Τοξότης – Ημερήσιες προβλέψεις Σεπτεμβρίου 2020

Τρίτη 01.09.2020 (Σελήνη στον Υδροχόο – (σε γέμιση)

 Έχετε μια θετική αύρα, σαν απόρροια των ισορροπιών που έχουν βρει οι σχέσεις σας, φιλικές, ερωτικές ή επαγγελματικές. Μην αφήνετε να σας χαλάσει τίποτε την θετική αυτή ατμόσφαιρα…

Τετάρτη 02.09.2020 (Πανσέληνος στους Ιχθείς)

 Κάποια απρόβλεπτα θα σημαδέψουν την μέρα σας, όχι απαραίτητα με την αρνητική έννοια. Και τα απρόοπτα αυτά δεν είναι καθόλου απίθανο να αφορούν ενίσχυση του εισοδήματος σας.

 Πέμπτη 03.09.2020 (Σελήνη στους Ιχθείς – σε χάση)

 Θα πρέπει να επενδύσετε στην ψυχραιμία και την διπλωματία σας, μια και η μέρα θα φέρει εξελίξεις τέτοιες, που η ψυχραιμία θα κάνει την διαφορά. Θα καταφέρετε τελικά να ξεπεράσετε τα προβλήματα χωρίς σημαντικές απώλειες.

 

 Παρασκευή 04.09.2020 (Σελήνη στον Κριό – σε χάση)

 Κάντε ότι καλύτερο μπορείτε στην δουλειά σας, να θυμόσαστε όμως ότι πολλά πράγματα δεν εξαρτώνται από εμάς και απαλά πρέπει να τα αποδεχτούμε. Άλλωστε πέρα από την δουλειά υπάρχει και η προσωπική ζωή που μπορεί να σας ισορροπήσει …

 

 Σάββατο 05.09.2020 (Σελήνης τον Κριό – σε χάση)

 Κατά την σημερινή μέρα σημαντικό είναι να αποφύγετε την πεπατημένη και να αναζητήσετε νέους τρόπους έκφρασης ή χειρισμού των καταστάσεων που θα προκύψουν…

 

 Κυριακή 06.09.2020 (Σελήνη στον Ταύρο – σε χάση)

 Θα υπάρξουν ερωτικά ενδιαφέροντα στην σημερινή μέρα που θα σας αποσπάσουν την προσοχή από άλλες υποχρεώσεις. Και επειδή πέφτετε συνήθως με τα μούτρα όταν πρόκειται για θέματα ερωτικής φύσης, φροντίστε να έχετε ξεκάθαρη άποψη για το τι θέλετε.

 

 Δευτέρα 07.09.2020 (Σελήνη στον Ταύρο – σε χάση)

 Κατά την σημερινή μέρα θα πρέπει να δείξετε κατά πόσο μπορείτε, πέρα από δημιουργικοί, να είστε και πρακτικοί στις κινήσεις σας. Ακούστε την διαίσθηση σας που σας καθοδηγεί.

 Τρίτη 08.09.2020 (Σελήνη στον Ταύρο – σε χάση)

 Αισθάνεστε αρκετά καλά σήμερα, απαλλαγμένοι από τις έγνοιες που σας βασάνιζαν σχετικά με την υγεία σας. Μην ξεχνάτε ότι η αρνητική ψυχολογία φέρνει πάντοτε και νέες αρνητικές εξελίξεις…

 Τετάρτη 09.09.2020 (Σελήνη στους Διδύμους – σε χάση)

 Φροντίστε καλύτερα τον εαυτό σας μέσα από καλή διατροφή και ξεκούραση γιατί οι γρύπες καραδοκούν και μπορούν να σας ρίξουν στο κρεβάτι. Προσέχουμε για να έχουμε…

 

 Πέμπτη 10.09.2020 (Σελήνη στους Διδύμους – σε χάση)

(Άρης ανάδρομος στον Κριό – Ανάδρομος μέχρι 14 Νοεμβρίου)

 Η διαίσθηση σας θα είναι ιδιαίτερα ενισχυμένη, σαν να έρχεστε σε άμεση επαφή με μια ανώτερη πηγή γνώσης. Είναι ιδανική μέρα για περισυλλογή και στοχασμό, καθώς και για την χάραξη νέων στρατηγικών σε επαγγελματικό επίπεδο.

 Παρασκευή 11.09.2020 (Σελήνη στον Καρκίνο – σε χάση)

 Η πνευματικότητα φαίνεται να αποτελεί το επίκεντρο της σκέψης σας κατά την σημερινή μέρα. Πάρτε όση απόσταση μπορείτε από τα τρέχοντα και ασήμαντα της ζωή σας και προσπαθήστε να δείτε την συνολική εικόνα.

 Σάββατο 12.09.2020 (Σελήνη στον Καρκίνο – σε χάση)

 Μια αλλαγή προβλέπεται που θα σας ανακουφίσει σημαντικά. Μπορεί να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στον εαυτό σας για να ισορροπήσετε ή ίσως και να απομακρυνθείτε από μια σχέση που σας βασανίζει.

 Κυριακή 13.09.2020 (Σελήνη στον Καρκίνο – σε χάση)

(Δίας ορθόδρομος στον Αιγόκερω – Ανάδρομος από 14 Μαΐου)

 Πολλές φορές μένετε προσκολλημένοι σε πρόσωπα, καταστάσεις ή αντικείμενα, μόνο και μόνο γιατί αισθάνεστε ότι έχετε τον έλεγχο. Αυτό όμως δεν σας κάνει καλό.      

           

Δευτέρα 14.09.2020 (Σελήνη στον Λέοντα – σε χάση)

 Η εργασιακή σας μέρα κυλάει ήρεμα και το απόγευμα σας είναι ευχάριστο, παρέα με φιλικά πρόσωπα. Τι άλλο να χρειάζεται κάποιος για να αισθανθεί ευτυχισμένος…

 Τρίτη 15.09.2020 (Σελήνη στον Λέοντα – σε χάση)

 Η μέρα θα είναι κάπως χαοτική και με αρκετές εντάσεις από το πουθενά, κυρίως στο επίπεδο των αισθηματικών σας σχέσεων. Μην προσπαθείτε να καταλάβετε πως προέκυψαν τα προβλήματα, απλά διαχειριστείτε τα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

 

 Τετάρτη 16.09.2020 (Σελήνη στην Παρθένο – σε χάση)

 Η υπερβολή  μπορεί να σας βλάψει. Μην πιέζετε το εαυτό σας, φτάνοντας τον στα άκρα γιατί δεν θα αντέξει. Φροντίστε την υγεία σας προσέχοντας την διατροφή σας.

 

 Πέμπτη 17.09.2020 (Νέα Σελήνη στην Παρθένο)

 Τα οικονομικά σας βρίσκονται σε μια καλή πορεία και χαρακτηρίζονται από ισορροπία. Μπορεί να μην μπορείτε να γευτείτε την χαρά της αποταμίευσης, ωστόσο δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για την καθημερινή διαβίωση.

 Παρασκευή 18.09.2020 (Σελήνη στον Ζυγό – σε γέμιση)

 Αντί να αγχώνεστε και να προσπαθείτε εκ των προτέρων να βρείτε λύσεις σε προβλήματα που μπορεί να προκύψουν κατά την διάρκεια της πορείας σας, ζήστε την στιγμή και κινηθείτε προς τα εκεί που σας υποδεικνύει ο ανώτερος σας εαυτός…

 

 Σάββατο 19.09.2020 (Σελήνη στον Ζυγό – σε γέμιση)

 Αντί να αγχώνεστε και να προσπαθείτε εκ των προτέρων να βρείτε λύσεις σε προβλήματα που μπορεί να προκύψουν κατά την διάρκεια της πορείας σας, ζήστε την στιγμή και κινηθείτε προς τα εκεί που σας υποδεικνύει ο ανώτερος σας εαυτός…

 

 Κυριακή 20.09.2020 (Σελήνη στον Σκορπιό – σε γέμιση)

 Όσοι από εσάς βρίσκεστε σε μια αισθηματική σχέση, την σημερινή μέρα θα σας δοθεί το ερέθισμα να ξανασκεφτείτε το μέλλον σας δίπλα στο άτομο αυτό. Ίσως να διαπιστώσετε ότι οι ανάγκες ή οι προτεραιότητες σας έχουν αλλάξει.

 

 Δευτέρα 21.09.2020 (Σελήνη στον Σκορπιό – σε γέμιση)

 Είχατε αρκετές αναποδιές τον τελευταίο καιρό αλλά δεν θα πρέπει αυτό να το αφήσετε να σας καταβάλλει. Φροντίστε την υγεία σας, μια και είναι το πολυτιμότερο αγαθό σας και αντικρίστε το μέλλον με αισιοδοξία.

 

 Τρίτη 22.09.2020 (Σελήνη στον Τοξότη – σε γέμιση)

 Έχετε σημαντικά αποθέματα ενέργειας, που θα πρέπει να εκμεταλλευτείτε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Η μέρα θα σας φέρει όμως και μια μοναδική ευκαιρία να πραγματοποιήσετε τα πολυπόθητα σχέδια σας.

 

 Τετάρτη 23.09.2020 (Σελήνη στον Τοξότη – σε γέμιση)

 Οι οικονομικές ανησυχίες σας βασίζονται πολλές φορές στην ανασφάλεια σας για το αύριο. Μείνετε επικεντρωμένοι στους στόχους σας και δεν έχετε να φοβόσαστε τίποτε.

 

 Πέμπτη 24.09.2020 (Σελήνη στον Αιγόκερω – σε γέμιση)

 Θα πρέπει να επικεντρώσετε την προσοχή σας και τις προσπάθειες σας στον τομέα εκείνο που πραγματικά έχει ανάγκη ιδιαίτερης φροντίδας και να μην σκορπάτε την ενέργεια και τις δυνάμεις σας σε πολλά πεδία.

 

 Παρασκευή 25.09.2020 (Σελήνη στον Αιγόκερω – σε γέμιση)

 Αισθάνεστε υπέροχα σήμερα και σε εξαιρετική φυσική κατάσταση. Η ευεξία σας αυτή ίσως να οφείλεται στις προσπάθειες σας του τελευταίου διαστήματος για μια πιο ισορροπημένη και συνετή διαβίωση.

 

 Σάββατο 26.09.2020 (Σελήνη στον Υδροχόο – σε γέμιση)

 Κάντε αυτό που πρέπει και όλα θα πάνε καλά. Μην παίρνετε οικονομικά ρίσκα και συμβουλευτείτε έμπιστα σας άτομα για τις κινήσεις σας στον οικονομικό στίβο.

 

 Κυριακή 27.09.2020 (Σελήνη στον Υδροχόο – σε γέμιση)

 Διαφωνίες με το ταίρι σας θα σας χαλάσουν το κέφι. Φροντίστε να κρατήσετε την ψυχραιμία σας και να μην τροφοδοτήσετε μια ατέρμονη  διαμάχη. Με λίγη καλή θέληση όλα λύνονται…

 

 Δευτέρα 28.09.2020 (Σελήνη στον Υδροχόο – σε γέμιση)

 Τέλεια μέρα η σημερινή για να επιβάλλετε την προσωπικότητα σας. Άνετα  θα μπορέσετε να μεταβιβάσετε τα από ψυχής αιτήματα σας, στην δουλειά αλλά και στο περιβάλλον που κινήστε.

 

 Τρίτη 29.09.2020 (Σελήνη στους Ιχθείς – σε γέμιση)

(Κρόνος ορθόδρομος στον Αιγόκερω – Ανάδρομος από 11 Μαΐου)

 Οι αλλαγές είναι πολλές φορές χρήσιμες, στην περίπτωση σας όμως δεν θα μπορούσαν να αποδώσουν τα όσα αναμένετε. Φανείτε προσεκτικοί στις κινήσεις σας.

 

 Τετάρτη 30.09.2020 (Σελήνη στους Ιχθείς – σε γέμιση)

 Σταματήστε να ζείτε στο άγχος! Στον εργασιακό τομέα τα πράγματα θα καλυτερεύσουν σύντομα και η αισθηματική σας ζωή είναι στο χέρι σας να βελτιωθεί! Το διάστημα αυτό μπορείτε να βελτιώσετε στο γάμο ή την σχέση σας, ενώ οι αδέσμευτοι να βρείτε ένα νέο σύντροφο με καλές προοπτικές.

Περισσότερα άρθρα
Load More In Ημερήσιες προβλέψεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Κριός – Ημερήσιες προβλέψεις Φεβρουαρίου 2024

Πέμπτη 01.02.2024 (Σελήνη στον Ζυγό – σε χάση) Οι αναμνήσεις ξαναγυρίζουνε! Με κάποια αφορ…