Υδροχόος – Μηνιαίες προβλέψεις Οκτωβρίου 2023

Επαγγελματικά – Οικονομικά

 

Ο Ήλιος θα φιλοξενείται το μεγαλύτερο μέρος του Οκτωβρίου (μέχρι τις 23/10) στον 9ο οίκο του ωροσκοπίου σας (εξερεύνηση, ανώτατη εκπαίδευση και ταξίδια) και σας ωθεί να κατανοήσετε καλύτερα τον κόσμο που σας περιβάλλει. Θα αναζητήσετε νέες εμπειρίες, ιδίως σε σχέση με άλλες χώρες και διαφορετικές κουλτούρες, ενδεχομένως δε να αρχίσετε να μαθαίνετε κάτι εντελώς καινούργιο. Στις προσωπικές ή φιλικές σας επαφές θα είστε πιο ανοιχτοί στο ενδεχόμενο να κατανοήσετε τις απόψεις του συνομιλητή σας, απαλλαγμένοι από θέσφατα και δογματισμούς. Στις 23 του μήνα περνάει ο Ήλιος στον Σκορπιό και στον 10ο ηλιακό οίκο και για το υπόλοιπο του μήνα επικεντρώνετε την προσοχή σας σε ζητήματα καριέρας και δημόσιας εικόνας. Είναι η κατάλληλη χρονική στιγμή να επιλυθούν χρόνια προβλήματα και να προωθηθούν μελλοντικά σχέδια. Ο Ερμής βρίσκεται επίσης στον Ζυγό και στον 9ο οίκο του ωροσκοπίου σας μεταξύ 5 και 22 Οκτωβρίου. Οι αλλαγές ή οι προτάσεις που θα υπάρξουν την περίοδο αυτή ίσως να μην σας φαίνονται ιδιαίτερα βιώσιμες, οπότε θα χρειαστούν προσεκτικοί χειρισμοί. Συνάψτε χρήσιμες επαφές, προκειμένου να έχετε την πιθανότητα να ανεβείτε κάποια σκαλοπάτια στην καριέρα σας. Γιατί χωρίς βοήθεια ανθρώπων με επιρροή, θα γίνουν πολύ πιο δύσκολα τα βήματα προόδου που θέλετε. Τις τελευταίες μέρες του μήνα θα σας εξιτάρουν οι πληροφορίες που προέρχονται από το εξωτερικό, και που σχετίζονται με επαγγελματικά ή προσωπικά ζητήματα. Κάποιοι μεταξύ σας θα σκεφτείτε την περίοδο αυτή να αλλάξετε δουλειά, ακόμη και καριέρα, οπότε θα αναζητάτε πληροφορίες, λύσεις και διεξόδους.   

 

Αισθηματικά – Κοινωνικά

 

Η Αφροδίτη εισέρχεται στις 9 Οκτωβρίου στο ζώδιο της Παρθένου και στον 8ο ηλιακό σας οίκο και θα σας κινήσουν την περιέργεια άτομα που θα σας φαίνεται ότι κρύβουν κάτι μυστήριο. Θα προσελκύσετε επίσης την προσοχή ατόμων που είναι πολύ ρηχοί και κενοί, τους οποίους όμως θα απομακρύνετε αμέσως από κοντά σας. Οι δεσμευμένοι θα βιώσετε με την διέλευση αυτή την εμβάθυνση της συναισθηματικής σας σχέσης, αλλά και την αναζωογόνηση της ερωτικής σας ζωής. Οι σεξουαλικές επαφές θα γίνουν πιο συχνές, καθώς και πιο έντονες. Η διέλευση αυτή κλείνει έναν δύσκολο τετράμηνο κύκλο, κατά τον οποίο η διέλευση του πλανήτη μέσα από τον Λέοντα, και κυρίως η ανάδρομη πορεία του, επηρέασαν με ιδιαίτερα αρνητικό τρόπο τις σχέσεις, φιλικές, επαγγελματικές ή ερωτικές, όπως και τα οικονομικά σας. Τώρα πια, με το πέρασμα της Αφροδίτης στην Παρθένο, υπάρχουν αρκετές περισσότερες ευκαιρίες και δυνατότητες να επανέλθουν οι σχέσεις που επιβίωσαν την λαίλαπα της ανάδρομης Αφροδίτης στην ομαλότητα.  

 

Η Νέα Σελήνη-Δακτυλιοειδής Έκλειψη Ηλίου στις 14 Οκτωβρίου στον Ζυγό και στον 9ο ηλιακό σας οίκο ίσως να φέρει κάποιο ταξίδι ή μια καινούργια γνωριμία, η οποία όμως θα προέρχεται πιθανότητα μέσω social media. Θα σας κατακλύσει το διάστημα αυτό ένα κύμα ενέργειας και έμπνευσης και θα δημιουργήσετε κάτι αξιόλογο. Προβλήματα ωστόσο ίσως υπάρξουν με δημόσια έγγραφα. 

 

Η Πανσέληνος-Μερική Έκλειψη Σελήνης στον Ταύρο και στον 4ο ηλιακό οίκο του ωροσκοπίου σας προσφέρει την ιδανική ευκαιρία να αποκαταστήσετε την επικοινωνία σας με συγγενικά πρόσωπα ή να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στην οικογένεια σας. Ιεραρχείτε τώρα διαφορετικά τις προτεραιότητες σας και στην κορυφή τις λίστας βρίσκεται η στέγαση και η οικογένεια σας.  

  

Ευνοϊκές μέρες για τον Οκτώβριο: 2, 7, 16, 25, 29  

Δυσμενείς μέρες για τον Οκτώβριο:  9, 14, 23, 27

Περισσότερα άρθρα
Load More In Μηνιαίες προβλέψεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Κριός – Μηνιαίες προβλέψεις Δεκεμβρίου 2023

Επαγγελματικά – Οικονομικά   Ο Ήλιος θα φιλοξενείται το μεγαλύτερο μέρος του Δεκεμβρίου (μ…