ΤΟΞΟΤΗΣ – Ημερήσιες προβλέψεις Μαΐου 2019

ΤΕΤΑΡΤΗ 1.5.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Είστε ακάματοι και το μυαλό σας δεν ξεκουράζετε ποτέ. Οι φοβίες σας δεν σας αφήνουν να χαρείτε τη στιγμή! Αποβάλετε αρνητικά συναισθήματα και φοβίες για το μέλλον και αφεθείτε στο τώρα και το σήμερα. Φροντίστε να βρείτε χρόνο για την προσωπική σας ευχαρίστηση, αλλά και την πραγματική επαφή με τους δικούς σας ανθρώπους.

 

ΠΕΜΠΤΗ 2.5.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Η αποφασιστικότητα σας να υπερασπιστείτε τα συμφέροντα των δικών σας ατόμων είναι καθοριστικής σημασίας σήμερα. Αποφύγετε όμως ακρότητες, όπως η εριστικότατα ή η υπερβολική επιθετικότητα. Η δυσαρέσκεια φουντώνει μέσα σας, αλλά δεν είναι η κατάλληλη χρονική στιγμή να έρθετε σε αντιπαράθεση ή σύγκρουση με άτομα ισχυρότερα από σας.

 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 3.5.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Η ανάγκη σας να πολλαπλασιάσετε να κέρδη ή τα εισοδήματα σας είναι απόλυτα κατανοητή, δεν είναι όμως εφικτή υπό τις παρούσες συνθήκες. Προσοχή στις κινήσεις σας! Το βράδυ σας είναι γεμάτο έρωτα και δημιουργικότητα. Μια ερωτική γνωριμία είναι πολύ πιθανή σήμερα!

 

ΣΑΒΒΑΤΟ 4.5.2019 (ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ)

Διατηρήστε χαμηλό προφίλ κατά τη διάρκεια της μέρας και αποφύγετε την τάση σας για κριτική και σνομπισμό, γιατί θα υποστείτε μεγάλες ήττες. Μια έμπνευση της στιγμής μπορεί να σας βγάλει από τα επαγγελματικά αδιέξοδα που βρίσκεστε. Κινηθείτε με πλάνο και συγκεκριμένο στόχο και δεν θα χάσετε.

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 5.5.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Όχι μόνο θέλετε να ανοίξετε καινούργιους δρόμους για την επαγγελματική σας επιτυχία, αλλά θέλετε να πάρετε και εκδίκηση για ότι έχετε υποφέρει στο παρελθόν. Οι ουρανοί είναι ανοιχτοί σήμερα και μπορείτε να πετύχετε! Αποκαταστήσετε την θέση και το κύρος σας. Εξαπολύστε ευρεία επίθεση προς όλα τα ανοιχτά μέτωπα και η νίκη είναι δική σας!

 

ΔΕΥΤΕΡΑ 6.5.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Πρέπει να πάρετε ρίσκα για να καταφέρετε να σπάσετε τα όρια σας και να μεγαλουργήσετε. Ίσως να έχετε ανάγκη από έναν τελείως διαφορετικό τρόπο σκέψης ή δράσης για να αποδώσουν οι προσπάθειες σας. Ένα νέο ερωτικό ενδιαφέρον θα υπάρξει στην ζωή σας, στο πρόσωπο ενός ατόμου που ενσαρκώνει ότι ακριβώς ζητούσατε από τον σύντροφό σας! Προσέξτε όμως να μην τα κάνετε θάλασσα…

 

ΤΡΙΤΗ 7.5.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Είναι η μέρα που αισθάνεστε ότι πρέπει να κλείσετε ένα κύκλο, να δώσετε οριστική λύσει σε ένα πρόβλημα του παρελθόντος. Εάν το καταφέρετε, θα μπορέσετε να επικεντρώσετε τις προσπάθειες σας στις τρέχουσες εξελίξεις. Κάποια απρόοπτα ωστόσο δεν αποκλείεται να σας χαλάσουν τη μέρα, εάν δεν τα αφήσετε να σας επηρεάσουν θα είναι ανάξια λόγου. Η μέρα είναι συνολικά θετική!

 

ΤΕΤΑΡΤΗ 8.5.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Αξιοποιήστε το προσωπικό σας ταλέντο ή χάρισμα και θα μπορέστε να κάνετε ένα καινούργιο βήμα στο τομέα της καριέρας σας ή να βρείτε μια καινούργια συμπληρωματική απασχόληση. Βάλτε προτεραιότητες στη ζωή σας και εστιάστε τη προσοχή σας σε ότι έχει πραγματικά αξία στη ζωή σας, είτε αυτό είναι οικογένεια, είτε είναι περιουσία, είτε καριέρα.                             

 

ΠΕΜΠΤΗ 9.5.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Κάποια λάθη ή προβλήματα στον χώρο της δουλειάς θα σας ταράξουν αναπάντεχα. Θα πρέπει να επιστρατέψετε όλη σας την διπλωματία για να βγείτε ζωντανοί από την μάχη… Η μέρα όμως δεν τελειώνει εδώ… Κάποιες έριδες στην οικογένεια θα σας απασχολήσουν, ιδίως μεταξύ των παιδιών σας για όσους είστε γονείς. Διαχειριστείτε την κατάσταση με διπλωματικό τρόπο.

 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.5.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Αισθάνεστε αρκετά καλά σήμερα, απαλλαγμένοι από τις έγνοιες που σας βασάνιζαν σχετικά με την υγεία σας. Καλό θα ήταν ωστόσο  να μην αψηφήσετε τα μηνύματα που θα σας στείλει το κορμί σας, γιατί μπορεί και το παραμικρό να αποδειχτεί τελικά σημαντικό. Μην ξεχνάτε ότι η αρνητική ψυχολογία φέρνει πάντοτε και νέες αρνητικές εξελίξεις. Ακολουθήστε έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής…

 

ΣΑΒΒΑΤΟ 11.5.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Βάλτε σε τάξη τα πλάνα και τις σκέψεις σας σε θέματα καριέρας, και μην αφήνεστε να καθορίζουν οι γύρω σας την ατζέντα των επαγγελματικών σας ζητημάτων.  Τα οικονομικά σας ωστόσο θα αποτελέσουν πηγή ανησυχίας κατά την σημερινή μέρα. Φαίνεται ότι η διαχείριση σας του τελευταίου χρονικού διαστήματος δεν ήταν αυτή που απαιτούν οι περιστάσεις και τώρα αναζητάτε απεγνωσμένα λύσεις.

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 12.5.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Συναισθηματικές ανασφάλειες θα πρέπει να αντιμετωπίσετε κατά την σημερινή μέρα. Εάν έχετε μια λειτουργική ή αρμονική σχέση, επενδύστε σ΄ αυτήν αντί να την τερματίσετε, βασιζόμενοι στις φοβίες και τις ανασφάλειες σας… Αφιερώστε περισσότερο χρόνο στον σύντροφό σας και προσπαθήστε να αναθερμάνετε την σχέση.

ΔΕΥΤΕΡΑ 13.5.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Θετική η μέρα, σας βοηθάει να οραματιστείτε το μέλλον σας και να προγραμματίσετε τα επόμενα βήματα σας. Αποφύγετε όμως συγκρούσεις με άτομο που έχει σημαντική επιρροή στον χώρο της εργασίας σας. Οι μάσκες θα πέσουν και πρόσωπα και καταστάσεις θα αποκαλυφτούν. Η μέρα σας ευνοεί και εάν κινηθείτε διπλωματικά θα βγείτε ενισχυμένοι.

 

ΤΡΙΤΗ 14.5.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Οικονομικής φύσης θέματα μονοπωλούν το ενδιαφέρον σας κατά την σημερινή μέρα. Κλείστε όσες παλιές υποθέσεις μπορείτε για να απαλλαγείτε από τα άγχη. Μην ξεχνάτε ότι η εξυπνάδα, η σταθερότητα, το καλλιτεχνικό ταλέντο, μπορούν να συνδυαστούν με σκοπό το κέρδος. Είναι καιρός να βγείτε από το κουκούλι σας και να αναζητήσετε εναλλακτικές πηγές εσόδων!

 

ΤΕΤΑΡΤΗ 15.5.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Προχωρήστε με νέα ορμή στον επαγγελματικό τομέα.  Προσοχή όμως στην υπερβολική σιγουριά ή στην  υπερεκτίμηση των δυνατοτήτων σας. Στον συναισθηματικό τομέα οι δεσμευμένοι θα απολαύσουν παθιασμένες στιγμές σήμερα! Όσο για τους ελεύθερους, κανείς δεν μπορεί να ξέρει τι τους περιμένει την επόμενη στιγμή…

 

ΠΕΜΠΤΗ 16.5.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Επικεντρωθείτε στα όσα σας έχει δώσει η καλή σας τύχη και μην γκρινιάζετε με όσα αισθάνεστε ότι σας λείπουν. Και αν δεν είστε ευχαριστημένοι και θέλετε να πραγματοποιήσετε αλλαγές, κινηθείτε αντί να μεμψιμοιρείτε. Έχετε πολλές πιθανότητες να προσελκύσετε το άτομο που είναι κατάλληλο για σας αυτή την χρονική στιγμή. Ένα άτομο που θα σας νοιάζεται και θα σας φροντίζει πραγματικά.

 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17.5.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Στον τομέα της καριέρας σας υπάρχουν χαραμάδες διεξόδου για προβλήματα ή θέματα που σας απασχολούσαν τον τελευταίο καιρό. Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν. Στην προσωπική σας ζωή καλείστε να βρείτε την χρυσή τομή μεταξύ λογικής και συναισθήματος. Δύσκολο για ένα παρορμητικό άτομο, αλλά θα πρέπει να το κάνετε για να μην πάρετε λανθασμένες αποφάσεις.

 

ΣΑΒΒΑΤΟ 18.5.2019 (ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ)

Η μέρα μπορεί να σας φέρει απαντήσεις σε θέματα καριέρας και να σας δείξει τον δρόμο που πρέπει να ακολουθήσετε για να δώσετε νέα πνοή στα επαγγελματικά σας. Ίσως χρειαστεί να αλλάξετε προτεραιότητες στα επαγγελματικά σας σχέδια, να επανασχεδιάσετε δράσεις και να προσαρμοστείτε στα νέα δεδομένα που διαμορφώνονται στον τομέα της καριέρας σας.

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 19.5.2019(ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Ερωτικά ζείτε μια κατάσταση έντονου πάθους και αμοιβαίας επικοινωνίας, που είναι δύσκολο να την εξηγήσετε. Απo την άλλη όμως είστε δοσμένοι στον επαγγελματικό σας χώρο, μιας και έχετε σκοπό να καταπλήξετε με τις επιδόσεις σας. Αργά το βράδυ προσπαθήστε να μη δυσαρεστήσετε κάποιον από τους συγγενείς σας. Αποφύγετε τις παρανοήσεις και εκφράσετε με ήπιο τρόπο τα συναισθήματα σας στο σύντροφο σας.

 

ΔΕΥΤΕΡΑ 20.5.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Αυτή είναι μια καλή ημέρα για να σκεφτείτε και να προσπαθήσετε να καταλήξει σε μια νέα στρατηγική στη καριέρα σας. Αισθάνεστε ότι σας έχουν στριμώξει σε μια γωνία και πρέπει να αντιδράσετε, υπερασπιζόμενοι τον ζωτικό σας χώρο! Μην προγραμματίσετε κάποια σημαντικά γεγονότα για το πρωί. Το πλανητικό σκηνικό φροντίζει για απρόβλεπτα γεγονότα αλλά και εντάσεις.

 

ΤΡΙΤΗ 21.5.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Δεν είναι η κατάλληλη μέρα για νέα εγχειρήματα. Αντ ‘αυτού, επικεντρωθείτε στην ανάλυση της τρέχουσας κατάστασης και στα επιτεύγματά σας. Το ξεκίνημα της ημέρας είναι πολύ ευνοϊκό για επαφές με συζύγους, σύμβουλους ή συμμάχους. Θέματα της καριέρας δεν θα χάσουν τη σημασία τους για σάς, αλλά θα πάρουν σταδιακά μια πιο αισιόδοξη χροιά. Θα είστε σε θέση να διαχειριστείτε τις ευκαιρίες με μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα.

 

ΤΕΤΑΡΤΗ 22.5.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Η μέρα είναι κατάλληλη για μια πνευματική εργασία σε σχετική απομόνωση. Είναι επίσης ένα κατάλληλο χρονικό διάστημα για την εργασία ήσσονος σημασίας που σχετίζονται με το σπίτι, την καριέρα, την υγεία, κλπ Εάν είστε κουρασμένοι από την καθημερινότητα και αισθάνεστε πεσμένοι, μια βόλτα ή ένα σύντομο ταξίδι με ένα καλό σύντροφο θα αποδειχθεί ότι είναι η καλύτερη θεραπεία.

 

ΠΕΜΠΤΗ 23.5.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Είναι μια μέρα ιδανική για επαφές και επέκταση των δραστηριοτήτων σας! Την ίδια στιγμή, οι προσδοκίες σας μπορεί να αποδειχθεί κάπως υπέρμετρες. Μπορεί να αντιμετωπίσετε επίσης έλλειψη ειλικρίνειας, όταν πρόκειται για τις οικονομικές σας υποθέσεις Αφιερώστε ωστόσο λίγο χρόνο για τον εαυτό σας.  Κοινωνικοποίηση με τους φίλους σας θα είναι επωφελής!

 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 24.5.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Μπορεί να έχετε μια πολύ καλή αίσθηση ή ακόμη και διαίσθηση του τι χρειάζεται το ταίρι σας αυτή τη χρονική στιγμή για να ισορροπήσει και να αισθανθεί καλά. Δεν έχετε παρά να του το προσφέρετε! Οι σκέψεις σας γίνονται όλο και πιο αντισυμβατικές, ενώ γίνεστε όλο και πιο μυστικοπαθείς και μυστηριώδεις στις κινήσεις σας.

 

ΣΑΒΒΑΤΟ 25.5.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Μπορεί να ονειρεύεστε την ελευθερία σας, αλλά δεν κάνετε τίποτα για να γίνει πραγματικότητα. Η φιλοδοξία σας για ανεξαρτησία μπορεί να λάβει τη μορφή της εμμονής, ειδικά αν δεν είστε ευχαριστημένοι με τα πράγματα στο σπίτι ή τις σχέσεις σας. Ωστόσο μην είστε υπερβολικά σίγουροι για το ταίρι σας, και κυρίως να μην το δείχνετε, ακόμα και δεν έχετε κανένα εμφανή λόγο να αμφιβάλετε για την εντιμότητα του.

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 26.5.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Αυτή είναι μια τέλεια μέρα για έργα που απαιτούν επιμέλεια και προσοχή στη λεπτομέρεια. Αλληλεπίδραση με τον άμεσο προϊστάμενό σας ή τη διοίκηση γενικά υπόσχεται να είναι παραγωγική. Η διπλωματία πρέπει να γίνει ο σταθερός σας σύντροφος. Θα επιτύχετε στις επιδιώξεις σας, και θα πετύχουμε πολλά, ακολουθώντας την παραπάνω τακτική.

 

ΔΕΥΤΕΡΑ 27.5.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Η μέρα προωθεί την κοινωνικότητα και τις φιλικές αλληλεπιδράσεις, ενώ δημιουργεί καλές συνθήκες για τη μελέτη. Είναι επίσης ευνοϊκή για τυχαίες συναντήσεις που μπορεί να έχουν σημαντικό ενδιαφέρον για σας. Να απέχετε σήμερα από όλες τις επιχειρήσεις, τόσο σε ατομικό όσο και συλλογικό επίπεδο.

 

ΤΡΙΤΗ 28.5.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Παρά τις φαινομενικά ευνοϊκές συνθήκες,  μπορεί να εμφανιστούν εμπόδια στο δρόμο σας, που να  επιβραδύνουν τη πρόοδο σας σε κάποιο βαθμό. Με τόσους μεγάλους πλανήτες σε ανάδρομη κίνηση κάτι τέτοιο δεν είναι άλλωστε σπάνιο φαινόμενο. Προσπαθήστε να βρείτε τον ενθουσιασμό σας και να διατηρήστε σταθερή πορεία πλεύσης.

 

ΤΕΤΑΡΤΗ 29.5.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Ήρθε η ώρα για σας να εκφράσετε τη δημιουργικότητα σας στην εργασία! Θα είστε σε θέση έτσι να κάνετε τη δουλειά σας με πραγματική απόλαυση ή να εκτελέσετε τις ευθύνες που έχετε αναλάβει ευχάριστα και εύκολα. Η διατήρηση της ηρεμίας σας είναι μία από τις σοφότερες αποφάσεις για την ημέρα αυτή! Αλλά δεν θα πρέπει να χαλαρώσετε εντελώς.

 

ΠΕΜΠΤΗ 30.5.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Μπορείτε με σχετική ασφάλεια να αφιερώσετε το πρωινό σας την διεκπεραίωση απλών διαδικασιών που δεν παίρνουν πολύ χρόνο. Το δεύτερο μισό της ημέρας θα αποδειχθεί η πιο ευνοϊκό για σύνθετες δράσεις. Ιδανικό το βραδάκι σας για φιλικές παρέες, εξόδους και εκτόνωση από το άγχος και τις πιέσεις της μέρας.

 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 31.5.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Η μέρα δεν είναι κατάλληλη για την έναρξη νέων επιχειρηματικών πλάνων, συζητήσεις για επεκτάσεις δραστηριοτήτων ή νεωτερισμούς. Τα αστέρια δεν συνιστούν επεκτάσεις και νεωτερισμούς με όλους τους μεγάλους πλανήτες σε ανάδρομη κίνηση. Μείνετε προς το παρόν σταθεροί στα γνωστά και δοκιμασμένα.

Περισσότερα άρθρα
Load More In Ημερήσιες προβλέψεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Κριός – Ημερήσιες προβλέψεις Ιουλίου 2020

Τετάρτη 1.7.2020 (Σελήνη…