ΥΔΡΟΧΟΟΣ : Eβδομαδιαίες Προβλέψεις από 4/2 έως και 10/2/2019 από την Αλίντα Κανάκη

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με την έναρξη της εβδομάδας  θα είσαι  σε μεταβατικό στάδιο με τις μεγάλες ευκαιρίες που αναζητούσες να πλησιάζουν. Πρέπει απλά να είσαι έτοιμη να τις αναγνωρίσεις  και να τις αδράξεις έγκαιρα το  τρίγωνο του Άρη σε συνδυασμό με την σύνοδο του Δία συνεργάζεται αρμονικά μαζί σου.

Το τετράγωνο  του Πλούτωνα παρεμβάλει εμπόδια, ενδεχομένως να σου φέρει αναστάτωση με περίσσιες δαπάνες και έξοδα στην οικογένεια, που θα σε επιβαρύνουν, δημιουργώντας  κλίμα εντάσεων και διαπληκτισμούς.

Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας δείχνουν ότι θα είναι κρίσιμες οι επόμενες μέρες για την πορεία του δεσμού σου, αφού θα δημιουργηθούν κάποιες καταστάσεις που στην ουσία εσύ θα τις προκαλέσεις, επηρεαζόμενη από λόγια των ατόμων του οικογενειακού σου περιβάλλοντος που δεν εγκρίνουν τον σύντροφο σου. Πρόσεξε τι θα πεις και τι θα κάνεις. Αν είσαι singe είναι κατάλληλη εποχή για να φλερτάρεις και να ερωτευθείς ξανά!  Η σύνοδος του Ήλιου σε ευνοεί ! Εκμεταλλεύσου  ευκαιρίες με νέες γνωριμίες σωστά, χωρίς να αδιαφορείς όμως και τα συναισθήματα των άλλων.

Θετικά επηρεάζονται οι τομείς των οικονομικών, των αγαθών, της τύχης, της εργασίας, της υγείας, ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς της προσωπικότητας, του εγώ, του γάμου και των συνεργασιών.

 

Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 9011513403!

Περισσότερα άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Υδροχόος – Ημερήσιες προβλέψεις Οκτωβρίου 2020

Πέμπτη 01.10.2020 (Σελήνη σ&t…