ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ – Μηνιαίες ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις Σεπτεμβρίου 2019

ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ-ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

 

Είστε πολύ πιο αισιόδοξοι αυτή την περίοδο και το κέφι σας είναι εξαιρετικό, κάτι που θα έχει πολύ θετικό αντίκτυπο στις σχέσεις σας, κυρίως τις συναισθηματικές. Εάν υπάρχουν δυσκολίες ή επικρατεί ένα κλίμα ρευστό στην σχέση σας, δεν παίρνετε πια τα πράγματα τόσο στα σοβαρά, οπότε μέσα από μια πιο χαλαρή προσέγγιση μπορεί να προτείνετε πιο ουσιαστικές και εποικοδομητικές λύσεις.

 

Οι ελεύθεροι Αιγόκεροι θα έχουν αρκετή εύνοια μέσα στον Σεπτέμβριο, ιδίως αυτοί που έχουν ήδη εντοπίσει το αντικείμενο του πόθου τους και έχουν αρχίσει την πολιορκία. Η τύχη θα επιβραβεύσει  με τον καλύτερο τρόπο τις προσπάθειες τους! Πολλοί αδέσμευτοι ωστόσο του ζωδίου σας ίσως να επιλέξουν μια πιο χαλαρή πορεία, με εξόδους, απολαύσεως και εφήμερες γνωριμίες, καθώς δεν θα αισθάνονται έτοιμοι να ρίξουν «άγκυρα»!

 

Η Αφροδίτη, ο κυβερνήτης του 5ου ηλιακού σας οίκου (έρωτας, σχέσεις και απολαύσεις), θα πραγματοποιεί διέλευση στον 9ο οίκο σας μέχρι τις 14 Σεπτεμβρίου. Έτσι το πρώτο δεκαπενθήμερο του μήνα να έχετε μια έντονη δίψα για περιπέτεια, μια διάθεσε εξερεύνησης και πειραματισμού! Όσοι από εσάς δεν ήταν για καιρό τώρα ευτυχισμένοι στην σχέση τους, τώρα θα αισθανθούν την ανάγκη να αναζητήσουν την ευτυχία τους! Και αυτή μπορεί να έρθει μέσα από άλλες εναλλακτικές ή να αποφασίσουν ότι κλείνουν αυτό το κεφάλαιο της ζωή τους, για να μπορέσουν να προχωρήσουν.

 

Σε κοινωνικό επίπεδο, οι πολιτιστικές δραστηριότητες και κάποιες αποδράσεις ή ταξίδια μπορούν να τονώσουν λίγο την ψυχολογία σας, είτε είστε μόνοι, είτε δεσμευμένοι. Εάν είστε ελεύθεροι, οι δραστηριότητες αυτές μπορούν να σας βοηθήσουν να διευρύνετε τον κύκλο γνωριμιών σας και ίσως να υπάρξει κάποια γνωριμία μέσα στο πρώτο δεκαπενθήμερο του μήνα που να σας ενδιαφέρει από συναισθηματικής άποψης.

Σημαντικοί αριθμοί: 4, 12 και 13

 

Σημαντικές ημερομηνίες: 3, 7, 10, 22 και 23

 

Συμβουλή

Αυτό το μήνα θα γίνει φανερό, ότι με την πάροδο του χρόνου δημιουργήθηκε μια διάσταση απόψεων με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, λόγω της αλλαγής οπτική και από τις δύο πλευρές. Μην βιαστείτε όμως να έρθετε σε προστριβές και αντιπαραθέσεις, ειδικά εάν η σχέση με κάποια άτομα σας είναι πολύτιμη! Προς τα τέλη του μήνα προετοιμαστείτε για μια συζήτηση, που μπορεί να αλλάξει την πορεία της ζωή σας! Μην έχετε όμως υπερβολικά υψηλές προσδοκίες, γιατί θα απογοητευτείτε.

 

Περισσότερα άρθρα
Load More In Ερωτικές Προβλέψεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Ιχθείς – Μηνιαίες ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις Δεκεμβρίου από την Αλίντα Κανάκη !

Επαγγελματικά – Καριέρα    Πολλές συζητήσεις και παρεξηγήσεις με τα προβλήματα που θα προκ…