GAY ΠΑΡΘΕΝΟΣ – Μηνιαίες προβλέψεις Νοεμβρίου 2018

Ο Νοέμβριος είναι για σας, φίλοι μου Παρθένοι, ένας πολύ καλός μήνας για επαγγελματικά επιτεύγματα. Θα δοκιμαστούν οι οργανωτικές σας ικανότητες, η αποτελεσματικότητα σας, η ευστροφία σας και θα έρθουν στην επιφάνεια ταλέντα σας που αγνοήσατε.  Είναι μια ευνοϊκή εποχή για πνευματικά επιτεύγματα, επιχειρηματολογία και ανάληψη πρωτοβουλιών. Θα εκτιμηθεί η συνολική επαγγελματική σας εικόνα και θα δεχτείτε κάποιες προτάσεις για κάτι νέο ή για μια καλύτερη θέση στην δουλειά που τώρα βρίσκεστε. Εκείνο που θα πρέπει να προσέξετε είναι να χειριστείτε τις καταστάσεις με διπλωματία! Αποφύγετε επίσης να πάρετε αποφάσεις καθοριστικής σημασίας μετά τα μέσα του μήνα, με τον Ερμή ανάδρομο!

Στον οικονομικό τομέα η επαγγελματική πρόοδος δεν συνοδεύεται, τουλάχιστον προς το παρόν, με την πολυπόθητη βελτίωση της οικονομικής σας κατάστασης. Ακόμη και προαγωγή να πάρετε, το οικονομικό όφελος που θα αποκομίσετε δεν θα είναι αυτό που περιμένατε ή δεν θα είναι αντίστοιχο των προσπαθειών σας. Μπορεί ακόμη να αντιμετωπίσετε και κάποιες καθυστερήσεις αναφορικά με τις πληρωμές σας.

Στην αισθηματική ζωή των δεσμευμένων το τοπίο θα μοιάζει με κινούμενη άμμο τον μήνα αυτό. Θα υπάρχει μια σχετική ανασφάλεια και ρευστότητα που θα σας δημιουργήσει νευρικότητα. Ακόμη όμως και ήρεμα να είναι τα πράγματα, κάτι μέσα σας θα σας χτυπάει το καμπανάκι του κινδύνου. Ίσως να υπάρχουν πράγματα που ακόμη δεν γνωρίζετε για την σχέση σας, η αποκάλυψη των οποίων θα σας προβληματίσει σοβαρά…

Στέλνετε μηνύματα σταθερότητας και εμπιστοσύνης εσείς οι αδέσμευτοι, δείχνετε δυνατοί και ο μαγνητισμός που εκπέμπετε είναι έντονος, τα όπλα σας όμως αυτά, αν και σημαντικά, δεν θα είναι αρκετά αυτό το διάστημα για να σας βοηθήσουν να εκπληρώσετε τους στόχους σας, βρίσκοντας ένα νέο ταίρι. Ίσως οι προσδοκίες σας να είναι πολύ μεγάλες και οτιδήποτε λιγότερο να μην σας γεμίζει το μάτι. Ρίξτε λίγο νερό στο κρασί σας και κάτι μπορεί να γίνει.

Περισσότερα άρθρα
Load More In GAY προβλέψεις - Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Κριός – Gay αστρολογικές προβλέψεις Φεβρουαρίου 2022

Επαγγελματικά: Αποφύγετε συζητήσεις για κρίσιμα ζητήματα, καθώς είσαστε αρκετά οξύθυμοι κα…