ΤΟΞΟΤΗΣ – ΜΗΝΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2018

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΚΑΡΙΕΡΑ

Κατά τον μήνα αυτό, φίλοι Τοξότες, τα ενδιαφέροντα σας εστιάζονται περισσότερο σε πρακτικά ζητήματα στον τομέα τις καριέρας, αφήνοντας κατά μέρος την ανάγκη σας για προβολή και καταξίωση. Είναι ένας πολύ καλός μήνας για ομαδικές δουλειές, συνεταιρισμούς ή συνεργασίες που θα αποδώσουν τα μέγιστα. Αξιοσημείωτο είναι ότι τον μήνα αυτό θα έχετε την αμέριστη συμπαράσταση και υποστήριξη των συνεργατών ή συναδέλφων σας  για την επιτυχία του έργου σας. Η ενέργεια σας θα διοχετευθεί σχεδόν στο σύνολο της σε υλικά πράγματα, κάτι που θα σας αποδώσει όμως τα μέγιστα. Ο  μήνας αυτός θα σας βοηθήσει να αυξήσετε το εισόδημα σας, μέσα από την επιβράβευση των προσπαθειών σας στο εργασιακό σας χώρο, ενώ παράλληλα θα ασχοληθείτε με θέματα σπιτιού ή ακίνητης περιουσίας, επιλύοντας κάποια θέματα που εκκρεμούσαν.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ – ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Στον συναισθηματικό τομέα οι παντρεμένοι ή δεσμευμένοι του ζωδίου σας θα αντιμετωπίσετε μια αρκετά ρευστή κατάσταση, με διαπληκτισμούς και μια τεταμένη ατμόσφαιρα που θα διαρκέσει σχεδόν ολόκληρο το μήνα και θα κάνει το κλίμα της σχέσης σας αρκετά βαρύ. Προς το τέλος Οκτωβρίου, μέσα από συνεχείς συζητήσεις και διαπραγματεύσεις τα πράγματα φαίνεται να αρχίζουν να ξεκαθαρίζουν και να δίνονται οριστικές λύσεις…

Για τους αδέσμευτους του ζωδίου σας ενδιαφέρον παρουσιάζει το δεύτερο δεκαπενθήμερο του μήνα, καθώς σημαδεύεται από έντονη κοινωνική και σεξουαλική ζωή. Υπάρχουν πολλές πιθανότητες να κάνετε το διάστημα αυτό την γνωριμία που θα σας συνεπάρει και ίσως αρχίσετε να σκέφτεστε πιο σοβαρά το ενδεχόμενο να ξεκινήσετε κάτι πιο σταθερό.

Περισσότερα άρθρα
Load More In Τοξότης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Τοξότης – Μηνιαίες προβλέψεις Φεβρουαρίου 2024

Επαγγελματικά – Οικονομικά   Τις τρείς πρώτες εβδομάδες του μήνα φιλοξενείται ο Ήλιος…