ΤΟΞΟΤΗΣ – ΜΗΝΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2018

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΚΑΡΙΕΡΑ

Τον Ιανουάριο, φίλοι Τοξότες, φαίνεται να παρουσία σας να ακτινοβολεί δύναμη, σιγουριά και αυτοπεποίθηση και να αποτελεί το ισχυρό σας χαρτί για μια καταξίωση στον χώρο της δουλειά σας. Κάνετε πολύ καλή  εντύπωση σαν ένα άτομο με μεγάλη ευφυΐα, σημαντικές οργανωτικές και εκτελεστικές ικανότητες, που του αξίζει μια προαγωγή ή μια προώθηση. Και θα κερδίσετε ένα σημαντικό ζητούμενο στον εργασιακό σας τομέα, που όμως θα έχει ουσιαστικό αντίκρισμα αρκετά αργότερα.  Κύριο χαρακτηριστικό όμως του μήνα είναι η διέλευση πέντε πλανητών (Ήλιος, Αφροδίτη, Άρης, Κρόνος και Πλούτωνας) συν της Νέας Σελήνης από τον οίκο των οικονομικών σας, με συνέπεια πολλές καταστάσεις να έχουν άμεσο αντίκρισμα στην αύξηση του εισοδήματος σας, αλλά και πάρα πολλές ευκαιρίες για συνεργασίες, ανάλογα και με τον τύπο της απασχόλησης σας, που θα σας φέρουν χρήματα. Παρόλα αυτά θα υπάρξουν και κάποιες δυσκολίες ή καθυστερήσεις, που θα σας οδηγήσουν κατά το δεύτερο δεκαήμερο στην ανάγκη λήψης αποφάσεων. Το τρίτο δεκαήμερο του Γενάρη χαρακτηρίζεται από έντονο πνεύμα επιχειρηματικότητας, μεγάλη φιλοδοξία για επιτυχία των στόχων σας, έντονη πνευματική ενασχόληση  και αρκετά επαγγελματικά ταξίδια, που θα σας βοηθήσουν να καταφέρετε τους στόχους σας.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ – ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Σχετικά με τα αισθηματικά σας, φίλοι Τοξότες, το πρώτο δεκαήμερο του μήνα επισκιάζεται από τον Ερμή, κυρίαρχο του οίκου των αισθηματικών σας σχέσεων, του οποίου η επιρροή έγινε αισθητή από τον Νοέμβριο, με αποκορύφωμα την ανάδρομη κίνηση του μέσα στον Δεκέμβριο του 2017. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου ήρθαν στην επιφάνεια πολλά ζητήματα αναφορικά με τις σχέσεις σας, από τα οποία θα πρέπει να έχετε πάρει τα μαθήματα σας, να έχετε φροντίσει για λύσεις και να έχετε φέρει την πολυπόθητη ισορροπία στις σχέσεις σας. Τα μαθήματα αυτά αποσκοπούν στο να καταδείξουν τα λάθη και τις ανεπάρκειες σας, με απώτερο σκοπό να συνάπτετε σχέσεις με άτομα που να σας ταιριάζουν, ώστε να χαρακτηρίζονται από αρμονία. Κατά το δεύτερο δεκαήμερο το ενδιαφέρον των δεσμευμένων στρέφεται τα κοινά οικονομικά, για τα οποία θα πρέπει να ληφθούν σημαντικές αποφάσεις, ενώ το τρίτο και τελευταίο δεκαήμερο είστε πιο προσγειωμένοι, πραγματιστές, επικοινωνιακοί, και δεν αποκλείονται κάποια ταξίδια ή μικρές αποδράσεις.

Οι ελεύθεροι θα απολαύσουν την προσφορά επίδοξων μνηστήρων στον υπέρτατο βαθμό! Ίσως και να έρθουν σε επαφή με άτομο που ζει στο εξωτερικό και γοητευτούν από την παρουσία του.  Εκείνο που μπορεί να συμβεί με τις παρούσες πλανητικές συνθήκες, είναι να αλλάξουν οι προτεραιότητες σας, όταν πρόκειται για καινούργιες γνωριμίες, και πέρα από την φυσική έλξη που απορρέει από την  εξωτερική εμφάνιση, να εμβαθύνετε περισσότερο στα στοιχεία της προσωπικότητας και του χαρακτήρα.

Περισσότερα άρθρα
Load More In Μηνιαίες προβλέψεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Κριός – Μηνιαίες προβλέψεις Φεβρουαρίου 2024

Επαγγελματικά – Οικονομικά   Μέχρι τις 19 Φεβρουαρίου θα ενεργοποιεί ο Ήλιος τον 11ο …