Λέων – Ημερήσιες προβλέψεις Μαρτίου 2023

Τετάρτη 01.03.2023 (Σελήνη στον Καρκίνο– σε γέμιση)

Τα άστρα σήμερα προωθούν τα επαγγελματικά σας, ενώ η δημιουργικότητα σας αυξάνεται, με αποτέλεσμα να αρχίσετε σιγά-σιγά να βλέπετε κέρδη. Κυριαρχεί έντονη δημιουργικότητα και πάθος, μοιραίος έρωτας αλλά και υψηλή καλλιτεχνική διάθεση. Μην ξεφύγετε μόνο από το μέτρο… Ελέγξτε τις συναισθηματικές σας εξάρσεις και εκλογικεύστε τις καταστάσεις. Προσοχή στη διατροφή σας!

Πέμπτη 02.03.2023 (Σελήνη στον Καρκίνο – σε γέμιση)

Προσέχετε πως θα ζητήσετε ή θα πλασάρετε αυτό που επιδιώκετε να επιτύχετε, γιατί το πιθανότερο σενάριο είναι να εισπράξετε άρνηση από τον συνομιλητή σας. Σοβαρή και υπεύθυνη στάση σε προβλήματα που αντιμετωπίζετε έχουν πολύ καλύτερη τύχη, έστω και αν χρειαστεί να κάνετε ένα βήμα πίσω, κάτι που δεν θα σας αρέσει καθόλου.

Παρασκευή 03.03.2023 (Σελήνη στον Καρκίνο – σε γέμιση)

(Ερμής εισέρχεται στους Ιχθείς)

Δεν θα πρέπει να αρνηθείτε σήμερα κάτι που σας ζητάει ένα αγαπημένο πρόσωπο, ακόμη και αν αυτό θα αλλάξει το πρόγραμμα σας.  Ωστόσο, μπορεί να είστε λίγο περιορισμένοι στα οικονομικά σας, γι’ αυτό φροντίστε να κινηθείτε με προσοχή. Μια απερισκεψία σε οικονομικό επίπεδο θα μπορούσε να θέσει σε κίνδυνο τον προϋπολογισμό σας. Το βράδυ προτιμήστε να το αφιερώσετε στην ξεκούραση σας.

Σάββατο 04.03.2023 (Σελήνη στον Λέοντα – σε γέμιση)

Κάποιες απροσδιόριστες ανησυχίες θα έχετε, που θα χαλάσουν την καλή σας διάθεση. Εμπιστευτείτε τους φόβους σας σε δικούς σας ανθρώπους και θα χαλαρώσετε αισθητά. Βρείτε τι είναι αυτό που σας προκαλεί ανησυχία και τροφοδοτεί τις φοβίες σας και αποβάλλετε το από την ζωή σας. Μόνο έτσι θα μπορέσετε να χαρείτε τα όσα καλά έχετε κατακτήσει και να δημιουργήσετε χώρο για τα καινούργια.

Κυριακή 05.03.2023 (Σελήνη στον Λέοντα – σε γέμιση)

Είναι μια μέρα η σημερινή που θα πρέπει να βάλετε τις προσωπικές σας ανάγκες και επιδιώξεις σε δεύτερη μοίρα και να ασχοληθείτε με τους γύρω σας, βοηθώντας τους στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Είναι η ιδανική μέρα να πλησιάστε τους ανθρώπους του σπιτιού σας ή το σύντροφο της ψυχής σας. Νιώθουν παραμελημένοι αλλά κι εσείς την στέρηση από την απουσία τους. Εκμεταλλευτείτε την ημέρα και χαρίστε τους την αγάπη σας.

Δευτέρα 06.03.2023 (Σελήνη στην Παρθένο – σε γέμιση)

Προκλήσεις θα βρεθούν στο δρόμο σας σήμερα! Για να έχετε ένα θετικό αποτέλεσμα, θα πρέπει να δουλέψετε πολύ σκληρά και συστηματικά. Ίσως χρειαστεί να κάνετε κάποιες αναθεωρήσεις στους στόχους σας, μια και είναι εξωπραγματικοί ή ασαφείς. Μια καινούργια πόρτα ανοίγεται σε επαγγελματικό επίπεδο που μπορεί να σας βοηθήσει να ανοίξετε τα φτερά σας σε κάτι τελείως καινούργιο.

Τρίτη 07.03.2023 (Πανσέληνος στην Παρθένο)

(Κρόνος εισέρχεται στους Ιχθείς)

Συνειδητοποιείτε ότι έχετε χάσει αρκετά πράγματα το τελευταίο διάστημα και αυτό μπορεί να σας ρίξει ψυχολογικά. Κοιτάξτε όμως με αισιοδοξία το μέλλον και τοποθετήστε σε ρεαλιστικές βάσεις τις επιδιώξεις σας. Η μέρα υπόσχεται δώρα για σας που δεν θα πρέπει να τα αγνοήσετε. Δεν είναι κατ ανάγκη οικονομικά τα οφέλη, αλλά μπορεί να είναι μια εξαιρετική συμβουλή από αγαπημένο πρόσωπο ή η στήριξη κάποιων στα επαγγελματικά σας σχέδια.

Τετάρτη 08.03.2023 (Σελήνη στην Παρθένο – σε χάση)

Εξαιρετικά μεγάλη προσοχή στα αισθηματικά ζητήματα σήμερα! Η απογοητεύσεις θα χαλάσουν τη διάθεση σας. Μπορεί ωστόσο κάποιοι, με τους οποίους είχατε αντιθέσεις τελευταία, να κάνουν μια προσπάθεια συμφιλίωσης. Να δεχτείτε, μόνο αν είστε σίγουροι ότι δεν θα βλάψετε τα συμφέροντα σας αργότερα. Δεν θα καταφέρετε πολλά, αν δεν συνειδητοποιήσετε ότι υπάρχουν στιγμές που το πείσμα και η επιμονή δεν φέρνουν πάντοτε το επιθυμητό αποτέλεσμα…

Πέμπτη 09.03.2023 (Σελήνη στον Ζυγό – σε χάση)

Είστε λίγο χαοτικοί στις σκέψεις και στις πράξεις σήμερα και αυτό δεν σας βοηθάει καθόλου να διεκπεραιώσετε τις τρέχουσες υποχρεώσεις σας. Ηρεμήστε και βάλτε σε μια τάξη το μυαλό σας. Κατά την σημερινή μέρα σημαντικό είναι να αποφύγετε την πεπατημένη και να αναζητήσετε νέους τρόπους έκφρασης ή χειρισμού των καταστάσεων που θα προκύψουν. Ένα άτομο ίσως φωτίσει κάποια άγνωστα μονοπάτια μέσα σας που θα σας οδηγήσουν σε μια νέα περιπέτεια.

Παρασκευή 10.03.2023 (Σελήνη στον Ζυγό – σε χάση)

Ίσως να είστε λίγο κακοδιάθετοι σήμερα αλλά δεν θα πρέπει να αφήσετε την μέρα να πάει χαμένη. Προσαρμοστείτε στα δεδομένα της στιγμής ή της εποχής και αντιμετωπίστε με θετική διάθεση τις προκλήσεις. Δεν είναι η καριέρα όλη σας η ζωή και θα πρέπει να το συνειδητοποιήσετε. Εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα στον επαγγελματικό τομέα, μην τα μεταφέρετε στην σχέση σας, γιατί θα βλάψετε και την προσωπική σας ζωή.

Σάββατο 11.03.2023 (Σελήνη στον Σκορπιό – σε χάση)

Ανατροπές και αλλαγές θα υπάρξουν στα σχέδια σας, κάτι που θα σας δυσαρεστήσει. Θα πρέπει πιθανώς να προσαρμοστείτε στις ορέξεις του συντρόφου σας, που προτιμά να παραμείνει και να περάσει το βράδυ στο σπίτι. Ως προς τους αδέσμευτους, μην απορρίπτετε αβασάνιστα μια πρόσκληση, ακόμα και αν προέρχεται από ένα άγνωστο άτομο. Ίσως η τύχη να σας χαμογελάσει…

Κυριακή 12.03.2023 (Σελήνη στον Σκορπιό – σε χάση)

Ίσως αισθάνεστε πιεσμένοι και ανικανοποίητοι με το αποτέλεσμα των προσπαθειών σας ή το σημείο που έχετε οδηγήσει την ζωή σας, επαγγελματική ή προσωπική. Θα υπάρξει ωστόσο ένα νέο  ερωτικό ενδιαφέρον την σημερινή μέρα, που θα σας αποσπάσει την προσοχή από άλλες υποχρεώσεις. Και επειδή πέφτετε συνήθως με τα μούτρα όταν πρόκειται για θέματα ερωτικής φύσης, φροντίστε να έχετε ξεκάθαρη άποψη για το τι θέλετε.

Δευτέρα 13.03.2023 (Σελήνη στον Τοξότη – σε χάση)

Διατηρήστε την ψυχραιμία σας! Μέσα από την εκδήλωση μητρικών ή πατρικών συναισθημάτων, παύει να υπάρχει οποιαδήποτε οξύθυμη διάθεση. Επαγγελματική αλλαγή πορείας ίσως να φέρει η σημερινή μέρα! Κάποιο ζήτημα που σας απασχολεί, δεν φαίνεται να ολοκληρώνεται ή ξεχνιέται τελείως, μια και είναι πια παράκαιρο… Θα φέρετε καλύτερο αποτέλεσμα, αν δεχθείτε τις καταστάσεις όπως έχουν διαμορφωθεί, έστω και την τελευταία στιγμή. Μην εθελοτυφλείτε…

Τρίτη 14.03.2023 (Σελήνη στον Τοξότη – σε χάση)

Με αυξημένη τη γοητεία σας μπορείτε να κερδίσετε τον ερωτικό σας σύντροφο ή να κάνετε μια ευχάριστη κοινωνική εμφάνιση. Ωστόσο επικοινωνιακά είναι μια δύσκολη μέρα. Κάποιες δυσάρεστες ειδήσεις κάνουν το κλίμα ακόμη πιο βαρύ… Δεν χρειάζονται όμως ηττοπάθειες!  Μια αλλαγή σας συγκινεί και ας προκαλεί διάφορα συναισθήματα. Ωστόσο υπάρχει ασάφεια, αοριστία και υποσχέσεις μη πραγματοποιήσιμες που θα πρέπει να προσέξετε!

Τετάρτη 15.03.2023 (Σελήνη στον Τοξότη – σε χάση)

Μόνο με σκληρή δουλειά και μεγάλη υπομονή, θα καταφέρετε να ξεπεράσετε ένα προσωπικό ή επαγγελματικό πρόβλημα. Αποφύγετε οικονομικές συναλλαγές ή ξεκίνημα νέου εγχειρήματος! Ενδιαφέρουσες ειδήσεις ή συζητήσεις θα δώσουν νέα τροπή στην καθημερινότητα σας! Θα έχετε την δύναμη να βρείτε λύσεις σε ένα πρόβλημα που σας δημιουργεί άγχος

Πέμπτη 16.03.2023 (Σελήνη στον Αιγόκερω – σε χάση) 

Αιφνίδια αλλαγή σε επαγγελματικά σχέδια θα φέρει η μέρα σήμερα! Νέες ιδέες και συζητήσεις επί συζητήσεων θα φέρουν τα ξαφνικά νέα. Εκτονώστε τον αυξημένο σας δυναμισμό με δημιουργική εργασία ή με ένα χόμπι που θα σας βοηθήσει να ξεσπάσετε και να ηρεμήσετε. Κάποιο φιλικό πρόσωπο θα χρειαστεί την στήριξη σας, κάτι που θα το κάνετε με μεγάλη χαρά.

Παρασκευή 17.03.2023 (Σελήνη στον Αιγόκερω – σε χάση)

(Αφροδίτη εισέρχεται στον Ταύρο)

Η μέρα στο τέλος του μήνα φέρνει εξαιρετικά δώρα για σας. Μπορεί να είναι μια νέα ευκαιρία επαγγελματική, ίσως μια νέα θέση εργασίας, δεν αποκλείεται ακόμη και μια απροσδόκητη οικονομική ανάσα. Τα συνεχή και πολλά προβλήματα του τελευταίου χρονικού διαστήματος φαίνεται να σας έχουν μπλοκάρει και δεν ξέρετε πώς να συνεχίσετε στο άμεσο μέλλον. Πάρτε αποστάσεις από τα θέματα που σας απασχολούν και σχεδιάστε εκ νέου τις δράσεις σας.

Σάββατο 18.03.2023 (Σελήνη στον Υδροχόο – σε χάση)

Κάποιες αναμνήσεις από το πρόσφατο ή απώτερο παρελθόν επιστρέφουν και στοιχειώνουν την μέρα σας. Απωθήστε ότι σας προκαλεί πόνο και αγωνία για να μην αποτελέσει τροχοπέδη στην πορεία σας. Είστε εξαιρετικά ευαίσθητα άτομα και επηρεάζεστε σε σημαντικό βαθμό από τις ανησυχίες και τα προβλήματα των άλλων. Άλλο είναι όμως να συμπαρίστασθε σε φίλους και άλλο να οικειοποιείστε ξένα προβλήματα και να υποφέρετε.

Κυριακή 19.03.2023 (Σελήνη στον Υδροχόο – σε χάση)

(Ερμής εισέρχεται στον Κριό)

Κάτι φαίνεται να αλλάζει στην ζωή σας. Θα μπορούσε να είναι μια νέα φιλία που γεννιέται, μια νέα ερωτική γνωριμία ή ένας νέος συνεταιρισμός. Ότι και να είναι θα αλλάξει την ζωή σας με συναρπαστικό τρόπο. Υπάρχουνε μέρες που όλοι μας αντιμαχόμαστε το νεωτεριστικό και το άγνωστο, κάποιες άλλες όμως είμαστε πιο επιδεκτικοί. Σήμερα είναι η δική σας μέρα της αντίστασης. Αύριο όμως το σκηνικό θα είναι διαφορετικό…

Δευτέρα 20.03.2023 (Σελήνη στους Ιχθείς – σε χάση)

(Ήλιος εισέρχεται στον Κριό)

Αποβάλετε την μιζέρια και την λύπη από την ζωή σας και βρείτε την ισορροπία. Μοιράστε ισορροπημένα τον χρόνο σας μεταξύ επαγγελματικών υποχρεώσεων και προσωπικής ζωής, φροντίζοντας και για την ξεκούραση και εκτόνωση σας. Μια ασχολία που θα σας αποσπάσει την προσοχή από την καθημερινότητα θα ήταν εξαιρετικά ευεργετική για σας. Εάν έχει σχέση με την φύση ή τα φυτά ακόμη καλύτερα…

Τρίτη 21.03.2023 (Νέα Σελήνη στους Ιχθείς)

Η μέρα είναι καλή και μπορείτε να ασχοληθείτε με την κοινωνική σας ζωή. Ξεκαθαρίζετε αρκετά πράγματα από το παρελθόν στον επαγγελματικό και στον αισθηματικό τομέα. Ξεχάστε έστω και για λίγο τον εγωισμό σας και κάντε ότι περνάει από το χέρι σας να εκπληρώσετε τις επιθυμίες του αγαπημένου σας.

Τετάρτη 22.03.2023 (Σελήνη στον Κριό – σε γέμιση)

Κάτι η μέρα, κάτι οι πλανητικές συγκυρίες, λίγο η φαντασία σας, σας ταξιδεύει σε κόσμους μαγικούς και ονειρεμένους… Φροντίστε μόνο που και που να πατάτε και λίγο στο έδαφος. Έχετε καλές ηγετικές ικανότητες και μπορείτε να εμπνεύσετε τους γύρω σας, ιδίως στον εργασιακό χώρο. Εκείνο που θα πρέπει να προσέξετε είναι να ανταμείβετε δίκαια τους γύρω σας για τις προσπάθειες τους.

Πέμπτη 23.03.2023 (Σελήνη στον Κριό – σε γέμιση)

(Πλούτωνας εισέρχεται στον Υδροχόο)

Με ενθουσιασμό και αισιόδοξη διάθεση, μπορείτε να αναλάβετε τη διεκπεραίωση μιας υπόθεσης, με εξαιρετικά θετικό αποτέλεσμα! Ρίξτε βάρος της προσπάθειας σας, για να προωθήσετε μελλοντικά τα επαγγελματικά σας σχέδια. Προσοχή όμως στις μυστικές συναντήσεις. Υπάρχει κίνδυνος να εκτεθείτε ανεπανόρθωτα στο μέλλον… Προς το βράδυ η ατμόσφαιρα είναι πιο ζωντανή και νιώθετε έντονα την ανάγκη για δράση και αλλαγή.

Παρασκευή 24.03.2023 (Σελήνη στον Ταύρο– σε γέμιση)

Μια σημαντική νίκη θα καταγράψετε έναντι των αντιπάλων σας και θα αισθανθείτε μεγάλη ικανοποίηση. Μην παίρνουν όμως τα μυαλά σας αέρα, γιατί η μάχη συνεχίζεται… Προσέξτε τα λόγια σας σήμερα,  γιατί εύκολα μπορείτε να πληγώσετε τα άτομα που βρίσκονται γύρω σας και να βλάψετε τις σχέσεις σας. Υπάρχει έντονο το ενδεχόμενο διακοπής σχέσεων λόγω παρεξηγήσεων.

Σάββατο 25.03.2023 (Σελήνη στον Ταύρο– σε γέμιση)

(Άρης εισέρχεται στον Καρκίνο)

Μια αλλαγή στην πορεία του τομέα της καριέρας σας μπορεί να σας γεμίζει με ανασφάλεια, είναι όμως μια κίνηση που οφείλετε να κάνετε για να καταφέρετε να κάνετε κάποια βήματα μπροστά. Τα μάτια σας δεκατέσσερα! Μην αφήνετε να σας εκμεταλλευθούν ή να σας εξαπατήσουν. Για την όποια αλλαγή θα χρειαστούν προσπάθειες, πριν φθάσετε στο τελικό αποτέλεσμα. Είναι στιγμές που αισθάνεστε ευάλωτοι και χρειάζεστε την στήριξη των γύρω σας…

Κυριακή 26.03.2023 (Σελήνη στους Διδύμους – σε γέμιση)

Η μέρα θα σας φέρει αντιμέτωπους με κάποιες από τις φοβίες σας. Καταπολεμήστε τον πανικό και ενεργήστε με ψυχραιμία και αυτοσυγκράτηση. Αποβάλετε τις φοβίες που σας περιορίζουν και αφήστε το φως να μπει στην ζωή σας. Προσοχή στην ένταση με αγαπημένα πρόσωπα ή οικογενειακό περιβάλλον σήμερα! Εάν χάσετε την ψυχραιμία σας και βάλετε τις φωνές, το μόνο που θα καταφέρετε είναι να χάσετε το δίκαιο σας. Με την διπλωματία θα καταφέρετε περισσότερα.

Δευτέρα 27.03.2023 (Σελήνη στους Διδύμους – σε γέμιση)

Η ψυχολογική και η σωματική σας κατάσταση φτιάχνει σιγά-σιγά. Αρχίζει και επικρατεί ισορροπία στις σχέσεις σας, ενώ τα επαγγελματικά σας ανεβαίνουν θεαματικά. Στον συναισθηματικό τομέα, εκτιμήστε σωστά την κατάσταση και μην αγχώνεστε με τη συμπεριφορά του συντρόφου σας. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να ξεκαθαρίσετε με το ταίρι σας και να κάνετε απόλυτα σαφείς τις προθέσεις σας.

Τρίτη 28.03.2023 (Σελήνη στους Διδύμους – σε γέμιση)

Ρίξτε βάρος στις προσπάθειες σας για να προωθήσετε μελλοντικά τα καινούρια σας επαγγελματικά σχέδια. Προσοχή όμως στις μυστικές συναντήσεις! Οι πλανήτες σας δημιουργούν οικογενειακά προβλήματα και φέρνουν ξεκαθαρίσματα σε ζητήματα κληρονομικών. Οι λογομαχίες θα είναι εις βάρος σας, αν γίνετε προκλητικοί.

Τετάρτη 29.03.2023 (Σελήνη στον Καρκίνο – σε γέμιση)

Σήμερα είναι μια από αυτές τις μέρες, που οι ενέργειες σας ή η παθητικότητα σας θα σας βλάψει. Έχετε τον νου σας… Κάποια μικρή αδιαθεσία ίσως σας ταλαιπωρήσει κατά την διάρκεια της μέρας. Ξεκουραστείτε και φροντίστε τον οργανισμό σας για να μην αφήσετε περιθώρια για επιδείνωση της κατάστασης. Ένα νέο ταλέντο θα ανακαλύψετε, που θα σας βοηθήσει να παρουσιάσετε μελλοντικά σημαντικά βήματα προόδου.

Πέμπτη 30.03.2023 (Σελήνη στους Καρκίνο – σε γέμιση)

Κάποια μικρά εμπόδια θα σας εκνευρίσουν σήμερα. Δεν αξίζει όμως να αναστατώνεστε, αφού το τοπίο θα ξεκαθαρίσει αργότερα. Στον αισθηματικό τομέα δημιουργείται κλήμα ανανέωσης. Η μέρα σας κάνει πιο συναισθηματικούς και θέλετε να έρθετε κοντά στον ερωτικό σας σύντροφο, καλύπτοντας έτσι τα κενά που δημιουργήθηκαν στην σχέση σας τις προηγούμενες μέρες.

Παρασκευή 31.03.2023 (Σελήνη στον Λέοντα – σε γέμιση)

Η μέρα μπορεί να φέρει αισιοδοξία στην καρδιά σας, αρκεί να καταφέρετε να ξεχάσετε τα προβλήματα και τις ημιτελείς υποθέσεις σας. Θα σας βοηθήσει να χαλαρώσετε και να απαλλαγείτε από την συναισθηματική φόρτιση. Η μέρα ωστόσο δεν είναι κατάλληλη για ερωτικούς και συναισθηματικούς πειραματισμούς! Με στρατηγική προσπαθήστε να φέρετε τις καταστάσεις στα μέτρα σας.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Περισσότερα άρθρα
Load More In Ημερήσιες προβλέψεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Κριός – Ημερήσιες προβλέψεις Μαρτίου 2024

Παρασκευή 01.03.2024 (Σελήνη στον Σκορπιό – σε χάση) Εξελίξεις στην συναισθηματική σας ζωή…