ΤΟΞΟΤΗΣ – ΜΗΝΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2018

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΚΑΡΙΕΡΑ

Ο Φεβρουάριος είναι ένας μήνας γεμάτος δράση και επιτεύγματα, φίλοι Τοξότες! Ο Άρης, ο πλανήτης της δράσης και της πρωτοβουλίας, διέρχεται από το ζώδιο σας, δίνοντας σας φιλοδοξίες, διάθεση για δράση και προβάλει το ηγετικό σας προφίλ. Τον μήνα αυτό είστε αποτελεσματικοί στις ενέργειες σας και ικανοί από κάθε άποψη. Ο Ερμής, κυβερνήτης του οίκου της καριέρας σας, σας δίνει πολλές και νέες ιδέες, ενώ στον τομέα του ωροσκοπίου σας αυτόν συμβαίνει και η ηλιακή έκλειψη. Που σημαίνει αλλαγές εν όψει… Η Αφροδίτη, κυβερνήτης του οίκου της εργασίας σας, βρίσκεται στο απόγειο της, φέροντας τύχη από το δεύτερο δεκαήμερο του μήνα και μετά. Μπορείτε να πετύχετε πάρα πολλά μέσα στον Φεβρουάριο, το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να κινείστε βάση πλάνου και στρατηγικής.

Στον οικονομικό τομέα δεν διαφαίνονται ιδιαίτερα προβλήματα, καθώς θα ρέουν στο πορτοφόλι σας, προσέξτε μόνο την καθημερινή διαχείριση των οικονομικών σας για να μην ξεφύγετε από τον προϋπολογισμό σας.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ – ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Με τον Άρη, τον κυβερνήτη σας του έρωτα και του ερωτισμού σας, να διέρχεται από το ωροσκόπιο σας, ο συναισθηματικός τομέα αποκτά μια άλλη δυναμική. Οι ανάγκες σας είναι έντονες και πρέπει να ικανοποιηθούν τώρα, η σεξουαλικότητα σας απογειώνεται, τα συναισθήματα είναι έντονα και παθιασμένα!  Αυτό όμως μπορεί να σας οδηγήσει και σε απερισκεψίες και να θέσετε την σωματική σας υγεία σε κίνδυνο… Ο Ερμής, κυβερνήτης του ζευγαριού του ωροσκοπίου σας, είναι κοντά στον Ήλιο την περίοδο της ηλιακής έκλειψης, με συνέπεια να συμβούν απρόσμενα γεγονότα, να αλλάξουν οι συνθήκες ή να έρθουν στην επιφάνεια καινούργια στοιχεία, πιθανότατα σε συνδυασμό με ένα ταξίδι, ένα τηλεφώνημα ή ένα γραπτό μήνυμα.

 Όσο για τους αδέσμευτους, όπως καταλαβαίνετε ο μήνας αυτός θα είναι καυτός, αν και στην καρδιά του χειμώνα. Μην εκθέτετε μόνο τον εαυτό σας σε ανώφελους κινδύνους και απολαύστε τις χαρές της ζωής, διατηρώντας κάποιο μέτρο.

Περισσότερα άρθρα
Load More In Μηνιαίες προβλέψεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Ιχθείς – Μηνιαίες προβλέψεις Απριλίου 2024

Επαγγελματικά – Οικονομικά Τις τρεις πρώτες βδομάδες του Απριλίου θα βρίσκεται ο Ήλιος στο…