Όσο για τους δεσμευμένους, μια συζήτηση με το αγαπημένο σας πρόσωπο  ίσως να είναι αναπόφευκτη σήμερα, καθώς θέματα επικοινωνίας βρίσκονται στο προσκήνιο.

Περισσότερα άρθρα
Load More In Ημερήσιες προβλέψεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Κριός- Ημερήσιες προβλέψεις Μαΐου 2024

Τετάρτη 01.05.2024 (Σελήνη στον Υδροχόο – σε χάση) Σήμερα αναμένεται να έρθουν στο προσκήν…