GAY ΙΧΘΥΣ – Αστρολογικές προβλέψεις Απριλίου 2020 !

Προετοιμαστείτε να ξεκινήσετε μια νέα επαγγελματική περίοδο, καθώς η σύνοδος ακριβείας Δία-Πλούτωνα αναμένεται να φέρει ανάπτυξη, εδραίωση της καριέρας σας και κοινωνική και επαγγελματική φήμη και καταξίωση. Οι στόχοι σας γίνονται τώρα πολύ πιο τολμηροί και μπορούν να υλοποιηθούν σε την συνδρομή φίλων ή μέσω ομαδικών επαγγελματικών δραστηριοτήτων. Δεν αποκλείεται να έχετε νέες προτάσεις συνεργασίας, προτάσεις από το εξωτερικό που θα μπορούσαν να σας αποφέρουν πολλά στο μέλλον. Για να συμβούν όμως όλα αυτά τα θαυμαστά, θα πρέπει να αλλάξετε και να προσαρμοστείτε στις νέες συνθήκες που επικρατούν στην δουλειά σας. Την τελευταία βδομάδα του Απριλίου προσέξτε να νεύρα και τη συμπεριφορά σας, καθώς οι πλανητικές όψεις φέρνουν εριστική διάθεση.

Στις 11 Απριλίου περνάει και ο Ερμής στον 2ο οίκο σας, δίνοντας σας κάποιες πρωτότυπες ιδέες για να κερδίσετε επιπλέον χρήματα. Φίλοι ή συγγενείς μπορούν να σας βοηθήσουν να βρείτε μια δεύτερη εργασία, ενώ οι τομείς που σας ευνοούν το διάστημα αυτό έχουν σχέση κυρίως με πνευματικές δραστηριότητες, όπως μεταξύ άλλων οι συγγραφή κειμένων ή βιβλίων, η παροχή διαλέξεων ή η οργάνωση σεμιναρίων. Εάν έχετε κάποιο χρέος που θα απασχολεί, συγγενικά σας πρόσωπα μπορούν να σας διευκολύνουν οικονομικά, ώστε να ανασάνετε.

Η Αφροδίτη θα διέρχεται τον Απρίλιο από το 4ο ηλιακό σας σπίτι (οικογένεια, ρίζες και καταβολές, σπίτι), που είναι μια πολύ καλή διέλευση, η οποία θα σας δώσει την ευκαιρία να απολαύσετε την ηρεμία και την γαλήνη της οικογενειακής σας εστίας. Είναι μια περίοδος που μπορεί να ασχοληθείτε αρκετά με την βελτίωση της λειτουργικότητας των χώρων του σπιτιού σας, κάνοντας κάποιες μετατροπές ή αλλάζοντας τη διακόσμηση για να ανανεωθείτε μέσα από τις αλλαγές αυτές. Προσέξτε όμως να μην ξεφύγετε από τον προϋπολογισμό σας, γιατί θα σας πιάσει η χαρά και θα είστε ασυγκράτητοι. Για όσους από εσάς έχετε μια μακροχρόνια σχέση, ο μήνας αυτός ευνοεί την απόφαση για την επισημοποίηση της σχέσης σας ή για μια συγκατοίκηση.

Όσο για τους αδέσμευτους, ο μήνας δεν προσφέρεται για καινούργιες γνωριμίες και φλερτ, μπορεί όμως ένας συγγενής σας μεγαλύτερης ηλικίας να προσφερθεί να σας γνωρίσει κάποιο πρόσωπο, εν είδη προξενιού, και να αποφασίσετε να του δώσετε μια ευκαιρία.

Αλίντα Κανάκη

Φοίβος Χρυσοσπάθης

 

★  Στείλε την ερώτηση σου & την ημερομηνία γέννησης σου. Διάβασε τώρα στο email την προσωπική σου πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη. Θα λάβετε την απάντηση γρήγορα εύκολα και οικονομικά εντός 48 ωρών. Πληρωμή εδώ: EΓΚΥΡΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ – ΑΜΕΣΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Περισσότερα άρθρα
Load More In GAY προβλέψεις - Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Κριός – Gay αστρολογικές προβλέψεις Φεβρουαρίου 2022

Επαγγελματικά: Αποφύγετε συζητήσεις για κρίσιμα ζητήματα, καθώς είσαστε αρκετά οξύθυμοι κα…