ΔΙΔΥΜΟΙ – ΜΗΝΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2018

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΚΑΡΙΕΡΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις του μήνα προβλέπουν ότι θα ασχοληθείτε με θέματα που αφορούν ακίνητη περιουσία, σπίτι ή οικογενειακό περιβάλλον, στα οποία δεν θα πρέπει να πάρετε άμεσα αποφάσεις. Ίσως αλλάξετε γνώμη αργότερα και δεν θα μπορείτε να κάνετε πίσω. Θα βγουν ακόμη στην επιφάνεια παλιές διαφωνίες που υπήρχαν με τους δικούς σας ανθρώπους. Προσπαθήστε να τα λύσετε όλα και να φέρετε την αρμονία στις σχέσεις σας. Κάντε λιγάκι υπομονή και μην αφήνετε τρίτα πρόσωπα να χαλάσουν το κέφι και τη διάθεση σας. Δρομολογείστε με σοβαρότητα και ήπιους τόνους νέους στόχους και αλλαγές στα επαγγελματικά σας, που θα σας αποφέρουν σημαντικά οικονομικά οφέλη από τις 20 Αυγούστου και μετά. Η έκλειψη του μήνα ίσως να φέρει στην επιφάνεια το παρασκήνιο που επικρατεί στην δουλειά σας ώστε να προστατευτείτε καλύτερα απέναντι στους ανταγωνιστές σας… Συναντήσεις με υψηλά ιστάμενα πρόσωπα και γενικά πρόσωπα με επιρροή θα φέρουν θετικές εξελίξεις, που θα βελτιώσουν τα οικονομικά σας πολύ σύντομα.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ – ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Προσέξτε ιδιαίτερα αυτόν τον μήνα μην παρασυρθείτε από υποσχέσεις. Οι δεσμευμένοι του ζωδίου πρέπει να ξεκαθαρίσετε τα προβλήματα που υπάρχουν στη σχέση σας και να πλησιάσετε περισσότερο το σύντροφο σας. Γίνετε πιο τρυφεροί και στοργικοί και απολαύσετε όμορφες ερωτικές στιγμές γεμάτες πάθος. Κάνετε καινούργια πράγματα με το ταίρι σας που θα σας ανανεώσουν και θα σας βοηθήσουν να βάλετε καινούργιες βάσεις στη σχέση σας, για να αντέξει στη φθορά του χρόνου. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, θα ξυπνήσουν μέσα σας αναμνήσεις του παρελθόντος και θα αναζητήσετε πρόσωπα από τα παλιά. Μην πάρετε όμως βιαστικές αποφάσεις! Αφήσετε το

χρόνο να κυλήσει και θα κινηθείτε ανάλογα με τα μηνύματα που θα λάβετε από την άλλη μεριά. Μερικές φορές θα είσαστε πιο ευάλωτοι και πιο ευαίσθητοι απέναντι στα διάφορα γεγονότα που θα ταράζουν την αισθηματική σας ζωή, αλλά γρήγορα θα επανέρχεστε, καθώς θα πρέπει να δώσετε οριστική λύση στις καταστάσεις που σας ταλαιπωρούν. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου αποφύγετε τις υπερβολές στον έρωτα και μάθετε να είστε επιλεκτικοί ως προς τα άτομα που βάζετε στην ζωή σας!

Περισσότερα άρθρα
Load More In Δίδυμοι

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Ιχθείς – Μηνιαίες προβλέψεις Απριλίου 2024

Επαγγελματικά – Οικονομικά Τις τρεις πρώτες βδομάδες του Απριλίου θα βρίσκεται ο Ήλιος στο…